تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا این بازی انتظارات را بر آورده خواهد کرد؟

راي دهنده
46. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله ...

32 69.57%
  • خیر ...

19 41.30%
Multiple Choice Poll.
صفحه 71 از 100 اولاول ... 216167686970717273747581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 991

نام تاپيک: گرشاسب (سوشینات)

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

دوستان اوایل بازی خیلی افت فریم داره
    برای شما هم اینجوریه؟
    اوایل بازی چیه برو وسطای بازی بهت میگم
    آره برای همه همچین مشکلی هست،نگران نباش

2. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اوایل بازی چیه برو وسطای بازی بهت میگم
    آره برای همه همچین مشکلی هست،نگران نباش

ولي براي من اصلا افت فريم نداشت فقط يه كوچولو اوايل بازي اينم بگم من بازي رو با تمام مخلفات اجرا ميكردم

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    بچه یه باگه خوشکل دیدم اساسی به من حال داد. تو تمام بازی ها معمولا باگ ها رو اعصاب میره و لذت بازی رو میگیره اما بشنوید از این. یادتونه گفتم این غول دریاچه چقدر سخته . ما دیروز نشستیم پای سیستم عظم مونو جزم کردیم گفتیم بریم بکوشیمش بار اول که رفتم اوفتاد تو آب و ریلود شد دوباره که اومد یه محیط دیگه بود و فضا عوض شده بود گفتم شاید باگه و درختان رو نشون نمیده ( واقعا باگ بود اما یه چیزه دیگه ) جلوتر که رفتم دیدم خبری از دریاچه هم نیست . یه نمه رفتم جلو دیدم راوی شروع کردن به قصه گفتن که ای فلان کردیم و بمان کردیم و ... خلاصه غوله مرده . حالا من کی اینو کشته بودم ا... اعلم. ماجرا این شد که بازی پریده بود جلو و بدون اینکه من غول رو نابود کنم رفته بود مرحله ی بعد ( مرحله ی بعد از جنگل و دژ هیتاسب ). ولی هر چی که بود به من که خیلی حال داد.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام
    بچه یه باگه خوشکل دیدم اساسی به من حال داد. تو تمام بازی ها معمولا باگ ها رو اعصاب میره و لذت بازی رو میگیره اما بشنوید از این. یادتونه گفتم این غول دریاچه چقدر سخته . ما دیروز نشستیم پای سیستم عظم مونو جزم کردیم گفتیم بریم بکوشیمش بار اول که رفتم اوفتاد تو آب و ریلود شد دوباره که اومد یه محیط دیگه بود و فضا عوض شده بود گفتم شاید باگه و درختان رو نشون نمیده ( واقعا باگ بود اما یه چیزه دیگه ) جلوتر که رفتم دیدم خبری از دریاچه هم نیست . یه نمه رفتم جلو دیدم راوی شروع کردن به قصه گفتن که ای فلان کردیم و بمان کردیم و ... خلاصه غوله مرده . حالا من کی اینو کشته بودم ا... اعلم. ماجرا این شد که بازی پریده بود جلو و بدون اینکه من غول رو نابود کنم رفته بود مرحله ی بعد ( مرحله ی بعد از جنگل و دژ هیتاسب ). ولی هر چی که بود به من که خیلی حال داد.
    مسلم به نظرم دوباره برو عقب و این غولو بکش چون من تو کل بازی فقط از کمبوی این مرحله و مرحله ی آخر خوشم اومد.کاری نداره کشتنش هر کاری کرد تو فقط دفاع کن.همین.آب دهنش هم بهت پرت کرد دفاع کن هیچیت نمیشه.

6. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

مسلم به نظرم دوباره برو عقب و این غولو بکش چون من تو کل بازی فقط از کمبوی این مرحله و مرحله ی آخر خوشم اومد.کاری نداره کشتنش هر کاری کرد تو فقط دفاع کن.همین.آب دهنش هم بهت پرت کرد دفاع کن هیچیت نمیشه.
    سلام
    دیر گفتی بازی رو تموم کردم. مرحله آخر هم واقعا عالی بود یه مبارزه نفس گیر و غول آخر خوب. ( به این میگن باس اخره حسابی ) .

8. این کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hadi h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فک کنم بهش می گفتن طهران

پيش فرض

امروز رفتم مغازه رفیقم یه 2 ساعت اونجا بودم وقتی بازی رو واسش آوردن هی ملت می یومدن می گفتن گرشاسپ اومد یا نه ؟
    من هم از موقعیت سو استفاده می کردم می گفتم من بازی رو خریدم همه بخرید ، خیلی باحالا ، تو بازی های ایرانی ته گرافیکه و ...
    اقا 2 ساعتی که اونجا بودم 29 تا بازی فوروخت !!!!!
    اینم کمک ما به صنعت بازی سازی ایران (که در حالیشرفت هست)

10. 5 کاربر از hadi h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام

هي من فكر ميكنم ميگم خدايا اين غول آخر چيه همه ميگن! فكر ميكردم بازي من يه مشكلي داره نگو بازي باگ خوشگلي داره ما خبر نداريم ، آخه من كلا اين غول رو نديدم

12. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

هي من فكر ميكنم ميگم خدايا اين غول آخر چيه همه ميگن! فكر ميكردم بازي من يه مشكلي داره نگو بازي باگ خوشگلي داره ما خبر نداريم ، آخه من كلا اين غول رو نديدم
    سلام
    تو به این غوله اصلا نرسیدی؟ بابا خیلی باحاله باز من دو بار بش خوردم بعد پرید رفت مرحله بعد.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

الان داشتم تو سایتهای خارجی دنبال عکسهای بازی میگشتم که 2 تا عکس گرشاسپ هم تو سایت بود.با رزولوشن 1920*1200 دانلودش کردم.هم تعجب کردم و هم حالی بردیم

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

الان داشتم تو سایتهای خارجی دنبال عکسهای بازی میگشتم که 2 تا عکس گرشاسپ هم تو سایت بود.با رزولوشن 1920*1200 دانلودش کردم.هم تعجب کردم و هم حالی بردیم
    سلام
    چی میگی امید دو تا عکس دیدی.؟ اینا رو ببین.:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •