سعید این مدل ها رو با چی میسازی؟3d max?خوب بلدیها!
رویرا 73 تو اصفهان ندیدم....البته پدرم میگه چند سال پیش 1 دونش بود اصفهان بعد بردنش تهران....
سعید این مدل ها رو با چی میسازی؟3d max?خوب بلدیها!
رویرا 73 تو اصفهان ندیدم....البته پدرم میگه چند سال پیش 1 دونش بود اصفهان بعد بردنش تهران....
نوکرتم ممد جون ما که پیر شدیم داداش.. الان تو فکرم فقط یه کامارو 75 هست و بس... گدشت دوران سه بعدی و مسائل مجازی..
اینم کار من نیس.. من دیگه خیلی وقته دست به 3ds max نزدم..
کامارو که گرفتم، حتما یه طرح 3 بعدی با کیفیت از روش می سازم.. هم مدل مال خودم و هم 70 برای شما ..
راستی 1 سوال :
الان من کجا دنبال کامارو باشم؟ همشهری که روزی 1-2 تا بیشتر نمی ذاره..
دنبال کامارو برو اونجاهایی که گاراژ ماشین آمریکایی هست...یا تعمیرکارهای آمریکایی....یا کسانی که تو کار فروش ماشین آمریکایی هستن اونها سراغ دارن....مخصوصآ اینکه بودجه تو 2-3 نیست راحتتر میتونی ماشین با 4.5 پیدا کنی....
سلام
تا آنجایی که فهمیدم الان توی شهرای کوچیک ممکنه ماشین آمریکایی حتی خوابیده پیدا کرد.چند تا دیدم اینجوری پیدا کردند و چیزای خوبی هم گیرشون آمده..یکی توی شهر کرد و دیگری توی ماهشهر.
باید بگردین..معلوم نیست مصلا ممکنه الان یه کامارو ال تی تمیز و کم کارکرد توی یه خونه در کرمان خوابیده باشه که صاحبش پیره و بچه ها هم عشق 206 دارند..دونبال کسی هستند تا ماشین رو ببره و از شرش خلاص بشن!!!حالا اون خریدار خوشبخت کیه؟؟!!باید گشت هر جا و هر جوری که شده..شهر هایی که توی مسیر اصلی نیست..شاید یزد...بیرجند..آستارا...من حتی با قطار یه بار میرفتم تهران توی قم از کنار یه گاراژ رد شدیم که چند تا آمریکایی توش پارک بود...
باید بگردین..عصای فولادی و کفش آهنی..جوینده یابنده است..
فکر کنم کم کمک دارم یاد میگیرم..
اگر بد شد ببخشید
Last edited by camaro lt; 28-11-2009 at 22:59. دليل: باله عقب را بصورت فابریک داشته و من آنرا جداگانه مشکی کردم..البته باله ساخت ایران هم بود که اصلا کیفیت نداشت
سلام
این عکسی است که دوستم از کانادا (تورونتو) برایم فرستاده..کامارو ال تی..آنجا صاحبان این نوع خودروها بدون هیچ نگرانی و البته با کلی افتخار چند وقت یک بار ماشینهایشان را در جایی برای نمایش قرار میدهند و البته کسی هم حق ندارد به آنها دست بزند!!تعداد زیادی خودرو آنجا بوده و کم کم عکسهایش را میگذارم البته چون حجم عکس زیاد بود آنرا کوچکتر کردم..
جناب مرد خسته توی کرج کامارو 78 دیدم برای بازسازی مناسب بود..آنجا هم سر بزنید بد نیست..پیدا میشه کرد
Last edited by camaro lt; 28-11-2009 at 23:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)