تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 76 اولاول ... 2161676869707172737475 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 756

نام تاپيک: تاپیک جامع مشاوره خرید انواع دوچرخه

پروفشنال mansor_1381's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Between lives

پيش فرض

من تا تاحدودی تاپیک های bike20.ir مطالعه کردم وکمی آشنای پیدا کردم نسبت به مسائل فنی هرچند حرفه ای نیستم اما تازه کار هم نیستم تا به حال 2 چرخ البته از کارخانه اساک قوچان با قطعات شیمانو داشتم 8 سالی هست که سوار دو چرخه نشدم سخن کوتاه کنم، اصل مطلب:
    -محل زندگی شهر گرگان است شهری کوه پایه ای ، جنگلی و با شیب های نسبتا تندِ خیابانهایش
    -قصد من از چرخ سواری بیشتر ورزش و طی کردن روزانه مسافت جاده ای سربالا 8km و قاعدتا برگشت همان مسیر در سراشیبی و گه گداری زدن به دل کوه و جنگل است
    -هزینه ای که در نظر گرفتم همان دومیلیون تومان است ولی خب اگر بتوانم کمتر هزینه کنم بهتراست و اگر هم استاید نظرشان بر بیشتر هزینه کردن باشد مشکلی ندارم
    -با توجه به مطلابی که خواندم استنباطم این بود با قد 173 سانتی من سایز مناسب 18 یا 17 اینچ ویا همان مدیوم و بهترین سبک برای من در این سطح ، کراس کانتری با فنر جلو وقفل دوشاخ و ترمز دیسکی هیدرولیک و بهترین برند در این سطح فوجی با قطعات شیمانواست ( هرچند نمی دانستم شیمانوهم دسته بندی دارد )؛ و بنده چند مدل را در نظر گرفتم که در زیر اشاره میکنم.
    -خواهشی که از دوستان داشتم برسی این مدل های انتخوابی من و در نهایت پیشنهاد مدل ویا مدل های برای اینجانب؛ و راهنمای اینکه اصولا انتخواب بهتری در برند های معتبر با شرایط و رنج بوجهِ من حال کمی بالا و پاین وجود دارد؟ یا خیر؟
    -البته بنده به غیر از تعداد دنده و قیمت تفاوت های میان این مدل هارا متوجه نمیشوم آیا همه این مدل های ترمز هیدرولیک دارند؟ و به طور کلی این قصه چین و تایوان چگونه قابل تشخیص است؟ آیای شرکت گارانتی کننده معتبر وجود دارد؟

تومانA.FUJI NEVADA 1.6......................2014..................... 1,570,000
    تومانB.FUJI NEVADA 1.4......................2014..................... 1,850,000
    تومانC.FUJI NEVADA 1.3......................2014..................... 2,100,000
    تومانD.FUJI NEVADA 1.3......................2013..................... 2,180,000
    تومانE.FUJI NEVADA 1.1......................2014..................... 2,650,000
    تومانF.FUJI NEVADA 1.1......................2013..................... 2,680,000
    ۱- اولا کی گفته که فقط فوجی خوبه شما با بودجتون خیلی انتخابهای دیگه هم دارید
    ۲- درسته که ترمز هیدرولیک خوبه ولی هر هر ترمز هیدرولیکی که برای شما نمیشه ترمز اگه میخواین دوچرخه تون ترمز هیدرولیک داشته باشه از یک برند معتبر مثل شیمانو بگیرید
    ۳- مدل های ۲۰۱۴ قیمتهای بهتری دارند ۲۰۱۲ هم پیدا کردید که دیگه خیلی خوبه
    ۴ - همه مدلهایی که آوردین ترمز هیدرولیک دارند
    ۵ - چینی و تایوانیش رو روی دوچرخه اسمبل شده نمیشه تشخیص داد مگر اینکه با کارتن دربست بگیرید که اونوقت روی کارتن نوشته شده ساخت کجاست

2. 2 کاربر از mansor_1381 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

۱- اولا کی گفته که فقط فوجی خوبه شما با بودجتون خیلی انتخابهای دیگه هم دارید
    ۲- درسته که ترمز هیدرولیک خوبه ولی هر هر ترمز هیدرولیکی که برای شما نمیشه ترمز اگه میخواین دوچرخه تون ترمز هیدرولیک داشته باشه از یک برند معتبر مثل شیمانو بگیرید
    ۳- مدل های ۲۰۱۴ قیمتهای بهتری دارند ۲۰۱۲ هم پیدا کردید که دیگه خیلی خوبه
    ۴ - همه مدلهایی که آوردین ترمز هیدرولیک دارند
    ۵ - چینی و تایوانیش رو روی دوچرخه اسمبل شده نمیشه تشخیص داد مگر اینکه با کارتن دربست بگیرید که اونوقت روی کارتن نوشته شده ساخت کجاست
    ممنون از پاسخ شما خب در درجه اول من اطلاعاتم زیاد نیست اگر براتون ممکنه برند های معتبر را معرفی کنید و این مدل ها کدومش ترمزش شیمانو هست؟ و اگر مدل خاصی پیشنهاد دارید بفرماید

در آغاز فعالیت shovalie_siyah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام
    دوستان دوچرخه کراس کانتر از قیمت 2000000تا 2400000 تومان میشه معرفی کنید
    اینو دیدم به نظرتون خوبه REVEL 29ER0 2013 جاینت
    از دوچرخم سر در نمیارم میخوام جمعه ها بزنم به کوه و طبیعت قد 180 وزن 100 بد سایز دوچرخه میشه xl?

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوستان گرامی، بنده میخوام یه فوجی نوادا 1.6 بگیرم، کسی اینجا داره؟ کیفیت چه طوره؟ به مشکل بر نمیخورم؟

متشکرم...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوستان گرامی، بنده میخوام یه فوجی نوادا 1.6 بگیرم، کسی اینجا داره؟ کیفیت چه طوره؟ به مشکل بر نمیخورم؟

متشکرم...
    نبود؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال mansor_1381's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Between lives

پيش فرض

متشکرم...
    برو bike20.ir خیلی درمورد نوادا ۱.۶ مطلب نوشتند.

8. 2 کاربر از mansor_1381 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام من میخوام یه دوچرخه کورسی با بودجه 1.5بخرم.فقط میدونم مریدا و جیتان مارکهای خوبی هستن ولی از مدلاشون اطلاعی ندارم لطفا توضیح بدید.یه مشکل دیگه اینه که دوچرخه فروشی ها از این دوچرخه ها نمیارن ونمایندگیشونم نیست...

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    هیچوقت بدون رکاب زدن دسته دنده رو تکون ندین
    این کار باعث زود پاره شدن سیم دنده یا خرابی دست دنده یا قطعات دنده عوض کن(شانژمان) میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

منم از ویوا خوشم نمیاد
    ولی من خودم گزینه 4 رو داشتم
    ولی قدر نمدونستم تا این که ازم دزدیدن

حالا ک فکرشو میکنم میبینم چه چرخ خوبی بود
    در ضمن درست نوشتی املاشو
    من overlord police داشتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام دوستان میخوام یک دچرخه کورسی در حدود یک میلیون تومان چیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •