آقا از کجا فهمیدی که گوشی اصل فنلانده ؟ از لیبلش که تقلبی زیاد میزنن یا که فروشنده بهت گفته که اصله؟ در ضمن این کیف N97 رو هم اگه کسی اطلاعات داره رو کنه ممنون میشم.
آقا از کجا فهمیدی که گوشی اصل فنلانده ؟ از لیبلش که تقلبی زیاد میزنن یا که فروشنده بهت گفته که اصله؟ در ضمن این کیف N97 رو هم اگه کسی اطلاعات داره رو کنه ممنون میشم.
همين كه N97 و نوكياست...ملت ميخرن...بگي سامسونگ...ميگن آنتن نميده...يا مگه تلويزيونه!...
حالا شما چرا اينقدر خودتو ناراحت ميكني ؟
هركي هر چي دوست داره بر بخره زوركي كه نيست...
........
مايكروسافت يه قرداد با نوكيا بسته كه پك كاملي از مجموعه آفيس
منطبق با آفيس 2007
رو گوشي هاي نوكيا ارائه كنه !
سلام دوستان
یکی از آشناها میخواست این گوشی رو بخره ازم خواست تو انتخابش کمک کنم.
دوستانی که با این گوشی رو دارند لطفا کنند به اختصار معایب اصلی گوشی رو بگند. فروم رو گشتم جسته و گریخته یه چیزایی پیدا کردم اما نتونستم یه جمع بندی کلی بکنم. اگه دوستی به این جمع بندی رسیده لطف کنه و بگه.
بعدش الان با گارانتی اصلی و منوی فارسی حدود 615 دیروز قیمت کردم. به نظر شما این قیمت مناسبه یا صبر کنه و هفته های آینده قیمتش ارزونتر میشه.
از همتون سپاسگذارم
دد100% تایید میشه واینکه ان 97 کیبورد داره 32 گیگ هم حافظه داره قیمتشم از i8910 کمتره!!!
مگه آدم قدرت مقایسه نداره که بره i8910 بخره؟؟؟!!!
البته این گوشی و i8910 تا 3-4ماه دیگه به 400 تومن میرسن!!!
سبز باشید...!!!![]()
Last edited by mohamadreza666; 13-08-2009 at 14:32.
میخوای باور کن میخوای نکن،ولی از نظر من این گوشی تا حالا هیچ عیبی نداشته!تنها عیبش اینه که منوش وقتی فولدر باز میکنه در حد ثانیه لگ میزنه.حالا انصافا این شد عیب؟!
گارانتی اصلی هاش اکثرا(همه؟) چینین.داره گرون میگه خفن.
این گوشی برای کپی/پیست کلید خاصی نداره؟مثل قدیمیا که مدادو نگه میداشتی؟تو Help خود گوشی هیچچی ننوشته بود،ولی توی Help مارک کردن با شیفتم توضیح نداده بود،فکر کردم شاید کلیدی داشته باشه که من کشف نکردم...حالا داره؟
البته میگن نوکیا برای اجرای این پک روی گوشیهاش به ویندوز موبایل نیاز داره ...!مايكروسافت يه قرداد با نوكيا بسته كه پك كاملي از مجموعه آفيس
منطبق با آفيس 2007
رو گوشي هاي نوكيا ارائه كنه !
حالا ... آیا نوکیا میتونه پاکت پیسی تولید کنه ...؟(100% توانشو داره ولی کلا" نوکیا با پامت پیسی حال نمی کنه )
احتياجي به ويندوز موبايل نيست
و برنامه ها همگي تحت سيمبين اجرا ميشن
بحث حال كردن نيست
چه دليلي داره سيمبين كه خودش مالكشه و براي اسمارت فون ها و گوشي هاي مولتي مديا
بهترين و پرفروش ترين سيستم عامل(بسيار بيشتر از وين موبايل)هستش
ول كنه بره سراغ وين موبايل
به اون مزخرفي ..سنگيني و خسته كنندگي !
خود شركت هاي ساپورت كننده وين موبايل هم از خسته كننده بودن وين موبايل آگاه هستن
و مثل اچ تي سي براش تاچ فلو زدن يا مثل سامسونگ تاچ ويز
يا مثل توشيبا و.....
فریمور جدید N97 اومد...!
v12.2.024
شاد باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)