تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 233 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 2327

نام تاپيک: معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

سلام لطفا آخرین فریمور رو بدین ممنون....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال RaS0oL.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ندامتگاه دختر بازان فروم های تخصصی

پيش فرض

برا اروپا شیلتره..........یه جا دیگه آپلود می کنی ممنون..........

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

12

این فریمور جدیده که گذاشتین خیلی فرق داره با MDXIL2 ؟؟؟؟

من چند وقت پیش اینو نصب کردم

لازمه این جدیدرو که گذاشتین باز بگیرم نصب کنم؟؟

یا فرقی ندارن؟؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

برا اروپا شیلتره..........یه جا دیگه آپلود می کنی ممنون..........
    لینکو عوض کردم.

این فریمور جدیده که گذاشتین خیلی فرق داره با MDXIL2 ؟؟؟؟

من چند وقت پیش اینو نصب کردم

لازمه این جدیدرو که گذاشتین باز بگیرم نصب کنم؟؟

یا فرقی ندارن؟؟

ممنون
    خب هیچ کدوم از فیرم ویرها خیلی با هم فرق ندارن.تو هر کدوم به صورت جزئی عملکرد گوشی بهتر میشه.تو آخری یه خورده تاچش بهتر شده.

اگه میخایی آپدیت باشی اینم بگیر نصب کن.

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام دوستان عزیز و گل !
    من تصمیم گرفتم که این گوشی رو تهیه کنم.

قبلا من s5230star داشتم.نمی گم گوشیه بدی بود ، اما مشکلاتی هم داشت ، از جمله این که تنظیماتش پایدار نبود و مثلا حافظه ی پیشفرضش ، مدام تغییر میکرد.
    عیب خیلی مهمی که داشت ، این بود که چند برنمه رو همزمان نمی شد اجرا کرد و از طرفی برای برخی برنامه ها EXIT نداشت! یعنی وقتی موسیقی پخش می شد نمی تونستی ازش خارج بشی و فقط می تونستی back رو بزنی ، برنامه پخش موسقی به صورت background هنوز رو صفحه بود.

حالا با توجه به اینکه این گوشی هم جاواست ، می ترسم ، همون معایب قبلی رو داشته باشه.

در این گوشی این مشکلات رفع شده؟

برنامه hand writing reco رو این گوشی هست؟

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

اقا كسي ميتونه راهنمايي كنه اين گوشي چه جور اپديت ميشه

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

اقا كسي ميتونه راهنمايي كنه اين گوشي چه جور اپديت ميشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان سلام.من حدود دو ماه پیش جت خریدم اما متاسفانه جدیدا با این تالار اشنا شدم.می خواستم نظرات وتجربیات خودمو از دو ماه کارکردن با این گوشی بگم:
    1-اوایل باطریش بدجوری توذوقم زد.تقریبا هرروز شارژ می کردم.اما بعد متوجه شدم مهمترین عامل افت باطری این گوشی صفحه بسیار بزرگ و قدرتمندشه.بنابراین نور صفحه رو یک درجه کم کردم.شاید باورتون نشه اما الان به راحتی سه یا چهار روز شارژ نگه میداره.نه این که باهاش کار نکم چون من هم دانشجو هستم و کلی اهنگ گوش میدم باهاش و اس ام اس و....در ضمن کم کردن نور صفحه اصلا باعث تیرگی یا بد شدن رنگها نمیشه وبعد از یه مدت بهش عادت میکنید.
    2-به راحتی میشه باهاش فیلم دید.چون هم صفحش بزرگ و باکیفیته وهم بسیاری از پسوند های موجود رو ساپورت میکنه.
    3-اس ام اس هم تا 500 تا حافظه داره.
    4- حتما حتما حتما حتما گوشی را اگارانتی اصل بخرید.خیلی از کسایی که یه سری مشکل تو این بحث پرسیده بودن من اصلا باهاش برخورد نکردم.ضمنا کسی که می خواد یه گوشی 400 تومنی بخره 50 تومن بیشتر بده تا خیالش راحت باشه.
    5-دیکشنری براش پیدا نمیشه مگر اینکه گوشیتونو sign کنید.
    6-sign کردن گوشی یعنی چه؟
    یه راه خیلی راحت که بفهمید گوشیتون اصله یا نه اینه که یه نرم افزار مثل نقشه تهران روش نصب کنید.اگه اجرا شد گوشیتون به احتمال زیاد اصل نیست.بله تعجب نکنید.اگه اصل باشه این پیغام رو میده:your phone is unsigned.please sign it!
    که باید از طریق نمایندگی این کارو بکنید یا از طریق طرفندهایی که تو اینترنت هست.ضمنا اگه از روش دوم استفاده کنین گارانتی گوشیتون باطل میشه.
    7-اگه سوالی داشتین بپرسین.
    ممنون

10. این کاربر از mir_reza69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من وقتی گوشی رو روشن میکنم فریمور رو s8003 نشون میده! چرا؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005

10

دوستان سلام.من حدود دو ماه پیش جت خریدم اما متاسفانه جدیدا با این تالار اشنا شدم.می خواستم نظرات وتجربیات خودمو از دو ماه کارکردن با این گوشی بگم:
    1-اوایل باطریش بدجوری توذوقم زد.تقریبا هرروز شارژ می کردم.اما بعد متوجه شدم مهمترین عامل افت باطری این گوشی صفحه بسیار بزرگ و قدرتمندشه.بنابراین نور صفحه رو یک درجه کم کردم.شاید باورتون نشه اما الان به راحتی سه یا چهار روز شارژ نگه میداره.نه این که باهاش کار نکم چون من هم دانشجو هستم و کلی اهنگ گوش میدم باهاش و اس ام اس و....در ضمن کم کردن نور صفحه اصلا باعث تیرگی یا بد شدن رنگها نمیشه وبعد از یه مدت بهش عادت میکنید.
    2-به راحتی میشه باهاش فیلم دید.چون هم صفحش بزرگ و باکیفیته وهم بسیاری از پسوند های موجود رو ساپورت میکنه.
    3-اس ام اس هم تا 500 تا حافظه داره.
    4- حتما حتما حتما حتما گوشی را اگارانتی اصل بخرید.خیلی از کسایی که یه سری مشکل تو این بحث پرسیده بودن من اصلا باهاش برخورد نکردم.ضمنا کسی که می خواد یه گوشی 400 تومنی بخره 50 تومن بیشتر بده تا خیالش راحت باشه.
    5-دیکشنری براش پیدا نمیشه مگر اینکه گوشیتونو sign کنید.
    6-sign کردن گوشی یعنی چه؟
    یه راه خیلی راحت که بفهمید گوشیتون اصله یا نه اینه که یه نرم افزار مثل نقشه تهران روش نصب کنید.اگه اجرا شد گوشیتون به احتمال زیاد اصل نیست.بله تعجب نکنید.اگه اصل باشه این پیغام رو میده:your phone is unsigned.please sign it!
    که باید از طریق نمایندگی این کارو بکنید یا از طریق طرفندهایی که تو اینترنت هست.ضمنا اگه از روش دوم استفاده کنین گارانتی گوشیتون باطل میشه.
    7-اگه سوالی داشتین بپرسین.
    ممنون
    دوست من لطفا تا از چیزی مطمئن نباشین اینجا ننویسین.خیلی ها ممکنه با اطلاعات غلط منحرف بشن.

اول این که دیکشنری پیدا میشه و تنها مشکلش عدم ساپورت رزولوشن زیاد صفحه توسط بعضی نرم افزارها هست و بس.

دوم ساین کردن مربوط به گوشی های دارای سیستم عامل سیمبینه نه جاوا!!!گوشی های سامسونگ راهی برای تغییر دسترسی ندارن.

اصل و تقلبی بودن گوشی رو با نصب نرم افزار نمیشه تشخیص داد.هنوز تقلبی این گوشی هم تولید نشده.

شما احتمالا آپدیت فیرم ویر رو با ساینکردن عوضی گرفتین.

من وقتی گوشی رو روشن میکنم فریمور رو s8003 نشون میده! چرا؟
    8003 فیرم ویر طراحی شده برای بازار آسیا هست و با 8000 فرقی نداره.(به جز این که رهیاب ماهواره ایش به طور پیش فرض غیر فعاله که اونم پولیه و به درد نمیخوره.)
    Last edited by AB; 23-02-2010 at 23:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •