اقا پرشیامون درجا که کار می کنه یه صدای ضایع تو مایه های قل قل سماور از موتورش میاد.کسی نمی دونه ایراد از کجاست؟
البته صدا خیلی کم هستش و جلب توجه نمی کنه.
فرمون دو مدل داره که یکیش خیلی یوقره و پیشنهاد نمی شه.
قیمتشم فکر می کنم بالغ بر 35تومن باشه.
سمند معمولي
پژو 405
پژو پارس
اقا پرشیامون درجا که کار می کنه یه صدای ضایع تو مایه های قل قل سماور از موتورش میاد.کسی نمی دونه ایراد از کجاست؟
البته صدا خیلی کم هستش و جلب توجه نمی کنه.
فرمون دو مدل داره که یکیش خیلی یوقره و پیشنهاد نمی شه.
قیمتشم فکر می کنم بالغ بر 35تومن باشه.
سلام دوستان یک مشکل:
بابا یک 405 مدل 89 با کارکرد 35000 داره چند روز پیش فول روغنش و نگاه کردم دیدم حدود نیم لیتر کم داره و روغن ریختم سر موتور بابا روغن سوپر پیشتاز توش میریزه و روغن هم 4000 بیشتر کار نپکرده بود تو دفترچش نوشته بود هر 1000 تا 1 لیتر کم کردن طبیعیهحالا من تعجمبم ماشین با این کارکرد پایین نباید روغن کم کنه
البته ماشین و خودمون دو گانه کردیم چیکار کنم تعمیر موتور 405 خدادتومن در میاد
کمک
اقا ما یه پرشیا دوگانه داریم زیاد راه نمیره یعنی از کجاشه
همه چیزشم عوض کردم
خیلی بره 170
دوست عزیز روغن توصیه شده توسط کارخانه سازنده پژو توتال هست روغن های دیگه هر چقدر هم خوب باشه با موتور پژو ممکنه سازگاری نداشته باشه و کم کنه. شما یکبار روغن توتال استفاده کنید ببینید چطور میشه. در ضمن اگه توتال خارجیش باشه که بهتره.
---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:03 AM ----------
چند دلیل ممکنه وجود داشته باشه:
اولی که خیلی مهمه معرفی دنده هست به یک نمایندگی مجاز مراجعه کنید و بگید واستون معرفی دندش کنه اونم توی جاده نه تو حالت درجا.
دومی کنترل صحت صفحه کلاچ و تنظیم (رگلاژ) دقیق کلاچ هست.
یک دلیل هم وجود داره که بعضی ها قبول ندارن واون اینه که موتور از اول گاز نخورده و تنبل بار اومده که اونو دیگه نمیشه کاریش کرد.
سلام .
تو 405 وقتی هوا گرمه و نور خورشید به مقدار زیاد روی خودرو تابیده است شتابش خیلی ضایس .
ولی وقتی هوا سردی و صبح زوده ، شتاب خوبه . از چی می تونه باشه ؟؟ :(
[/COLOR]
با سلام روغن پیشنهادی پژو 405 باید 10w40 باشه مارکش زیاد مهم نیست چون الان معرف کاسترول مگنت هست ولی میتونی الف 10w40 هم بریزی .
من نزدیک 2 سال سوپر پیشتاز میریختم عالی بود ولی هر 6 تا 7 عوض می کردم و اصلا کم نمی کرد![]()
اقا یه نگاه به اینجا بنداز نوشته 100 کیلومتری 5 لیتر میسوزه!!!!!!!!!!!
پژو پارس معمولیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پارس اوتوماتیک هست که موتمو 206 تیپ 5 روشه و کلا کم مصرف هست و اگر از اولی که ماشینو بخری سوپر توش بریزی و راعایت کنی خیلی نمیسوزونه...البته 5.8 دیگه چرته ..ولی در حد 8 می سوزونه فکر کنم..اقا یه نگاه به اینجا بنداز نوشته 100 کیلومتری 5 لیتر میسوزه!!!!!!!!!!!
دوستان عزیز خبر فوری:
پژو پارس با موتور کم مصرف TU5 تولید شده و الان تو شرایط فروش اینترنتی شرکت هم هست.
دوستداران پارس دیگه موتور XU7 تمام شد با اون مصرف بالاش.
با این تفاسیر پژو پارس دوباره محبوب خواهد شد.
![]()
سلام.روی این 405هایی که absکارخانه ای هستند ebdهم نصب هست ؟در صورتي كه ebdداره دقيقا كجا نصبه كه بشه ديد؟ممنون
Last edited by IOC; 19-09-2011 at 10:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)