دوستان يه نظري بديد بگيد من كدوم رو بخرم؟اين محدوديت نصب برنامه كوكي منو دودل كرده؟
تاچ s5230 حرارتيه؟؟؟
دوستان يه نظري بديد بگيد من كدوم رو بخرم؟اين محدوديت نصب برنامه كوكي منو دودل كرده؟
تاچ s5230 حرارتيه؟؟؟
برای کسب اطلاعات بیشتر راجب به استار می تونی به لینک زیر مراجعه کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاچ استار مثل کوکی از نوع مقاومتیه و اون جوری که من review شو تو سایت های معتبر خوندم از نظر تاچ و کیفیت ال سی دی فرقی با کوکی نداره.
در ضمن این محدودیت نصب برنامه تو کوکی رو کسی تایید می کنه یا نه؟(منم دودل شدم).
از نظر اینترفیس و زیبایی واقعا کوکی یک چیزه دیگس.![]()
نه مقاومتی، اصلا از لحاظ سخت افزار اینا هیچ فرقی با هم ندارن! GSMArena هم اینو گفته.تاچ s5230 حرارتيه؟؟؟
من کم کم تو شک دارم می افتم که کوکی رو بگیرم یا نه(سر این محدودیتی که دوستان میگن تو نصب برنامه داره)
یکی از دوستانم بهم پیشنهاد کرد با بودجه تا 260 تومن میتونی گوشی htc touch viva رو بگیری که البته پاکت پی سیه.
حالا می خوام بدونم به نظر استاید کوکی یا htc touch viva ؟
اینم عسکش:
![]()
به نظر من کوکی بهتره من قبلا2 3 تا سامسونگ داشتم و الانم ال جی دارم کلا ال جی رابطه کاربریش. صداش موقع صحبت کردن و.....خیلی بهتره.باز خودتون میدونین.در مورد نسب برنامه استارم ممکنه مشکل داشته باشه مثل 480 چون با گارانتی مایکروتل نیست و بدون گارانتی 230 قیمت داره ممکنه فارسیم نداشته باشه. در مورد گوشیهای تاچ خازنیم بگم:
1) پرادای 1 و پرادای 2
2) سامسونگ f480
3)اپل ایفون
4) سامسونگ s5600
5) ال جی ارنا و ویوتی 2
6) سامسونگ s8300
7) سامسونگ i7500
در حال حاضر خازنین و بقیه مقاومتی مثل کوکی. رنور. 5800.امنیا......
Last edited by yee_pesare; 04-07-2009 at 19:31.
با این محدودیت نصب برنامه من که دودلم کوکیو بگیرم یا نه.
یکی از دوستانم بهم پیشنهاد کرد با بودجه 260 تومن گوشیه htc touch viva رو بگیرم.
البته پاکت پی سیه.
حالا به نظر اساتیدگرامی کوکی یا viva ؟
اینم عسکش:
البته لینکه عسکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستاني كه كوكي دارن ميشه بگيد تاحالا تو نصب برنامه مشكلي داشتيد يا نه؟ برنامه هايي مثل ديكشنري، نقشه تهران و يا انواع بازي؟؟
تم هم كه نميشه روش نصب كرد؟ درسته؟ آدم حوصلش سر ميره كه..
در حال حاظر فکر کنم ارزونترین پاکت پی سی باشه که فول تاچه و امکانات خیلی خوبی داره. ویوا هم جزء انتخاب های من بود، خیلی گوشی خوبیه.یکی از دوستانم بهم پیشنهاد کرد با بودجه تا 260 تومن میتونی گوشی htc touch viva رو بگیری که البته پاکت پی سیه.
تو یه سری سایتها من تم دیدم.تم هم كه نميشه روش نصب كرد؟ درسته؟ آدم حوصلش سر ميره كه..
LG KE990-VIEWTY چطور فکر کنم از کوکی بهتر باشه . نظر شما چیه ؟
اگه ممکنه قیمت LG KE990-VIEWTY رو بگین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)