خیر
18 سال تمام![]()
خیر
18 سال تمام![]()
من یکشنبه هفته دیگه امتحان شهر دارم.اگه این دوبل لعنتی ردم نکنه خوبه
راستی شنیدم با گواهینامه موقت یکساله میشه بیرون شهر و تو اتوبان و آزاد راه رفت.زیاد کاری ندارن درسته؟
ایشاله که قبول میشیدوبل چیزه زیاد چیز خفنی هم نیست برو با ماشین خودتون تمرین کن قبل امتحان
والا راستشو بخوای منم همچین حرفی رو شنیدم اما باور نکردم فعلا در سطح شایعه هست اگه بگید کی بهتون گفته ممنون میشمالبته همین الانش میشه تو اتوبان رفت ولی فقط درون شهری.
![]()
سلام
اقا ما بالاخره بریم گواهینامه رو تمدید کنیم یا نه؟؟؟
گواهینامه ب1 ماله سال 86
گفتند اونایی که تمبر سبز داره احتیاج به تعویض نیست ولی پسر عموی من بعد از یه سال بهش گفتند بیا تا گواهینامه 5 ساله بدیم بهت
منم ب 1 86 داریم و نیازی به تمدید نیست
پشت گواهی نامتون هم نوشته
پسر عموتون گواهی نامشو کی گرفته؟
اون تمبر سبز رو من هم شنیدم
ماله منم تمبرش سبز هست و نیزای به تمدید نداره![]()
سال 87 ....
کاری که ندارن، چون تا موقعی که جلوتو نگرین نمیفهمن هنوز یه سال از گواهینامت نگذشته!راستی شنیدم با گواهینامه موقت یکساله میشه بیرون شهر و تو اتوبان و آزاد راه رفت.زیاد کاری ندارن درسته؟
حتی اگه جریمت هم کنن بازم کاری ندارن، مگر اینکه اون افسره بخواد گیر بده و در اینصورت میتونه گواهینامتو باطل کنه و حتی ماشینم بخوابونه!
من خودم یادمه اون موقع سه بار تو جاده جریمه شدم بود، یه بار واسه سرعت و یه بار سبقت و یه بار هم توسط کنترل نامحسوس! ولی توی هیچکدوم گواهینامم باطل نشد.
کلاً سعی کن قوانین رو رعایت کنی تا موقعی که یه سال بگذره...
من یک دوستی دارم که در کنار گواهی نامه اش نوشته شده رانندگی با آیینه ی مخصوص یعنی چه و آیینه ی مخصوص چییه؟
کسایی که مشکل بینایی خاصی دارن به طوری که آینه های پیشفرض ماشین نمیتونه دیدشونو کامل کنه باید از این آینه ها استفاده کنن
حداقل زمانی که میشه گواهینامه گرفت و گواهینامه بیاد در خونه چند روز طول میکشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)