آقا ما که اینجا دعوا نداریم با هم شما چرا ناراحت میشی؟
دوستمون منظورش این بود که اول شما باید پایه ها رو تقویت کنین یعنی لول آپ کنین و پول به دست بیارین بعد برین تو
فکر شهر نه از اول بازی.
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
آقا ما که اینجا دعوا نداریم با هم شما چرا ناراحت میشی؟
دوستمون منظورش این بود که اول شما باید پایه ها رو تقویت کنین یعنی لول آپ کنین و پول به دست بیارین بعد برین تو
فکر شهر نه از اول بازی.
اوه اوه باز داره دعوا راه میفته
کی گفته نمیتونی شهر بزنی ؟
گفتم که هر کس تو بازی مجبور هست با پول خودش شهر بزنه
من که هر چی پول داشتم گذاشتم تو پاسارگاد.کلی هم کار کردیم براش.
هتل هم داره تموم میشه.همتون می تونید اونجا بخوابید.
miladisa کجایی بابا.من که دیگه پول نداشتم کار کنم برای شهر رفتم خوابیدم.
احتمالا تا یکی دوروز آینده...Hotel ساخته میشه .....از شما تقاضا میشه تا حد امکان پس از ساخته شدن هتل ...برای استراحت به pasargad بیایید .... و به شهر نزدیک شوید البته لازم نیست که یک دفعه به شهر بیایید ... اگر از شهر فاصله زبادی دارید ...در چند دفعه خودتان را به شهر نزدیکتر کنید ....با این کار به Town treasury کمک کنید ..... ما بلا فاصله پس از ساخته شدن hotel ...ظرفیت شهر را برای جذب شهروندان بیشتر افزایش خواهیم داد...
دوستان فکر کنم من از شهر شما دور باشم به هر حال اگه کسی توی منطقه من هست یه ندایی بده من میخوام توی این مستطیل
یه شهر بزنم(البته تو آینده d:
![]()
بچه ها من لنگ یه روزنامه موندم
این بازی مثل ترایبال وارز نمیشه اجناس رو فرستاد
یه چیزی شبیه مارکت نداره ؟؟؟
دوستان خوهشا تو تاپیک اختشاش به پا نکنید وگرنه مدیرا میان تاپیکو گل می گیرن.![]()
منم دقیقا همونجا بودمدوستان فکر کنم من از شهر شما دور باشم به هر حال اگه کسی توی منطقه من هست یه ندایی بده من میخوام توی این مستطیل
یه شهر بزنم(البته تو آینده d:
![]()
در عرض 8ساعت خودم رو به پاسارگاد رسوندم
البته با لول1 !!!
پس طوری که میگی منم باید بیام تو محدوده شما!!اگه میشه توی همون عکس مستطیلی که پاسارگاد اونجاست رو مشخص کن.
میتونی کل صفحات رو بگردی.مطمئن باش من هیچ سوالی در مورد بازی نپرسیدم.
بعدش هم میل خودته میتونی شهر بزنی ولی مطمئن باش هیچ کس عضو شهر تو نمیشه.چون تو فقط به فکر خودت هستی نه به فکر پیشرفت همه بچه ها و اتحاد بچه ها.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)