ضمن تشکر
من میخوام بابیلون رو بخرم لطفاً یکی از دوستان راهنمائی کنه .
سلام...من یه glossary برای بابیلون درست کردم..نصب هم میکنم ولی در نهایت اون لغاتی که رو اضافه کردم رو نشون نمیده...؟؟؟؟!!!!.....
اگه کسی تا الان درست کرده و نتیجه گرفته لطفا راهنمایی کنه
سلام
من همین امروز یک سایت فارسی پیدا کردم که لایسنس بابیلیون و چندین نرمافزار دیگه رو میفروشه صحت عملکردش رو نمیدونم البته قیمت لایسنس بابیلیون رو زده 110000 تومان
سایت ایفایندر :نمیدونم تجربه کار با نارسیس رو دارید یا نه ؟ بخوبی بابیلیون نیست و قیمتش 14 الی 15 هزارتومانهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام . چه خبره دوست عزیز . 110 تا یک تومانی هم بگوید اینجانب نمیخرم تا چه رسد به 110 هزار تومان ! کار اینجانب را بکنید آخرین نسخه ی بابیلون را نصب کنید و در فایروال انرا مسدود کنید . تمام ! لایسنس 110 هزار تومانی میخواهید چکار ؟ !
داستان این چیه؟
منم تو سایتش دیدم اینو. دارم شماره رو میگیرم فعلا که اشغاله!
ادیت----------
تماس گرفتم بعد از چند ساعت که آزاد شد یه مرده یه کد داد که وارد کردم و واسه 30 روز بابیلون فعال شد. بعد تشکر کرد که بابیلون رو خریدم، تو سایتش هم همینطور!البته پول 4 دقیقه تلفن خارجه هم پوله دیگه!!
اما عجیب اینه که قبل از اینکه کد رو وارد کنم، بابیلون خودش فعال شد!! با اینکه بسته بود وقتی از سایتش کد رو گرفتم!!![]()
Last edited by beenHere-doneThat; 12-03-2011 at 18:07.
سلام به همه .
من بابیلون رو نصب کردم و موقع اجرای برنامه username و license code میخواد .
کسی داره این دو تا رو ؟! برای ورژن 8 میخوام .
ممنون پیشاپیش ...
با سلام . از کیجن استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
شما چطور تو فایروال مسدودش کردید ؟
شما ADSL دارید ؟
در بخش Connection گزینه ی Connect through P-r-o-x-y/Firewall server را فعال نمایید.
در بخش P-r-o-x-y Server و Port تنظیمات را شبیه تصویر زیر وارد نمایید. Enable online updates را غیر فعال کرده و برروی OK کلیک کنید تا تغییرات اعمال شود.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)