والا چی بگماگر جوابت این نبوده، حداقل ضد حال نزن!
یحتمل کد شما جوابگو هست ولی ایشون میگه نمیخواد کد قبلی رو دستکاری کنه یعنی فقط میخواد با رجکس حلش کنه
حالا من بدبخت هم این وسط گیر کردم هر چی میگم نره میگه بدوش
والا چی بگماگر جوابت این نبوده، حداقل ضد حال نزن!
یحتمل کد شما جوابگو هست ولی ایشون میگه نمیخواد کد قبلی رو دستکاری کنه یعنی فقط میخواد با رجکس حلش کنه
حالا من بدبخت هم این وسط گیر کردم هر چی میگم نره میگه بدوش
به رفیقت بگو موفق باشه!!![]()
کاش رفیقم بود !!!! در کل ممنون از اینکه زخمت کشیدی. انگار دیگه باید بیخیال بشم
خوب حالا بیخیال نشو بزار من دارم به یه نتیجه هایی باهاش میرسم
یه کم سرم خلوت شه میرم تو نخش ببینم به کجا میرسم
خوب حالا بیخیال نشو بزار من دارم به یه نتیجه هایی باهاش میرسم
اینجاست که شاعر میگه بابا تو دیگه کی هستی(^_^) دمت بسی ولرم.خوب حالا بیخیال نشو بزار من دارم به یه نتیجه هایی باهاش میرسم
---------------------
میخوام یه تاپیک در مورد وب 3 بزنم (فقط محض اطلاع رسانی)خوشحال میشم از بچه هایی که اطلاعاتی در موردش دارن بیان توش تا کاملتر بشه
من با تمام وجودم استقلال آه ه ه ه... ببخشید استقبال می کنم، فقط اینکه هیچی ازش نمی دونم دلم می خواد بیشتر بدونم!میخوام یه تاپیک در مورد وب 3 بزنم (فقط محض اطلاع رسانی)خوشحال میشم از بچه هایی که اطلاعاتی در موردش دارن بیان توش تا کاملتر بشه![]()
راه دیگه هم داره ولی چون رو قبلی کلی فکر کردم و نوشتم و پاک کردم و دوباره نوشتم، خیلی ضد حال خوردم!
ولی الان فهمیدم که oscar بهترین نقش مکمل رو به Heath Ledger دادن، کلی حال کردم.
سر من هم خلوت بشه، یه بار دیگه برات فکر می کنم.
من به شخصه تو 2 ش موندم. چه برسه به 3!میخوام یه تاپیک در مورد وب 3 بزنم (فقط محض اطلاع رسانی)خوشحال میشم از بچه هایی که اطلاعاتی در موردش دارن بیان توش تا کاملتر بشه
ولی من هم دوست دارم که بدونم.
من باز هم ممنونم ازت ولی اگه اون پستهای قبلی رو بهشون توجه میکردی هم من و هم یاسر گفتیم (آخه یاسر قبل از شما در جریان بود) که طرف حتمآ با رجکس میخواد و در هیچ صورت الگوریتم رو تغییر نمیده.راه دیگه هم داره ولی چون رو قبلی کلی فکر کردم و نوشتم و پاک کردم و دوباره نوشتم، خیلی ضد حال خوردم!
ولی الان فهمیدم که oscar بهترین نقش مکمل رو به Heath Ledger دادن، کلی حال کردم.
من با تمام وجودم استقلال آه ه ه ه... ببخشید استقبال می کنم، فقط اینکه هیچی ازش نمی دونم دلم می خواد بیشتر بدونم!
اوکیمن به شخصه تو 2 ش موندم. چه برسه به 3!
ولی من هم دوست دارم که بدونم.
آره چون هنوز coming soon ه !
والا من که هر چی در مورد وب 3 شنیدم اراجیفی بیش نبوده
مخصوصاً مطالب فارسی که در موردش دیدم هیچکدوم ارزش نداشته (به نظرم بیشتر شبیه شایعه بود تا خبر!!)
اگه مطلب به درد بخور داری حتماً بزار تا استفاده کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)