امروز دوباره سایت ایران خودرو اعلام کرد که پیش فروش رانا دوباره آغاز خواهد شد.
آیا زمان تحویل سال 92 خواهد بود؟؟ اگر 90 باشه ، آیا کسانی که تا اسفند ثبتنام کردند شاکی نخواهند شد؟؟؟
امروز دوباره سایت ایران خودرو اعلام کرد که پیش فروش رانا دوباره آغاز خواهد شد.
آیا زمان تحویل سال 92 خواهد بود؟؟ اگر 90 باشه ، آیا کسانی که تا اسفند ثبتنام کردند شاکی نخواهند شد؟؟؟
هر موقع شرایط ثبت نام اعلام بشه زمان تحویل خودرو هم تو شرایط ثبت نام هست.
الان نمیشه گفت
مثل اینکه یکسری ها رو که تحویل مهر ماه بوده رو الان تحویل دادن ( محدود ) ، البته منبع موثق ندارم اما آیا درسته ؟ توی اصفهان یکیش رو دیدم آیا در تهران مشاهده شده ؟
زمانی هم که داشت برای اولین بار ثبت نام میشد باز یکی از دوستان ( شاید خود شما یادم نیست) تو اصفهان یکیش رو دیدره بود - خلاصه اون یکی رو که تو اصفهان هست جدی نگیرید - اون از یه جایی در رفته حالا تو اصفهان تک افتاده داره هی میچرخه ببینه مثل خودش پیدا میکنه یانه
منم یکی سفید رنگ تهران توی اتوبان همت دیدم.پلاک شخصی بود ولی با خودم گفتم شاید برای تست خودشون اوردن بیرون
دوستان یه سوال داشتم
رانا هایی که تو خیابونا دیده شده همه دستگیره 206 رو داشتن .اما تو نمایشکاه و سایت ایران خودرو دربش مدل کشیدنی بود
یکی می گفت رانا هایی که دیده شده تو شهر هنوز برای تولید انبوه نبودن و فقط صرفا تست ازشون گرفته میشده و دستگیره اماده نبوده یا گرون میشده دستگیره های 206 رو زدن.کدومش درسته؟خداییش کمال نامردیه تو نمایشگاه و عکسا یه چیز بگن بعدا یه چی دیگه عرضه کنن
عجب!الان رفتم سایت ایران خودرو صفحه اولش بره تبلیغ یه رانا نقره ای گذاشته با دستگیره 206!کلیک می کنی میری تو صفحه اختصاصی رانا میاد با درب کشیدنی!همونه پس!مال 206 میشه
Last edited by navidr; 08-07-2012 at 14:55.
این دوستانی که رانا رو میبینن اگه میتونن یه عکس هم ازش بگیرن ببینیم تا چه حد خودش با عکسای تبلیغاتیش فرق میکنه
ثبت نام جدید رانا از 20 تیرماه آغاز خواهد شد با همین شرایط قبلی و تحویل هم تحویل اسفند 91 خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی ثبت نام نکنه که این پیش فروشا فقط واسه تامین مالی خودشون هست واصلا معلوم نیست کی تحویل بدن.....
ببخشید من نمیتونم تاپیکو از اول بخونم.
میخواستم بدونم قیمت تموم شده رانا چقدر هست الان؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)