مدل هاردت چیه؟
اگه گارانتی داره ببر ببین شاید مشکلش یه چیز دیگه باشه
اگه بخوای با روش این تاپیک درستش کنی باید باز بشه تا به tx و rx بتونی دسترسی داشته باشی که اونم کار هر کسی نیست و گارانتی هم احتمال زیاد باطل میشه.
مدل هاردت چیه؟
اگه گارانتی داره ببر ببین شاید مشکلش یه چیز دیگه باشه
اگه بخوای با روش این تاپیک درستش کنی باید باز بشه تا به tx و rx بتونی دسترسی داشته باشی که اونم کار هر کسی نیست و گارانتی هم احتمال زیاد باطل میشه.
آپدیت پست اول با آموزش ورژن 3 و ...
خوشحال میشم نظرتون رو بگید
اگه لینک جدید رو در یک آپلودر دیگر آپلود کنید ممنون می شوم. با خود فروم مشکل دارم. ممنون
لینک کمکی از رپیدشیر به پست اول اضافه شد
سلام خدمت دوستان گل علی الخصوص جناب حامد عزیز
من چند ماه پیش این مشکل برام پیش اومد و با روش توضیح داده شده در همین تاپیک هاردم رو درست کردم
اما از یکی دو روز پیش همون هاردم با اینکه فریمورش رو هم آپدیت کرده بودم دقیقا همون مشکل براش پیش اومده و دیتکت نمیشه
به نظرتون ممکنه باز هم به همون روش درستش کرد و آیا امکان داره هارد درست بشه؟
کسی تا بحال این وضعیت براش پیش اومده؟
سلام
یکی از دوستان هم بود که میگفت قبلاً توسط گارانتی آپدیت شده بود ولی بازم خراب شده بود
البته وقتی در سری جدید سیگیت و مکستور هم این مشکل پیش میاد نباید انتظار چندانی داشته باشی.
با این که احتمال خراب شدن هاردهای جدید بسیار پایین هست ولی بازم نمیشه اعتماد کرد.
من فکر میکنم بازم بتونی از این روش هاردتو احیا کنی
یه تست کن خبر بده
من امروز یه تستی زدم اما موفق نشدم کار بکنم
کیت ظاهرا سالمه و تستش درست کار میکنه
اما وقتی ctrl z رو میزنم اون کامند نمیاد و چرت و پرت می نویسه یا اینکه هرچی مینویسم رو تکرار میکنه اما وارد دستورات نمیشه
دوستان عزيز توجه داشته باشيدكه اون مدار كه گفته شد در صورتي كه خراب هم باشد باز هم ميتواند هر چيزي كه شما توي اون زديد رو براتون بنويسي
حالا چرا ميتونيد يك تست بكنيد بعد ميفهميد
چه جوري حالا كلا مدارو بر داريدبعد اون rx txكه به پور ت سريال وسله رو به هم بزنيد بازم براتون مينويسه !!!
دوستاني كه بيشتر به مشكل ميخورند مشكلشون سر همون مداره هنوز
كمك خواستين بازم بگين همه جوره درخدمتم.![]()
ممنون
بله میدونم اون دوتا رو به هم بزنیم متن رو مینویسه. این روش به عنوان تست سالم بودن مدار معرفی شده
حالا از کجا بفهمم مدار سالمه یا نه؟
مطلب جالبی بود مرس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)