ممنون بابت اطلاع رساني
چه كار جالبي واقعا خيلي خوب 30 تومان تخفيف![]()
ممنون بابت اطلاع رساني
چه كار جالبي واقعا خيلي خوب 30 تومان تخفيف![]()
سلام
ايا ازدوستان كسي فلش كردن دستگاه پاتريوت رو بلده .ممنون ميشم اموزش بده چون من دستگاهم بلا استفاده شده با تشكر
سلام
اول از همه به خود شرکت ایمیل بزنید و مشکلتون رو براشون بگید شاید بهتر راهنماییتون بکنند
دوست عزيز مشكل من زبان انگليسي است
ماشالله همتون Media Player HD کسی نمیدونه کیفیت کپچرش چه طوریه ؟
با با 1 کی جوای سوال ما رو هم بده ثواب داره
من كپچر iomega رو ديدم قابل قبول هست
دوستان میبخشید میدونم این موضوع به این فوروم ربط نداره فقط میخوام جواب این دوستمونو بدم
دوست عزیز کیفیت ویدیو کپچر شده به دستگاه ربط نداره به تنظیم صورت گرفته در دستگاه و یا اینکه برای چه کاری میخای ربط داره
اینکه برای تدوین آماتوری یا حرفه ای بخوای و یا اینکه فقط برای تبدیل آنالوگ به دیجیتال برای رایت رو DVD یا CD
در صورت اول حتما باید کپچر کارت آماتوری تا خیلی حرفه ای استفاده کنی
در صورت دوم کیفیت کپچر به نوع تنظیم برای کپچر ربط پیدا میکنه نه به دستگاه اینکه Capture card باشه یا DVD recorder باشه یا یک media player با قابلیت PVR
مثلا برای ساخت dvd که از Mpeg2 codec استفاده میکنه bitrate میتونه از 3 که پایین ترین کیفیتو داره و از طرفی کمترین حجمو تا 8 که بالاتربن کیفیت و بالاتربن حجمو میبره تنطیم بشه که تموم این دستگاهها این قابلیتو دارن
فقط در DVD recorder و PVR محدود میشه به 3 یا 4 حالته( HQ-SP-LP-SLP (HQ=8,SLP=3که در خود دستگاه تعریف شده.
از نظر سهولت و سرعت کار خوب DVD recorder راحتتره چون از اول کپچر تا رایت DVD رو خودش انجام میده ولی دو تای دیگه باید با کامپیوتر خودت رایت کنی ولی این حسنو داره که دست بازه و خودت میتونی با نرم فزارهای مختلف براش menu با سلیقه خودت ایجاد کنی و حتی تراک صدا اصافه کنی یا حتی زیرنویس بذاری ولی زمان بره
در مورد dvd recorder های دارای هارد موجود در بازار این نکته رو هم اضافه کنم فایل اصلی ویدیو های کپچر شده روی هارد بطور مستقیم قابل دسترسی نیست یعنی فقط میتونی اونو با خود دستگاه برای تماشا پخش کنی یا با همون دستگاه روی DVD با فرمت dvd رایت کنی یعنی نمیتونی اصل فایل mpeg2 رو به بیرون دستگاه مثلا به کامپیوتر انتقال بدی مگر رکوردرهای حرفه ای که دارای پورت LAN و USB هستند و این قابلیتو داشته باشند که قیمتش خیلی بالاست و در ایران کم
باره دیگه از همه عذر میخوام
Last edited by babak334; 04-07-2010 at 15:02.
رجوع کنید به
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by babak334; 04-07-2010 at 15:44.
سلام دوستان
من میخواهم این دستگاه رو اینترنتی سفارش بدم ولی چندتا سوال دارم
آیا این محصول غیر اصل هم داره ؟ راهی برای تشخیص اصل بودنش هست ؟ راستی ، کسی اصفهان این محصول رو سراغ نداره ؟ کجا میتونم پیدا کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
با گارانتی سازگار بخرید هرچند فکر نمیکنم تقلبی داشته باشه .
من دیروز که فروشگاه چاره مدل لایو رو 120 تومن میداد سفارش دادم همراه با یک عدد USB وایرلس که جمعا 146 تومن شد البته هنوز به دستم نرسیده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)