دوست من اخه dead spase کجا این کجا ..
این یه بازی FPS (اول شخصه ) بعدش dead spase یه سوم شخصه ترسناک هستش
زمین تا زیرزمین با هم فرق دارن ....![]()
دوست من اخه dead spase کجا این کجا ..
این یه بازی FPS (اول شخصه ) بعدش dead spase یه سوم شخصه ترسناک هستش
زمین تا زیرزمین با هم فرق دارن ....![]()
بازی خوبی بود من چند روز پیشا تمومش کردم، جالب بود ولی داستان ساده و قابل باورش هم جالب بود البته میتونست بهتر هم باشه.
داستان بازی مهم ترین نقطه قوتش بود.چطوری می تونست از این بهتر باشه!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟بازی خوبی بود من چند روز پیشا تمومش کردم، جالب بود ولی داستان ساده و قابل باورش هم جالب بود البته میتونست بهتر هم باشه.
هر چيزي ميتونه بهتر از اون چيزي كه هست باشه ، هرچند اون چيز خودش هم فوق العاده باشه !داستان بازی مهم ترین نقطه قوتش بود.چطوری می تونست از این بهتر باشه!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اولا درستش DEAD SPACE هست.dead spease یوبی سافت کجا واین کجا
دوم برا EA هست.
سوم این دو تا بازی چه ربطی به هم دارن؟؟؟
باید با اون مسلسلی که همونجاست به ناقوس شلیک کنی![]()
آره دیگه...نکنه با رولور می زدی؟!![]()
سلام....من مرحله ی سوم بازی هستم........تو اون کالسکه ایی که سرنشینش هستم و از سمت های مختلف اسب سوار به من حمله می کنن....اولی رو میکشم دومی رو هم می کشم اما بعداز کشتن دومی یههویی میمیرم....بدون اینکه بدونم کی داره منو میزنه.....کمک کنید..
همینجوری که نمیمره از هر دوسمت دشمن میاد.
شما باید خیلی سریع باشید و هوای دو طرف رو داشته باشید!
اين مشكل وجود داره چون براي من هم همينطوري ميشد كه به كمك Torch Bearer جان اون موقع حل شد !
شما بايد از منو تنظيمات بازي يكي از آپشن ها رو بذاريد روي كمترين درجه و اين مرحله رو رد كنيد و دوباره اگر خواستيد تنظيمات گرافيكي رو ببريد بالا . اسم اون آپشن هم يادم رفته ، اگر ميتوني صفحات قبلي رو بگرد يا براي اين مرحله ي كوتاه تمام تنظيمات رو بذار روي كمترين حالت و بعد از رد كردن برگردونشون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)