آقا ورژن دستگاه رو از کجا میشه فهمید ؟؟؟
آقا ورژن دستگاه رو از کجا میشه فهمید ؟؟؟
Last edited by Vahid579; 29-08-2010 at 01:18.
چه ربطی به این تایپیک داره ؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
System Setting گزینه آخر ( اسمشو یادم نیست )
من یک فلش 16 گیگ دارم. آخرین آپدیت داشبورد هم انجام دادم اما وقتی میزنم که فلش رو configure کنه, بعد از چند ثانیه یک پیغام میاد که نمیشه فلش رو configure کرد و زیر این پیغام هم آدرس xbox.com/storage میاد. مشکل از چیه و باید چی کار کنم ؟؟
طبق گفته ی مایکروسافت باید دیوایس Fat32 باشه که برای منم همینطوره.
آره منم یه فلش داشتم این ارور رو میداد ... فلشو عوض کردم درست شد !!!
میشه بی زحمت مارک و مدل فلشتونو بفرمایید؟ن یک فلش 16 گیگ دارم. آخرین آپدیت داشبورد هم انجام دادم اما وقتی میزنم که فلش رو configure کنه, بعد از چند ثانیه یک پیغام میاد که نمیشه فلش رو configure کرد و زیر این پیغام هم آدرس xbox.com/storage میاد. مشکل از چیه و باید چی کار کنم ؟؟
مشخصات فلش توی این سایت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان سلام
بعد از 1 سال دستگاه رو عنکبوت زدایی کردموصلیدم به تی وی تا بازی کنم اومدم آپیدت ها رو چک کردم کلی آپدیت مثل اینکه اومده .... آپدیت دستگاه که مال همون اولین سری جاسپر اومده نمیدونم چیه والا ولی آپدیت داشبورد و دیدم 2.0.7357.0 هستش فک کن
حالا من این آپیدت های جدید و دونه دونه چیز کنم یا یهو برم آخرین آپدیت و بگیرم و بنصبم ؟؟؟؟
آپدیت خود دستگاه هم لازمه به روز باشه یا با همین آپدیت قدیمی میشه داشبورد و آپدیت کرد ؟؟؟
سلام نه دوست عزیز شما همین اخری رو نصب کنید جواب میده..
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate.zip
اپدیت خود فریم ویر دستگاه هم کار خودتون نیست باید بدید تعمیر کار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)