آدرس من
بیا تحویلم بده به هر جا دوست داری
تمام مشخصات و تلفن ها و آدرس های تمام دفاترمون هست .فقط زودتر تحویل بده ببینیم چطوریهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آدرس من
بیا تحویلم بده به هر جا دوست داری
تمام مشخصات و تلفن ها و آدرس های تمام دفاترمون هست .فقط زودتر تحویل بده ببینیم چطوریهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسر جان
مغز ماهی فسفر داره اگه میخوردی اینطور حرف نمیزدی
حاجی دارم شوخی می کنم بابا ! ناراحت نشو .
می خواستم بدونم مورد اطمینان هستش یا نه ؟؟؟
واقعا کار میده ؟؟؟
قیمت چند میده یه شما ؟
الان دارم 1920 میخرم.روزی 10000 تا ولی متقاضی واسه خودم بیشتر دارم و اونم بیشتر نمیده.در ضمن من نگفتم شما برو بخر و هم نگفتم بیا از من بخر.من خودم مشتریهامو دارم و به تعهدات تعدادی نصبت به اونهایی که دارم نمیتونم عمل کنم. چه برسه پیشنهاد کنم بیاین از من بخرید. الان شرکت ما داره دستگاه پوز خودشو بیرون میده که بزودی میاد بیرون و در روز ظرفیت ما به 1 میلیون شارژ میرسه. تا آخر هفته دیگه هم تمام کار سیستم. پارسیان هم که داره تا چند روز دیگه ارائه میده. ما داریم تلاش میکنیم ظرفیت رو از پارسان بیشتر بدیم.
این الان سایت شماست ؟
من که چیزی از شارژ ندیدم توش حداقل فروش شارژ هم میذاشتی ما بخریم ازت
Last edited by saeed004; 02-11-2009 at 21:54.
مگه چی مینویسی که پستاتو تائید نمیکنن ؟
همین چیزایی که لان اومد تایید نشده بود. در کل متاسفانه الان شارژ رو فقط میتونید از نماینده های ما دریافت کنید.ما فقط به اونها میدیم.اگر خواستید باید با اونها صحبت کنید.دیگه سقفمون رو بستیم و داریم به یک عده فقط عمده میدیم.
آقا حالا ما بخوایم بخریم چیزی اون تش می مونه برای ما یا نه شما می دی؟ با پوز یا همینجوری برای پوز شرایت خواسی داره یا نه
ممنون می شم جواب بدی
Last edited by SatSat; 03-11-2009 at 00:10.
ای بابا ! این که نشد کار !! چرا می خواین بازار مارو خراب کنید ؟؟؟منظورم بانک پارسیان هستش !!
من مدیر عامل بانک پارسیان هستم ! مگه منو نمی شناسی ؟؟
حاجی مگه کشکه ؟؟؟ می خوای دستگاه POS بدی بیرون ؟؟؟ نکنه مملکت ما اینقدر بی قانون شده که هر کی بخواد یه دستگاه POS بده بیرون ؟؟؟این دفعه دیگه شوخی نمی کنم !! شما این 1 میلیون کارت شارژ رو از کجا می خوای بیاری ؟؟؟
حتما یه برنامه درست کردی که شماره رمز راندوم میده بیرون ؟؟
از هزار تا یکیش درست در میاد اونم از راه حرام ! که معلوم نیست واسه کدوم بدبختی رو داره می خوره !!
به نظر من این حرف ها همشون یه جور خالی بندیه !
به نظر من این آقا منظورش 2 ایرانسل هست اشتباه گرفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)