میگم مگه میشه 80 سرعت دانلود باسرویس 128 ایا بچه واقعا شاتل اینطوره اگه هست بریم بگیریم
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
میگم مگه میشه 80 سرعت دانلود باسرویس 128 ایا بچه واقعا شاتل اینطوره اگه هست بریم بگیریم
دوست عزیز سرویسهای ECO-128 شاتل فعلا روی 512 بسته شده و سرعت دانلود در طول روز بین 60 تا 70 هست.
سرعت دانلود شبانه هم با لینک مستقیم حدود 60 هست.(بعضی وقتا نوسانش زیاده، بین 40 تا 60).
البته ظاهرا این سرعت به مرکز مخابراتی شما هم بستگی داره، بعضی از دوستان با شبانه مشکل دارن.
سلام خدمت دوستای شیرازی گلم.راستش من تقریبا کل تاپیک رو خوندم.من هیچ مشکلی ندارم با adsl ام.چون که سرعتش تو این 3 ماهی که مصرف کردم عالی بود.با سرعت 128 kb من همیشه با سرعت 30 تا 35 دانلود میکردم.از نمایندگی ملاصدرا هم گرفتم.تو کل این 3 ماه فقط یه روز dc بود.من نمی دونم چرا بعضی از دوستان از پارس انلاین بد میگن.خلاصه من دنبال یه adsl میگردم که ماهیانه تا سقف 30.000 تومن بتونم با سرعت بیشتر از 50 دانلود کنم.لطفا راهنماییم کنید.با تشکر.
شما پارس آنلاینی هستید سر از تاپیک شاتل در میاری
پارس آنلان من 3 ماه باهاشون قرارداد داشتم فقط میتونم بگم خدا خدا میکردم زود تموم شه فقط یه مشتی دزدن حاضرم ثابت هم بکنم یه نمونش کم کردن حجم دانلودی طوری کم میکنن که نفهمی!!! فقط من تونستم مچشونو بگیرم![]()
نه من پارس انلاینی نیستم.ولی هر چی گفتم حقیقت بود.اینجا تاپیک شاتل؟
خب لطفا راهنماییم کنید می خوام تا 35.000 تومن یه adsl بگیرم که با سرعت 50 تا 60 دانلود کنه.
قیمت های لاوان خوبه!کیفیتش هم خوبه؟لطفا در مورد شاتل هم توضیح بدید.ممنون.![]()
من eco 152 دارم، سه ماهه شاتل، هزینه اشتراکم 42 تومن هست. میشه حدودا ماهی 14 تومن
یه ماهش هم 19 تومن
سرعت دانلودمم معمولا بین 60 تا 85 هست... تازیگا شب هم با همین سرعت دانلود میکنم!
ممنون از راهنماییت.ولی مثلا با ماهی 25.000 تومان هزینه میشه با سرعت 80 به بالا دانلود کرد؟بازم ممنون..راستی من تو سایت شاتل که نگاه کردم 152 eco نداشت.256 eco چطوره؟سرعتش چقدره؟
![]()
Last edited by aso.pas.86; 11-09-2009 at 13:06.
نه نمیشه![]()
چرا؟سرعت 256 eco چقدره؟![]()
اگه 256 باشه حدود 32
اگه هم 512 ببندن 64
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)