جون من کمک کنید دیگه
شما رو به خدا کمک کنید
BattleField Bad Company 2
من تو این مرحله موندم
اونجایی که تو اول بازی یه تانک میاد . باید چه طوری عمل کنم . چطوری موفق بشم . آخه هر کاری میکنم نمیشه .
جون من کمک کنید دیگه
شما رو به خدا کمک کنید
BattleField Bad Company 2
من تو این مرحله موندم
اونجایی که تو اول بازی یه تانک میاد . باید چه طوری عمل کنم . چطوری موفق بشم . آخه هر کاری میکنم نمیشه .
بابا پروفسور تو پروفايل من تو انجمن ويدئو گيمز هم درخواست دادي گفتم بايد سريع بدويي پشت تانك از پشت تانك را ببيني كسي كه تير اندازي ميكنه معلومه اونو خدا بيامرز كن
موافقم البته بازیش زیاد هم بد نیست ولی در حددی نیست که با COD مقایسه بشه
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
اگه با کامپیوتر هستید دکمه ی 5 رو بزنید تا دوربیت رو در بیاره. کلیک راست کنید تا توی دوربین نگاه کنه بعد روی تانک نگاه کنید و بعد کلیک چپ
اينجوري هم ميشد و ما نميدوستيم؟؟؟؟![]()
عزیز جان الان منو مسخره کردی؟
فکر کنم اینجا یه سوء تفاهمی شده چون خود من هم که همینطوری ردش کردم!!
طبق گفته دوستمون شما باید روی تانک با دوربین قفل کنی تا پشتیبانی هوایی بزندش...اصلا نمیشد بری پشتش که!!
بچه ها من تموم کردم بازی رو ..... اصلا خوب نبود ها .. ولی از شدت نداشتن بازی دیگه ای ، مجبور شدم بازیش کنم ....!!
آخرش خیلی لوس تموم شد .... رفتن تو یه هواپیمایی ... بعد هواپیما داشت سقوط می کرد که اینا پریدن پایین و بعدم بازی تموم شد .... اصلا انتظار این پایان داغون رو نداشتم !!!!
یاد آخر MW2 افتادم که با چاقو اون یارو رو کشتیم ..... چقدر باحال و هیجان انگیز بود ....
کی گفته اخرش این بوده؟ توی هوا باید یکیو بکشی که باهات می پره بیرون میخواد چتره تورو بدزده
تو می کشیش بعد وسط مکزیکو سیتی میای پایین اگه اشتپ نکنم بعد فکر می کنیم رسیدیم خونمون که یارو میاد می گه باید بریم جنگ
عزیزم شاید نسخت کامل نبوده نکنه کلا دمو های بازی رو نداشته؟
از بين metro و bad company2 كدوم رو بگيرم بچه ها كدوم بازيش بهتره؟
این دوتا هر کدوم تقریبا یه سبک جدا هستن،بستگی به نظر خودت داره،به نظر من bfbc2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)