خیر
مودم وایرلس دهنده ی اینترنت به صورت وایرلس هست
شما باید از گیرنده های وایرلس مثل کارت وایرلس یا فلش های گیرنده ی وایرلس استفاده کنید
خیر
مودم وایرلس دهنده ی اینترنت به صورت وایرلس هست
شما باید از گیرنده های وایرلس مثل کارت وایرلس یا فلش های گیرنده ی وایرلس استفاده کنید
اقا من مودم D-LINK دارم می خوام عوضش کنم !
میشه از اینجا یه مدلی بگید
ممنونم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا ببخشید از مخابرات به من یه دفترچه دادن که توش نوشته مودمی که میگیرید باید این مشخصاتو داشته باشه:
(G.DMT)992,1.ITU-T G استاندارد- :ASDL
(G.LITE)992,2.ITU-T G استاندارد-
413 ANSI T1 استاندارد-
(ANNEXJ)ITU-T G 992,3 يا ITU-T G 992,3/4 استاندارد- :ADSL2
(ANNEXL)ITU-T G 992,3
(ANNEXM)ITU-T G 992,5 استاندارد
این مودمایی که شما گفتید اینطورین؟
مودم huawei MT800یا 880 چطوره؟
سلام دوستان
من میخوام بالاخره یه مودم وایرلس بگیرم
چه مودمی از بقیه بهتره؟
برد و سرعت خیلی برام مهمه
پسرخلم بهم linksys رو معرفی کرده از این بهتر داریم یا همین linksys رو بگیرم؟
ممنون از کمکتون
برای مخابرات من با برندهای smc -linksys و tplink تست کردم مشکلی نداشت هر برندی با توجه به بودجتون میتونید بکیرید
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------
باید بودجتون رو مشخص کنید
لینک سیس گرونه برندهای بهتر و ارزون تر مثل tplink و smc و ..... هم هست
ازلحاظ فنی چه تفاوتی بین مودم tp link td 8810 و tp link td 8811 وجوددارد؟
اینطور که من میدونم با هم تفاوت خاصی ندارن
فقط Td8811دوتا پورت داره
واین Td 8810یک پورت داره
خروجی
اینم لینک مشخصات فنیه
Td8811
Td 8810کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نحوه ی راه اندازیه مودم هم توش هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Jiraya_Sama; 20-07-2011 at 17:07.
تاپيكي پيدا نكردم تا سوالم مطرح كنم---اگه موردي نيست همينجا طرح ميكنم اميدوارم جواب بگيرم!!! يه سيستم قديمي دارم كه مشخصاتش پايين مينويسم ميخوام بدمش به يه نفر تا ازش استفاده كنه كارش هم فقط اينترت و اين چيزاست نه بازي ميكنه نه كارهاي گرافيكي فقط واسه دانلود كردن و وب گردي لازم داره حالا ميخوام بدونم اگه يه مودم داخلي و خارجي بخره ميتونه Adsl استفاده كنه؟؟؟مشخصاته سيستمAMD ATHLON XP 1700 CPU 1.47 GHZRAM 512MBحالا مودم داخلي و خارجي با اين مشخصات بهش ميخوره يا نه؟؟؟مخصوصا مشكل الان مودم داخليشه كه بايد عوض شه حالا از اين گيگابايتا 10 تومن بهش جواب ميده؟؟؟اگه امكان دارم زودتر جواب بدين تا تكليفه اين سيستم مشخص شه اگه جواب مثبت باشه كه خيلي خوبه و كاره يه نفر راه ميافته اگر هم نه كه اين سيستمرو رد كنم بره به اين اوراقيها
TANKS
Last edited by BATMAN-LOVE; 23-07-2011 at 18:59.
بله adsl هم ميتونه استفاده كنه . يك مودم TP LINK 8811 بگيري كارش راه ميوفته
سلام بچه ها.
من اینترنت 128 آسیا تک دارم و مودمم LINKSYS WAG 120 N دارم , چراغ DSL مودمم روشن شده ولی نمیدونم چطوری باید مودمم رو کانفیگ کنم و تنظیمات برای لپ تاپم و این چیزا رو هم بلد نیستم میشه لطفا راهنماییم کنید یا چند تا لینک بدین که بتونم مودمم رو کانفیگ کنم .
و لطفا اگه راهی داره بگین چطوری مودمم رو تنظیم کنم که شبا خودش بره رو یوزر و پسورد شبانه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)