دوستان عزیز کسی مارک خوب برا استرس بار پراید میشناسه معرفی کنه ؟ اصلا مارکهاش فرق میکنه ؟
قیمت هم اگر دارین لطف کنید ؟
بعد کجاها باید برم نصب کنه ؟
دوستان عزیز کسی مارک خوب برا استرس بار پراید میشناسه معرفی کنه ؟ اصلا مارکهاش فرق میکنه ؟
قیمت هم اگر دارین لطف کنید ؟
بعد کجاها باید برم نصب کنه ؟
35 تومان ایناس
همونطور که دوست خوبم علی گفت hp desighn مارک خوبی هست
فرقشم طراحی و متریال استفاده شده هست
اگه انژکتوری باشه من 40 قیمت دارم
هم میتونی خودت نصب کنی و هم اگه دست به آچار نیستی اولین جلوبندی سازی که میبینی![]()
تشکر از هر دو عزیز
ولی چه ربطی به انژکتوری بودن داره ؟ مگه برا تعادل نیست ؟ شاید منظورتون اینه که فرم موتور و شکل جا گیریش فرق داره ؟
راستی چراغ برق برم بگم استرس بار میفهمن ؟ به همین اسم میشناسن ؟
![]()
عزيز جان شما توي گوگل سرچ كن استرس بار كلي چيز ميز پيدا مي كني و ياد مي گيري سمت سورنا فكر كنم راحتر گير بياري....
سلام
آخه فرم استرس بار انژکتوری ها با کاربراتوری ها فرق میکنه(به دلیل فضای قرار گیری)
بله منظورم همین هستشاید منظورتون اینه که فرم موتور و شکل جا گیریش فرق داره ؟![]()
حالا چرا ناراحت میشی
بله پیدا میکنی و به همین اسم میشناسنراستی چراغ برق برم بگم استرس بار میفهمن ؟ به همین اسم میشناسن ؟
چرا سرچ کنه؟؟
همینجا تاپیکش رو داریم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ببخشید من شنیدم که این استرس بار رو رو ماشینایی که ارتفاع کم کردن یا رینگ دارن میبندن،می خواستم بدونم رو ماشین استاندارد هم میشه بست پراید رو که دست نزده باشی استاندارد باشه؟
یکی از دوستانم میگفت اگه خدا نکرده تصادف کنی بزنن به یه گلگیرت اون گلگیر هم مشکل پیدا میکنه به نظر شما درسته؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
من زیاد از استرس بار نمیدونم ولی میدونم روی ماشین استاندارد هم خوب جواب میده و در سرعت های بالای 80 اثرش رو کاملا نشون میده
بله روی ماشین استاندارد هم میبندن
برای ماشین های ارتفاع زده و رینگ اسپرت میگن واجبه
دوستتون درست میگه
اگه خدایی نکرده از سمت یکی از گلگیر ها تصادف شدید داشته باشین میله استرس بار نیرو رو به اون یکی گلگیر هم انتقال میده و باعث خسارت میشه
چون 2 سر کمک ها به هم متصل هستن![]()
تشکر از دوستانی که راهنمایی سازنده میکنن خصوصا amir.dk و mm00
بله اون تاپیک رو مطالعه کردم و چیز یاد گرفتم برا همین اینجا هم پرسیدم
اگر فرصت کنم بگیرم ببندم میام همینجا نتیجش رو میگم
در مورد تصادف به نظر من درست گفتن ولی شما اگر تصادف شدید اگر گلگیر جلو داشته باشی این خودش باعث تقسیم نیرو میشه و فکر میکنم منفعتش بیشتر هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)