دوست عزیز من که توی صفحه قبل جوابتونو دادم. بله هست . اما هزینه را باید پرداخت کنی . حتی به مایکروتل هم پولشو بدی برات انجام میدن
دوست عزیز من که توی صفحه قبل جوابتونو دادم. بله هست . اما هزینه را باید پرداخت کنی . حتی به مایکروتل هم پولشو بدی برات انجام میدن
هیچیجزی نیست که انجام نشه...همه چیز قابل حله چه با گارانتی چه بی گارانتی..تو بگیر خراب شد پای من)
خیلی ازت ممنونم.من رو این حساب که شما گفتی پولشو بدی ماکروتل تعمیر میکنه بی گارانتی میگیرم.من نگرانیم این بود اینا نامردی کنن اصلا تعمیر نکنن.
1.دوستان آدرس جایی رو دارین که برم از اونجا بخرم؟ میخوام مطمن باشم که چیزیشو عوض نکرده باشنو ایجور حرفا
2.تو مغازه چه چیزایی رو چک کنم؟ منظورم هم چیزای تو جعبس هم نکات فنی
Last edited by Amin.M.1986; 29-12-2008 at 12:31.
دوستان دمتون گرم كه به من اينهمه كمك كردين
حالا يكي لطف كنه بگه چهجوري ميشه i900 چك كرد تا برنامه اي باز نباشه.
اگه طريقه ست كردن skin رو هم بهم بگين ممنون ميشم
تنها چیزی که میتونن از این گوشی بردارن باطریش هست که اصل کره را بر میدارن چینیش و میزارن تو جبه بعد باطری اصلی رو خداد تومن بهت میفروشن :d
من تا به حال 6 تا پاکت پی سی عوض کردم آخریش هم تایتن2 بود والله این آی 900 یه چیز دیگه است. از هر نظر که بگی. این گوشی علاوه بر اینکه یه پاکت پی سی هست یه اسمارت فون هست که روی مولتی مدیای اون میتونی حساب باز کنی. دوربین و صدا هیچی از گوشیهای ان95 یا گوشیهای دیگر کم نداره.
دوست عزیز من آدرسی ندارم که بهت بگم چون من تهران نیستم.
سلام
قیمته i8510می خواستم بدونم الان چنده 16 گیگش و i900 ممنون می شم
و اینگه امینا کیبور داره یا نه؟
و بین امینا و 8510 کدوم بتره و کارای داره گوشی فعلی من p990 هستش
ممنون میی شم پاسخ بدین
عزیز امنیا پاکت پیسی هست و 8510 یک گوشی سیمبین با دوربین 8 هست.اصلا نباید باهم مقایسه کرد این دوتارو.شما که پی 990 دارین پیشناهاد میکنم i900 بگیرین
نکات فنی چیو چک کنم؟ مثلا ال سی دی و دوربین و..........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)