بین سامسونگ و فیلیپس مردد شدم !چون سامسونگ mpeg4 هم پخش میکنه ولی فیلیپس پخش نمیکنه
دوستان لطفا راهنمایی کنن سامسونگ و فیلپیس به لحاظ کیفیت صدا - کیفیت تصویر و قدرت لنز توی خودندن dvd های غیر اصلی کدومشون بهترن ؟
بین سامسونگ و فیلیپس مردد شدم !چون سامسونگ mpeg4 هم پخش میکنه ولی فیلیپس پخش نمیکنه
دوستان لطفا راهنمایی کنن سامسونگ و فیلپیس به لحاظ کیفیت صدا - کیفیت تصویر و قدرت لنز توی خودندن dvd های غیر اصلی کدومشون بهترن ؟
با مدیا هم مرتبطه و اون مشگلی نداشته؛ در مقایسه سام اُپتیک سازه.
یعنی چی فیلیپس mp4 رو پخش نمیکنه؟ یکی از مهمترین کدکهایی که فیلپس اجرا میکنه Mp4 هست.
فیلیپس سر تر از سامسونگ هست.
این 3-4 تا مدل فیلیپس که شما تو این تاپیک معرفی کردید برتری مدلهای گرونقیمت ترش به علت چه قابیت هایی هست ؟یعنی چی فیلیپس mp4 رو پخش نمیکنه؟ یکی از مهمترین کدکهایی که فیلپس اجرا میکنه Mp4 هست.
فیلیپس سر تر از سامسونگ هست.
Upscaling 1080p
خروجی صدای 5.1 کانال
و...
خروجی کامپوننت هم داره
بله با رم ریدر می تونی استفاده کنی
نه، خبر ندارم.
چند نمونهی دیگه(آراِمویبی اِچدی)؛ همراه دیسک، خروجی چندکاناله، بهندرت ضبط:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محتوای مخفی: Hisense MP800H
...
ـــــــــــ
* up-scale to 1080p through HDMI
محتوای مخفی: Hi-Media HD300 Series HD Player Specifications
نوشته شده توسط Robertoy @avsforum.com
Last edited by m654; 27-10-2009 at 21:35.
سلام به همگی خسته نباشید من میخوام یه DVP Philips بخرم شنیدم که از نظر ساپورت پسوند ها و زیرنویس نشون دادن از بقیه کامل تره اگر بتونید اسم چند تا مدل خوبش رو با قیمت بره من بزارید ممنون میشم البته نمیخوام از 100 بزنه بالا. اگر مارک بهتر از این هم سراغ دارین که خوبه آدم رو اذیت نمیکنه و تو این رنچ قیمت باشه به من بگید ممنون میشم. خلاصه کلام تا 100.000 تومان یه چیز خوب که من برم بخرم تشکر راستی میخوام به LCD وصلش کنم![]()
سلام خسته نباشید من رفتم چند تا مدل DVP Philips دیدم. مدل های 5996 و 5986 و 5965 نداشتن. 2 تا مدل جدید داشتن اولی 3350K 75.000 و دومی 3360K 92.000 تومان قیمت هاشون هستن . اولی خروجی HDMI نداره ولی دومی داره به نظر شما من این دومی رو بگیرم خوبه یا ....
![]()
اگه ممکنه در مورد DVD پلیر های سامسونگ هم بگید
چون من باید سامسونگ بگیرم حتما
اگه ممکنه یه مدلش که بیشتر از 80 - 90 تومن نباشه رو معرفی کنید
ممنون
در ضمن کل تاپیک رو هم خوندم(تقریبا) ولی در مورد سامسونگ چیزی نبود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)