حاجی ما کلا به هر چی که آدم بخوره میگیم زامبی .![]()
حاجی ما کلا به هر چی که آدم بخوره میگیم زامبی .![]()
خب میبینیم که این شاهکار بهترین بازیه سال 2010 شناخته شد
حقش هم بود واقعا بازیه توپی بود
نه
يعني حد اقل فعلا نه
ولي اگه هم زماني مياد اميدوارم مثل IV با اون Port افتضاح ارزش بازي رو كم نكنن و يك نسخه بهينه شده براي PC بسازن
99.99 درصد برای PC میاد . راک استار شرکتیه که اینکارو همیشه میکنه . یکی دو سال صبر کنید واسه pc هم میاد. صد دردصد از IV تجربه گرفتن که اونطوری مضخرف پورت نکنند .
تا دو سال بعد شاید دیگه ما گیمر نباشیم ..........یکی دو سال صبر کنید واسه pc هم میاد. صد دردصد از IV تجربه گرفتن که اونطوری مضخرف پورت نکنند .
پس هرکی دلش این بازیو میخواد بره کنسول بگیره بهتره ......دیگه به فکر اینم هم نباشه که پورت بازی چطور خواهد بود......![]()
nدوستان يك توضيحي راجع به اين dlc هاي اين بازي ميديد ؟
مثل dlc هاي gta هست يعني داستاني هست ؟
cutscence داره ؟
اگه داستاني هست چقدر طولاني هست ؟
من تازه Undead nightmare رو خریدم و شروع کردم .
دقیقا مثل GTA episodes from liberty city هست یعنی یه داستان کامله در همون نقشه ی اصلی .
فقط فرقش با نسخه ی اصلی اینه که توش زامبی داره .
و باید اضافه کنم که خیلی بازی پر هیجانیه چون زامبیا یهو 20 تایی میریزن سرت و یا باید فرار کنی یا یکی یکی هدشات کنی .
البته ماموریتهای جانبی و Challenge و ... هم داره .
سلام دوست عزیز.
ماموریتاش کلا تغییر کرده؟
الان چندتا به قول شماLC اومده؟(بعد از نسخه ی اصلی) اسم کاملش رو هم بگو که برم بگیرم.ممنون
من اصلی رو تا 40 درصد رفتم اما هارد گرفتم همه سیو هام پاک شد.دیگه حوصله نداشتم برم اما با این توضیح شما حتما دوباره شروع میکنم.
بازی Read dead redemption : undead nightmare تنها DLC این بازیه که به صورت یک DVD جدا بیرون میفروشن البته توش فکر کنم 2 تا DLC واسه Multiplayer هم باشه . (بقیه مخصوص لایو و به صورت آنلاین هستن)
کاملا یک بازی جدا از بازی اصلیه با ماموریت های جدید و چیزهای ریز و درشت جدیدتر .
در مورد اچیومنت ها هم 500 امتیاز داره کلا که به اون 1000 تای بازی اصلی اضافه میشه .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)