نگاه کردم تنظیمات مسیج رو.همون جایی که شما میخواید آهنگ مسیج رو انتخاب کنی دو تا گزبنه پایین صفحه داری که یکیش نوشته sound .اونو انتخاب میکنی میری تو آهنگهات.
نگاه کردم تنظیمات مسیج رو.همون جایی که شما میخواید آهنگ مسیج رو انتخاب کنی دو تا گزبنه پایین صفحه داری که یکیش نوشته sound .اونو انتخاب میکنی میری تو آهنگهات.
آریان عزیز سلام.
راستش رو بخوای احساس میکنم یا نخواستی جواب بدی یا حالش رو نداشتی یا واسه من زیاد ارزش قائل نبودی. ببخشید ها. ولی لطفا خودت یکبار جوابی که دادی رو بخون ببین خودت چیزی میفهمی؟؟میگی همون جایی که شما میخواید آهنگ مسیج رو انتخاب کنی دو تا گزبنه پایین صفحه داری که یکیش نوشته sound . دستت درد نکنه. کاملا واضح بود.والا من که چیزی نفهمیدم . بهتره اگه میخوایم به دیگران کمک کنیم ...
با سلام
اول از همه از همه دوستان گلم مخصوصا آریان عزیز معذرت میخوام چون دیشب فکر کنم یک کم تند رفتم.هرچند هنوز هم اعتقاد دارم که دوست خوبمون آریان کم لطفی کرد و بهتر میتونست آدرس بده ولی خوب باید ازش تشکر کنم چون با همون راهنمائی کمش رفتم و کلی گشتم تا تونستم آهنگ مسیج رو عوض کنم. البته باید اعتراف کنم که استارتش رو آریان زد فقط من با حوصله تر توضیح میدم تا همه بتونن آهنگ مسیج رو عوض کنند. فقط یک چیزی من دقیقا همون کارائی که کردم رو میگم شاید شما ها واسه رفتن به یکسری از منوها میونبر بلد باشین ولی من کاری که کردم رو میگم.
setting------------>display and light------------->widget------------>sound setting
بعد از این که sound setting رو به widget اضافه کردین به صفحه اصلی برمیگردین توی widget میرین و sound setting رو میارین
در بالای صفحه روی incoming call کلیک میکنید و new message رو انتخاب میکنید و به قسمت message alert tone رفته و اینجا به غیر از انتخاب 4 ملودی پیشفرض میتونید همونطوری که آریان عزیز گفت روی sound برید و از روی حافظه یک موزیک رو انتخاب کنید. باز هم میگم اگه من از اضافه کردن sound setting به widget توضیح دادم چون خیلی ها از جمله خود من راه دسترسی به sound setting از داخل منوها رو نمیدونن.امیدوارم هر چند کم به بقیه دوستان کمک کرده باشم و باز هم از آریان عزیز ممنون![]()
ببخشید من فکر کردم همه تا یه جاهایییش رو میدونن.الان کامل میگم ولی گوشی دم دستم نیست که مثل دوستمون مهدی علمی توضیح بدم پس عامیانه میگم.ببخشید دیگه.
شما باید از توی منو بریدتوی پروفایلتون که آهنگ زنگ گوشیرو عوض میکنید.فکرکنم دیگه اینو همه بلد باشن.و اونجا بالای صفحه یه گزینه داره که به شما سه حالت رو میده.یک حالت برای تنظیمات خود زنگ گوشی و این چیزاست.یک حالتش مال تنظیمات زنگ مسیج و این چیزاست و یک حالتش هم مال تنظیمات صدای منوها و از این جور چیزا.
دیگه بقیه موارد هم واضحه.
فقط یکی از دوستان لطف کنه که مرحله به مرحله این کار رو واسه بقیه دوستان توضیح بده که بقیه هم استفاده کنن.ببخشید دیگه من با توجه به حضور ذهنی که داشتم توضیح دادم.(میدونم خیلی هم قر و قاطی گفتم)شرمنده![]()
سلام.نبینم این تاپیک بی روح بشه. کجائین بابا. چند وقته خبری از هیشکی نیست.pulp تو خجالت نمیکشی؟pamida تو هم همینطور.عجب آدم هائی هستین ها.نمیگین ما دلمون تنگ میشه. اینه رسم رفاقت
گور بابای هر چی گوشی غیر از s8300 و e66 نوکیا (آخه یکی از دوستام بغلمه که e66 داره گفت اگه اینو نگم من رو ...
) آخه فقط ما باید سوال کنیم تا شماها بیاید تو تاپیک.ok.خوب اینم سوال.1- بچه ها این گوشی عکاسیش حالت های مختلف sport و ... که دوربین های دیجیتال دارند رو نداره؟ظاهرا ominia داره.2- بچه ها حالت scn چی کار میکنه؟ 3- این گوشی حالت اسکن کارت ویزیت نداره؟ب همتون هم قهرم بی معرفتها.
عیدتون هم مبارک
سلام مهدی جان .. عذر خواهمدرس و کتاب اگه بزاره حتما در جمع دوستان هستیم
چرا داره همون scn که میگی بزن ... برگرد تو نوار ابزار گزینه وسط از سمت چپ احتمالا نوشته auto (ممکنه یه چی دیگه باشه)روش بزن ... اونجا همه حالتها از قبیل ورزش .. نوشته .. شب .. اتش بازی .. دریا و ... هست ...
اسکن ویزیتو که نمیدونم ...
عید شما هم هم![]()
دمت گرم.راستی pulp تونستی آهنگ اس ام اس رو عوض کنی؟ به دردت خورد؟
این منوش خیلی عالی بود ... ممنون مهدی جان ...
جالبیش اینجاست که اگر رو حالت ویبره باشه گوشی میتونی نوع ویبرشو هم عوض کنی از همون منو .. به عبارتی اگر در حالت عادی باشه بری رو اون گزینه میتونی موزیک sms و زنگ تماس رو وض کنی ولی اگه رو ویبره باشه بری اونجا میتونی ویبرشو عوض کنی و ...
تو قسمت اینترفیس اولیه هم تنظیمات ویدجت هست از همون نوار ابزار که با تاچ بالا پایین میره میتونی پیداش کنی ..
Last edited by pulp_152; 03-12-2009 at 23:25.
سلام به دوستان
آقا من یه سونی اریکسون داشتم جاوا و این نقشه تهرانو میاورد. اما الان این سامسونگ8300 نه نصب می شه نه نقشه گوگلو میاره نه تهران 88 رو.
حالا باید چکار کنم بیاره؟
ممنون
سلام .. با گارانتی خریدی؟ اگه با گارانتی خریدی که باید گوگل مپ فعال باشه ...
در مورد نقشه تهران هم دوستان بیشتر در جریانند بنده تهران نیستم ..انگاری تهران 87 رو ریختن ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)