وردربرمن قهرمان یوفا
وردربرمن قهرمان یوفا
گوارديولا:
كليد موفقيت بارسلونا محو ريبري و توني بود
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم بارسلونا گفت: كليد موفقيت تيم ما در بازي با بايرن مونيخ اين بود كه ريبري و لوكاتوني را از زمين محو كرده و برنامههاي خود را بطور كامل در زمين پياده كرديم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت يوفا، پپ گوارديولا اظهار داشت: مقابل بايرن مونيخ 4 بر صفر برنده شديم تا نتيجهاي خارق العاده كسب كنيم. به اين خاطر از بازيكنانم تشكر مي كنم. آنها با تمام وجود بازي كردند و تمام وظايف خود را به نحو كاملا مطلوب در زمين انجام دادند و حتي يك توپ هم از دست ندادند.
اين مربي افزود: به نظر من كليد موفقيت بزرگ ما، اين بود كه اجازه نداديم فرانك ريبري و لوكا توني صاحب هيچ موقعيتي شوند. در مقابل توپ را با سرعت بسيار زياد در زمين به گردش در آورديم و بايرن به ندرت به نيمه زمين ما آمد.
وي تصريح كرد: بايد در بازي برگشت نيز به گل برسيم تا خيالمان بابت صعود به مرحله نيمه نهايي آسوده شود. نبايد بعد از اين بازي و بردي كه حاصل شد، دچار غرور كاذب شويم. واجب است همچنان جدي و باانگيزه بازي كنيم.
وي در مورد اخراجش از كنار زمين گفت: به تصميم داور اعتراض داشتم. خيلي سعي كردم خود را كنترل كنم؛ اما متاسفانه نشد. به عنوان مربي بارسلونا نبايد ديگر مرتكب اين گونه حركات شوم.
تيم فوتبال بارسلونا در ديدار رفت از مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا كه چهارشنبه شب در ورزشگاه نيوكمپ مقابل بايرن مونيخ آلمان انجام داد،با نتيجه 4 بر صفر برنده شد.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
لاپورتا: بارسا به نیمه نهایی نمی اندیشد
با وجودی که بارسلونا در جریان دیدار دیشب بازی نمایش و فوق العاده ای را مقابل بایرن مونیخ به نمایش گذاشت ولی رئیس این باشگاه معتقد است که تیمش هنوز خود را در دور بعدی این رقابتها نمی بیند.
![]()
سایت گل: بارسلونا موفق شد تا بار دیگر اقتدار خود را در دیدار رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا به نمایش بگذارد . این پیروزی مقتدرانه عملا صعود کاتالونیایی ها به دور بعدی این رقابتها را رقم زد ، البته آنها می بایست در دیدار برگشت این مرحله در ورزشگاه آلیانس آرنا نیز به میدان بروند و خوان لاپورتا رئیس این باشگاه معتقد است که نگرانی هایی برای این سفر وجوددارد.
لاپورتا در پایان مسابقه تیمش گفت:« به نظر من صعود به مرحله بعدی، بسیار فانتزی و خوب است.قطعا دیدار برگشت بسیار پیچیده خواهد بود و هنوز هیچ چیز مشخص نشده است، هرچند که ما به نتیجه بسیار خوبی دست یافته ایم. در مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا، هیچ حریف آسانی وجود ندارد. ما همه بازیها را تماشا کردیم و نتیجه هیچ یک از آنها آن طور که توقع داشتیم نبود.
دیشب، شب بزرگی برای فوتبال ما در رقابتهای اروپایی بود و با وجود تمام احترامی که برای بایرن قائلیم، ولی بارسا در جریان دیدار 4شنبه شب نوکمپ، تیم برتر میدان بود. ما فوتبالی جادویی را به نمایش گذاشتیم و در نیمه دوم به مراتب جدی تر بودیم. مطمئنم که ما برتری محضمان را در مونیخ نیز به نمایش خواهیم گذاشت.»
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
گواردیولا:همه دیدند که پنالتی بود
پس از اخراج از زمین مسابقه به دلیل اعتراض به داوری، گواردیولا معتقد است که تیمش می بایست یک ضربه پنالتی از سوی داور دریافت می کرد ولی او نیز نباید بدین ترتیب واکنش نشان می داد.
سایت گل: پپ گواردیولا، مربی جوان باشگاه بارسلونا پذیرفت که در جریان دیدار شب گذشته شاگردانش مقابل بایرن مونیخ، نباید برسر داور چهارم دیدار فریاد می کشیده ولی باز تاکید کرد که داور ضربه پنالتی به نفع تیمش را اعلام ننموده است. در جریان دیدار چهارشنبه شب بارسلونا مقابل بایرن مونیخ، یکی از مدافعان تیم آلمانی خطای سختی را برروی لیونل مسی انجام داد، ولی داور صحبتی از پنالتی به میان نیاورد.
در این میان، گواردیولا که به شدت عصبانی شده بود، به داور چهارم دیدار که به نیمکت بارسلونا بسیار نزدیک بود اعتراض می کد و داور دیدار در نهایت او را از زمین مسابقه اخراج کرد. خود پپ در این رابطه گفت:«من نباید بدین ترتیب رفتار می کردم و می بایست خودم را کنترل می نمودم. ولی فکر می کنم که تصمیم عدم اعلام پنالتی به نفع تیم ما، تصمیمی جنجال برانگیز بود. ما دو گل از تیم حریف جلو بودیم و به ثمر رساندن سومین گل باعث می شد تا ما احساس راحتی بیشتری بکنیم. داور هم می دانست که آن خطا، یک ضربه پنالتی را در پی داشت، حتی یک فرد کور هم می داند که پنالتی بود. مامی بایست در دیدار هفته بعد در آلمان هم گل بزنیم و البته این نکته را در نظر داریم که تیم حریف،بازیکنان بسیار بزرگی را در اختیار دارد که عناوین متعدد اروپایی را در کارنامه خود می بینند. ما در رختکن با هم صحبت کردیم و من به بازیکنانم گفتم که بایرن هرگز ناامید نمی شود وباید برای رسیدن به گلهای بیشتری تلاش کنیم. تیم ما در حرکات انتقال توپ از دفاع به خط حمله بسیار موفق عمل می کرد.»
پپ ادامه داد:« با پایان یافتن این دیدار، ما به دیدار مقابل رکرئاتیوو فکر می کنیم و باید به این بیندیشیم که چطور استراحت کوتاهی داشته باشیم ، چرا که تیم مادریدی ما را به شدت تحت فشار قرارداده و فکر نمی کنم از ریتمشان بکاهند، چرا که تیمی بسیار قدرتمند هستند. تنها نکته ای که نباید به آن فکر کرد، این است که ما 6 امتیاز از کهکشانی ها جلوتر هستیم و تنها و تنها باید به این اندیشید که این فاصله را 3 امتیاز دیگر بیشتر کرد.»
هیدینک: اسین به برد ما کمک کرد
مربی هلندی باشگاه چلسی، از دلیل پیروزی تیمش در آنفیلد مقابل لیورپول می گوید.
![]()
سایت گل: هیدینک، مربی چلسی پس از پیروزی مقتدرانه 3 بر یک تیمش در دیدار رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقال لیورپول، بسیار فروتن و متواضع است.
او در گفت و گو با یکی از خبرنگاران سایت گل در این رابطه گفته:« بازی مقبال لیورپول، آن هم در آنفیلد، همیشه سخت و نفس گیر است.پس از آنکه آنها به گل رسیدند، ما دو فرصت دیگر برای گلزتی ذلشاین. ما حس کردیم که اعتماد به نفس زیادی داریم و می بایست از آن استفاده کرده و برای پیروزی نبرد کنیم ولی در بازی بعد ما جان تری را در اختیار نخواهیم داشت و البته هنوز گزینه های خوبی موجود داریم. بازیکنان ما در این دیدار شجاع بودند و ما از سبک بازی مان سود زیادی کردیم.»
امسال جام واسه آرسنال
و دیگر هیچ . . .
حتما ! فقط بزار یه برد بیارین بعد بگو قهرمانید !نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا که ویارئال میبردتتون !
![]()
من هنوز به بایرن امید دارم
بازی با ویارئال یه تمرین بود واسه آرسنال !![]()
بازی آرسنال 14 آوریل(یعنی چهارشنبه این هفته)هست. بقیه بازی ها چی مثل دور رفت؟
فعلا که عقبه.ولی من میگم فینال باز هم انگلیسیه.من که میگم لیورپول یه پای فیناله!![]()
چرا باید تیم های خوبی مثل رم و اینتر و رئال حذف بشن جاشون پورتو و ویارئال و بایرن بیان بالا.
ولی با مصدمیت گالاس آرسنال به مشکل بر می خوره.هر چند که ویارئال رو میبره.بعد پورتو رو میبره ومیاد فینال
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)