تست گوشی با برنامه Sp mark و مقایسه با ان 82
البته اینم بگم که در کل تست زودتر تو 86 تموم شد...به خاطر کلاک بالاتره پردازنده اش...ولی توی یه سری مواقع واقعا زاییده بود...!!!
تست گوشی با برنامه Sp mark و مقایسه با ان 82
البته اینم بگم که در کل تست زودتر تو 86 تموم شد...به خاطر کلاک بالاتره پردازنده اش...ولی توی یه سری مواقع واقعا زاییده بود...!!!
آها .من کرمان زندگی می کنم.باید از کدوم استفاده کنم میشه از هر دوشون رو رو گوشی داشت؟؟مرسی از کمکتون
دوست عزیز این برنامه برای گوشیهای دارای چیپ هست و دلیلی بر این نیست که ان86 ضعیفه.
در ضمن شما بهتر همین تست رو برای ان82 و i8510 انجام بدی اونوقت میبینی که نوکیا اگه چیپ میزنه از بهترین هست.
جالبه همین تست رویه i8510 زیر 5000 امتیاز اونوقت ان 82 بالای 6000![]()
شما از SmartCom استفاده کن دوست عزیز...
بله هر 2 برنامه رو میتوونی با هم داشته باشی.
شاد باشی![]()
آقا ما یکی از رفیقامون رفت ازین دیجیکالا این گوشیو گرفت(حالا چقد زدنش بیخیال:021ما رفتیم مخشو تیلیت کردیم 330 ازش گوشیو گرفتم.
الان این مشکلو دارم که وقتی میخام از fm transmiter استفاده کنم اصلا وجود خارجی نداره یعنی تو منو ها نیست وقتی هم از help اسمشو سرچ میکنم پیداش میکنه ولی وقتی میخوام بازش کنم این ارور رو میده----> unable to open application الان ورژنش 10.086 هست مشکل آپدیت هم ندارم(خدارو شکر ده ما هم adsl اومد:021.میخوام قبل آپدیت بدونم اگه آپدیت کنم درست میشه؟
اگه درست نمیشه بگین قبل آپدیت برم این رفیقمو خفه کنم:021:من قبل این گوشی 5700 داشتم یعنی هنوزم دارم(یه گوشه افتاده سالی یه بار شوتش میکنم)احساس میکنم n86 لوسه.البته خله ردیفه:021:
دمه همتون گرم لطفا جواب بدین:merci::merci::merci:
سلام
بابا اون بنده خدارو حسابی سر کیسه کردینا.
والا این مشکلی که میگی شما هیچکس تا حالا نداشته.
مشکله کار نکردن اف ام ترنسمیتر وجود داره ولی اینکه نباشه اصلا من ندیدم کسی بگه.
احتمالا 90 درصد با آپدیت درست میشه.حتما آپدیت بکن.
اینم i8510 :
چیپ گرافیکی 8510 از ان82 ضعیفتره ولی مصرف باتریش کمتره
امشب میزارم بره آپدیت.ایشالاه درست میشه.بره این مشکلی که گقتم 3مدل ریست کردم n-gage هم پاک شد.(دوباره نصب کردم )ولی بازم اثری از fm transmiter نبود.
من نمیخواستم با سامسونگ مقایسش کنم..(البته با 8510 هم مقایسه ش کردم...)
فقط یه تست از قدرت گرافیکیه این دوتا گوشی گذاشتم تا تفاوتها احساس بشه...
در کل من خودم اصلا کاری به برند ندارم...چون همین الان 82 خودم رو پادشاه می دنم...ولی این حرکت نوکیا که با حذف چیپ ست بود واسه من نامفهوم بود....در صورتی که یه سری میگن این یه چیز بلا استفاده ست...!!!!
با سلام
من چند روزه N86 گرفتم به قیمت 437 و به این نتایج رسیم:
1- صدای اسپیکرش زیاد وضوح نداره و اهنگ ها رو تیز نشون میده
2- صدای میکروفن هم پائینه
3- وقتی اس ام اس با متن مثلا 4 پیام که کمی طولانی باشه میدی ارسال نمیکنه و در پوشه در حال ارسال میمونه و بعضی وقت ها هم میره در حالی که به دست طرف رسیده اما باز در گوشی در حال ارساله!
4- باتری عالیییییییییییییی
5- دوربین عالیی
6- کی میگه خوشگل نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)