مهندس دو هفته بود نمیشد از سایت فایل رو دان کرد اما الان بلاخره دان کردم او دو تا فایل بی صحابو
مهندس دو هفته بود نمیشد از سایت فایل رو دان کرد اما الان بلاخره دان کردم او دو تا فایل بی صحابو
چند دفعه نصبش کردم فایده ای نداشت
منم دقیقا مشکل اون دوستمون رو دارم. موقع نصب وقتی به applying patches میرسه گیر میکنه
حتی یه شب تا صبح تو همون حالت میمونه!!!
غیر از ریست کارخونه کار دیگه ای نمیشه کرد؟
ریست کارخونه درست میشه؟؟؟چند دفعه نصبش کردم فایده ای نداشت
منم دقیقا مشکل اون دوستمون رو دارم. موقع نصب وقتی به applying patches میرسه گیر میکنه
حتی یه شب تا صبح تو همون حالت میمونه!!!
غیر از ریست کارخونه کار دیگه ای نمیشه کرد؟
من حاضرم ریست کنم اگه مطمئن باشم.
رو فریمور های ابتدایی FP2 جواب میده...مثلا" ورژن 10 n78 ...
اینجاست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که خودتم پیدا کردی!
من هنوز متوجه منظورت از این پست نشدم!
------------همکار انجمن legend هستی من تو یه نامه خصوصی یوزر و پسوردمو بهت بدم برام دربیاری
یعنی 5800 هارد ریست نمیشه؟ باید راهشو پیدا کنم..!
شاد باشید![]()
این یه دونه رو فکر کنم یادت رفت جواب بدی!ریست کارخونه درست میشه؟؟؟
من حاضرم ریست کنم اگه مطمئن باشم.
ریست کنم؟(چجوری ریست کنم؟؟ خاموش کنم بعد ستاره با سبزه با دکمه رو نگه دارم بعد روشن کنم؟ یا کد : #7370#* رو بزنم؟)
دوست داری ریست کنی؟
ستاره
3
سبز
و با پاور روشن کن گوشیرو ون نگه دار تا بالا بیاد...
سلام اقا یونس
یه نکته به پست اول اضافه میکردی خیلی بهتر میشد
برنامه رو روی فون مموری نصب کنند خیلی بهتره
چون من همش روی مموری کارد نصب میکردم ونمیشد و یه بار که روی فون مموری نصب کردم شد
البته شاید این برای fp2 دارها یاN85جواب بده
اتفاقا این پستو بخون:سلام اقا یونس
یه نکته به پست اول اضافه میکردی خیلی بهتر میشد
برنامه رو روی فون مموری نصب کنند خیلی بهتره
چون من همش روی مموری کارد نصب میکردم ونمیشد و یه بار که روی فون مموری نصب کردم شد
البته شاید این برای fp2 دارها یاN85جواب بده
من اول تو فون مموری نصب کردم نشد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو خوندم رفتم تو رم نصب کردم بازم نشد!!!
نه دوست ندارمدوست داری ریست کنی؟
ستاره
3
سبز
و با پاور روشن کن گوشیرو ون نگه دار تا بالا بیاد...
اگه درست بشه دوست دارم.ریست کنم همه چیم میپره: نوت ، دفترچه تلفن(که بریزم تو سیم کارت ایراد پیدا میکنه)،اس ام اس های تو فون مموری که اگه پاکم بشه موردی نیست. مهم تر از همه نوته...ایراد نداره کپی پیست میکنم تو drafts رم.
ولی با ریست درست میشه؟
یه بک اپ بگیر میریزه تو مموری (البته n78 که اینجوری هست)دفترچه تلفن(که بریزم تو سیم کارت ایراد پیدا میکنه)
سلام.من فایل cer گوشیمو از سایت opda دانلود کردم (با حجم 54 kb ؟؟؟؟!!!!!!!!!) ولی الان هر کاری میکنم نمیتونم برنامه هارو با SignSiS ساین کنم.پیغام خطا می ده.دیگه واقعا قاطی کردم.جون من کمکم کن.
n79
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)