wd چیه؟![]()
wd چیه؟![]()
western digital hd media player
اينجا رو بخون :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شانس منه به خدا !
حالا که من خواستم فردا برم 200 تومن پیش پولو به حساب این سقز شاپ و آقای رستمی بریزم برای ال ای دی 46 سامسونگ سری 8 یهویی دیدم قیمتش 300 تومن تو سایت زیاد تر شده !!!
با این حساب با قیمت نمایندگیش فقط 450 تومن فرق میکنه. بگیرم به نظرتون یا برم از نمایندگی بخرم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعاً من دست روی هر چی میذارم بد شانسی میارم، اونهمه روز قیمتش ثابت بود حالا . . .
البته قیمت ال ای دی 55 اینچ سامسونگ سری 7 همچنان اختلاف نجومی داره با قیمت نمایندگی
قیمت سقز شاپ: 2 میلیون و 760کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت نمایندگی با احتساب اشانتیون: 4 میلیون و 690
به نظرتون 46 اینچ B8000 رو بگیرم یا همین 55 اینچ B7000 ؟
Last edited by shoeib; 26-06-2010 at 22:10.
مطمئن هستين ؟ از چند جاي ديگه هم امار بگيريد ببينيد چطوره؟
اينجا رو هم ببينيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خيلي اختلاف اينچ پيدا ميكنه انتخابش سخته كاملا به نظر خودتون بستگي داره شعيب جان![]()
آره مطمئنم، از شانس بد منه، واقعاً بدشانسم
هم به سقز زنگ زدم هم به بانه ال سی دی، هر دو تاشون گفتن این مدل قیمتش رفته بالا
سقزشاپ سایتش رو به روز کرده، اون یکی هنوز نه
با 450 اختلاف به نظر خودم که نمیارزه
از چه نظر اختلاف اینچ ؟! یعنی خیلی خیلی بزرگ میشه و نمای بدی داره ؟!!
من تو یه واحد 85 متری زندگی میکنم که هالش هم بزرگه به نسبت
از نظر کیفیت تصویری چون 55 سری 7 هست و اون 46 سری 8 بود، خیلی اختلاف کیفیت ندارند؟
شما بودی چیکار میکردی؟!!
Last edited by shoeib; 26-06-2010 at 22:50.
به نظر من با توجه به متراژ آپارتمانتون سایز 46 رو بگیرید.چون فکر کنم تو سایز 55 توی تصاویر sd کمی اذیت بشید.
راستش بیشتر برای فیلم دیدن و بازی (XBox 360) از TV استفاده میکنم و در هر دو مورد هم از کابل HDMI استفاده میکنم
فقط میمونه شبکه های ماهواره ای که اکثراً کیفیتشون پایینه خصوصاً ایرانی ها
به نظرتون این مشکل با خرید یه ----- HD که تصمیمش رو هم داشتم حل شدنی نیست؟ مشکل تصاویر کیفیت پایین SD تو تلویزیون های سایز بزرگ منظورمه
آخه زورم میاد واسه 46 اینچ سری 8 دو میلیون و 480 بدم ولی یه 280 تومن دیگه نذارم روش و 55 اینچ سری 7 رو نخرم !
---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
بچه ها من باید تا فردا صبح که میخوام پولو بریزم به حساب تصمیممو گرفته باشم !
خیلی برام سخت شده تصمیم
حالا نمیشد یکی دو روز دیگه که من جنس رو خریدم قیمت بازار بره بالا ؟!!! اونم 300 تومن
من چون b8000 رو خيلي دوست دارم اون رو ميخريدم
منتها خوب tv بزرگتر ابهت خاصي داره من كه خيلي حال ميكنم با اينچ بالا در مورد تصاوير sd همينطوره خوب مسلما همونطور كه رايان عزيز گفت كمي بد چشمي خواهد كرد ولي 9 اينچ وسوسه كنندست
شما كه 360 دارين ويك رسيور hd (كه اينجا صحبتش رو نكنيد لطفا)گير ميدن
اينچ بالا به نظر بد نيست![]()
t_tanhayam جان
در مورد کیفیت تصویر، خیلی فرق میکنن سری 8 با سری 7 ؟
یعنی منظورم اینه خیلی محسوسه ؟
بعد به نظر شما برای متراژ واحد 85 متری، گزینه 55 اینچ مناسبه ؟
والا توي رويو ها تقريبا يكسان ذكر شده ازشون
منتها فكر ميكنم b7000 پانل 100 هرتز هست
ولي b8000 پنل 200 هرتز در مورد كيفيت b8000 اگه با صفحات گلاسي مشكلي ندارين بنظرم يكي از بهترين تصويرها رو ميده
براي متراژ شما 46 مناسب تر بنظر ميرسه واقعا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)