چون واسه دو نفر مثبت شد شك كردم.
ولي خب درسته حتما
چون واسه دو نفر مثبت شد شك كردم.
ولي خب درسته حتما
orp![]()
خدا رو شكر كه اعصاب من با گريه مشكلش حل ميشه وگرنه الان نمي تونستم پيگير اينجا باشم
منم دقيقا خيلي چيزااا (كار-موقعيت اجتماعي و درسي و ...) از دست دادم به خاطر اين مريضي. ولي درست كه نگاه كني بعد از چند سال يادآوري اينكه موقعيتي رو از دست دادي عذاب اور تره تا اينكه چه مشكلي داشتي. بخاطر اين من همش تو جنگ و عذابم هرچند خيلي وقتا جواب نميده ولي چاره نيست
من اميدي به درمانش ندارم ولي فعلا چند سالي هستم ببينم چي ميشه
تمایل به گریه یا گریه های مکرر جزو علائم کندیدا ذکر شده، اگه میخواهید مطمئن تر بشید، بگید منبعش رو بزارم.
چیز عجیب برای من اینه که چرا تست به این سادگی رو انجام نمیدید، یه لیوان آب میخاد با پر کردن یه پرسشنامه.
گريه نه اينكه دائم باشه. وقتايي كه فشار روحي اين مشكل+مشكلات ديگه هست
براي انجام تست، برا اينكه اشتباه نشه قبلش بايد اون متن انگليسي رو خوند كه من فعلا وقت خوندن كاملشو ندارم ضمن اينكه زبانمم خوب نيست بايد بشينم مثل مقاله ترجمش كنم
باور کن من با اینکه مردم و 33 سالمه، از چند وقت پیش منتظر خالی شدن خونه بودم که کلی گریه کنم (ولی هنوز نشده). باز شما خانم ها میتونید راحت تر گریه کنید.
وقت و زبان نمیخاد. اون پست اولم راجع به کندیدا همه چیز رو راجع به تست توضیح داده، یه عکس شماتیک هم توش با ترجمه گذاشتم.
اگه جایی نا مفهوم بود بگید اگه تونستم توضیح بدم.
خب ديگه پس اين تمايل ما به گريه نيست. بدبختي هاي موجود به آدم فشار مياره
ممنون پس من انجامش ميدم بعدشم اون تست كننده كه نوشته بودي توي داروخونه ها هست بگيريم مطمئن بشم. ولي مشكل اينه كه اينم درمان نداره همچنان
يعني يكي از اين سه تا كه توي عكس هست هم باشه، نشون ميده كنديدا بيش از حده؟
البته بدبختی های موجود هم بی اثر نیستند، ولی من تا اونجایی که یادمه، تو کل عمرم فقط تو بچکی چند بار گریه کردم، اونم که طبیعی هست، ولی چند وقتیه گفتم منتظر خونه خالی هستم برای گریه!!
فکر نکنم کیت تستش تو داروخونه های ایران باشه، چون تبلیغش خارجی بود.
درمانش هم یه رژیم دو هفته ای تا چهار ماهه هست که برای انجامش دیگه باید مقاله رو خوب بخونی. من یک روز رو هم از دست ندادم و از بیست و سوم رژیمش رو شروع کردم. اگه خوب یا بد بود حتما تو فروم میگم، تعصب هم رو هیچ چیزی ندارم.
آره، اگه آب کدر شد، یعنی به احتمال زیاد رشد بیش از حد کندیدا دارید. قبل از تست به تک تک جزئیاتی که نوشته توجه کنید.
خیلی حوصله میخواد خدایی - مخصوصا لیوان رو پر آب کردن خیلی حوصله میخواد ... من منتظرم یکم روبراه بشم تا انجامش بدم
من فکر کنم گریه نمیخوای بکنی میخوای عریده بکشی !!! وگرنه خونه خالی شدن نمیخواد که برو حموم راحت باش ... ولی به نظر من گریه به درد نمیخوره - بزن شیشه های خونه رو بیار پایین خیلی آرامش بخش هست حتی میتونم بگم ضد افسردگی هم هست - یا اگه اونو دوست نداری با مشت بزن تو دیوار انگشتات جابه جا بشه ... کوه هم خوبه - شب ساعت 12 برو کوه یک کمی از ایستگاه 1 بری بالاتر دیگه آدم کم میبینی این موقع سال - همون اطراف هم بزن تو راه فرعی قشنگ استفاده کن از موقعیت اگه یه چند تا ایستگاه بری بالاتر که میتونی قشنگ دادم بزنی - ممکنه یکی دو نفر دیگه هم مثل خودمون ببینی اونجا که در جواب بهت فریاد میکشن و همدردی میکنن ... همه امتحان شدس, جواب میده .
نه، همون حالت تمایل به گریه رو داشتم. میگم که یه سری علائم ذکر شده که هیچ جای دیگه ندیدم، خودم هم بهشون توجه خاص نمیکردم، با هیچ بیماری دیگه ای هم مشترک نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)