چه قدر ارزون وارد شد . دیدین گفتم که اینجا هم زیاد گرون نمیدن
آی 8910به نظر شما این گوشیرو بخرم یا i8910?![]()
چه قدر ارزون وارد شد . دیدین گفتم که اینجا هم زیاد گرون نمیدن
آی 8910به نظر شما این گوشیرو بخرم یا i8910?![]()
در بارسلون ممکنه سامسونگ گوشی جدید معرفی کنه ولی تو کلاس ویندوز موبایل شاید یکی معرفی کنه اونم 8 ماه دیگه میاد نه الان چون امنیا 2 هست
دوست عزیز دلت خوشه ها؟؟؟ خوب اونا هم تا معرفی بشه بیاد دوباره پشت سر اونا چند تا دیگه معرفی میشه اگه قرارباشه هی صبر کنی اصلا نباید گوشی بخری دیگه . همین گوشی رو من بگیرم تا 2 سال برام بسه تا 2 سال هم خدا بزرگه
ایول بلاخره اومد این جمعه دیگه واقعا اومد دددددددددددددددددددددد![]()
فعلا باید صبر کنیم ماکروتل بیاره
فردا یه سر میرم علا الدین پیش نمایندگیش ببینم اوردن یا نه
در ضمن این قیمت واسه 8 گیگشه
سلام
دوست عزیز رفتی علاالدین؟ جواب بهت چی دادن؟
منتظر جوابت هستم
یا حق
هنوز خود سامسونگ با خدمات طلائی پارس مایکروتل اعلام نکرده چند ولی اگه بخواد گرون تر از این باشه من میرم از همین دی جی کالا میگیرم. ولی تو کشور ما قیمت همینه نباید تو رنج قیمت های مثل خودش خوب داره میده اونم 16 گیگ رو چون من فکر میکردم 16 بیشتر باشه چون تو همون کشورها من دیدم 16 گیگ رو 700 دلار میدن تقریبا پس خوب داره میده 590 هزار تومان.
من 8 گیگ رو میخوام باید اون زیر 550 باشه
الان خدمات طلائي پارسه ميده 590 . من زنگ زدم سامسونگ گفت هفته ديگه مياد گفتم چند گفت احتمالا 650 باشه خوب اين همه تفاوت بخاطر يه گارانتي پارس ميكروتل هست ؟؟؟ مگه اين چيكار ميكنه كه طلائي پارسه نميكنه؟؟ براي نصب نرم افزار يا ويندوز پارسه هم اين كار رو انجام ميده ؟؟؟ از كجا مطمئن بشيم ؟؟ پارسه رو از كجا گير بياريم زنگ بزنيم بپرسيم ؟؟ براي كجاست؟؟؟
خدمات طلایی پارسه در اصل فقط اسم داره.و گارانتی به حساب نمیاد.
به نظر من بنویسن بدون گارانتی بهتر از اینه که بنویسن خدمات طلایی پارسه چون هیچ خدماتی ارائه نمیده.
omnia2 هم که قرار بود با ویندوز 6.5 بیاد بیرون ولی فعلا ویندوز 6.1 روش نصب هستش و فردا اگه نسخه 6.5 بیاد مایکروتل میتونه به ورژن 6.5 آپگرید کنه ولی خدمات طلایی پارسه نه.
نصب نرم افزار هم خودت هر نرم افزاری خواستی میتونی براش به راحتی نصب کنی و مشکلی نداره.
در کل ویندوز موبایلها تو نصب نرم افزار دنگ و فنگ ندارن و فارسی ساز و ... هم به راحتی براشون گیر میاد.
البته ببخشید اینجا میپرسم , آخرین قیمتش چنده؟ و همینطور قیمت B7610 , ارزونتر از 8000 بود قبلا. ( دیگه حالم از سیمبین به هم خورده!!)
....
پست مربوط به یه تاپیک دیگه بود ...![]()
Last edited by feryshad; 24-01-2010 at 20:16.
خیلی جالبه ها ..هکرها دارن آندرویید رو پورت میکنن واسه N900یعنی موقع استارت آپ میتونین بین آندرویید و ممو یکی رو انتخاب کنین ...
جالبه![]()
... چه ربطی به امنیا 2 داره ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)