اوایل بازی چیه برو وسطای بازی بهت میگم
آره برای همه همچین مشکلی هست،نگران نباش
اوایل بازی چیه برو وسطای بازی بهت میگم
آره برای همه همچین مشکلی هست،نگران نباش
ولي براي من اصلا افت فريم نداشت فقط يه كوچولو اوايل بازياينم بگم من بازي رو با تمام مخلفات اجرا ميكردم
سلام
بچه یه باگه خوشکل دیدم اساسی به من حال داد. تو تمام بازی ها معمولا باگ ها رو اعصاب میره و لذت بازی رو میگیره اما بشنوید از این. یادتونه گفتم این غول دریاچه چقدر سخته . ما دیروز نشستیم پای سیستم عظم مونو جزم کردیم گفتیم بریم بکوشیمش بار اول که رفتم اوفتاد تو آب و ریلود شد دوباره که اومد یه محیط دیگه بود و فضا عوض شده بود گفتم شاید باگه و درختان رو نشون نمیده ( واقعا باگ بود اما یه چیزه دیگه ) جلوتر که رفتم دیدم خبری از دریاچه هم نیست . یه نمه رفتم جلو دیدم راوی شروع کردن به قصه گفتن که ای فلان کردیم و بمان کردیم و ... خلاصه غوله مرده. حالا من کی اینو کشته بودم ا... اعلم. ماجرا این شد که بازی پریده بود جلو و بدون اینکه من غول رو نابود کنم رفته بود مرحله ی بعد ( مرحله ی بعد از جنگل و دژ هیتاسب ). ولی هر چی که بود به من که خیلی حال داد
.
مسلم به نظرم دوباره برو عقب و این غولو بکش چون من تو کل بازی فقط از کمبوی این مرحله و مرحله ی آخر خوشم اومد.کاری نداره کشتنش هر کاری کرد تو فقط دفاع کن.همین.آب دهنش هم بهت پرت کرد دفاع کن هیچیت نمیشه.
سلام
دیر گفتی بازی رو تموم کردم. مرحله آخر هم واقعا عالی بود یه مبارزه نفس گیر و غول آخر خوب. ( به این میگن باس اخره حسابی ) .
امروز رفتم مغازه رفیقم یه 2 ساعت اونجا بودم وقتی بازی رو واسش آوردن هی ملت می یومدن می گفتن گرشاسپ اومد یا نه ؟
من هم از موقعیت سو استفاده می کردم می گفتم من بازی رو خریدم همه بخرید ، خیلی باحالا ، تو بازی های ایرانی ته گرافیکه و ...
اقا 2 ساعتی که اونجا بودم 29 تا بازی فوروخت !!!!!
اینم کمک ما به صنعت بازی سازی ایران (که در حالیشرفت هست)
![]()
هي من فكر ميكنم ميگم خدايا اين غول آخر چيه همه ميگن! فكر ميكردم بازي من يه مشكلي داره نگو بازي باگ خوشگلي داره ما خبر نداريم ، آخه من كلا اين غول رو نديدم![]()
سلام
تو به این غوله اصلا نرسیدی؟ بابا خیلی باحاله باز من دو بار بش خوردم بعد پرید رفت مرحله بعد.
الان داشتم تو سایتهای خارجی دنبال عکسهای بازی میگشتم که 2 تا عکس گرشاسپ هم تو سایت بود.با رزولوشن 1920*1200 دانلودش کردم.هم تعجب کردم و هم حالی بردیم![]()
سلام
چی میگی امید دو تا عکس دیدی.؟ اینا رو ببین.:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)