دوستان اگه میشه سریع تر راهنمایی کنید ممنون![]()
دوستان اگه میشه سریع تر راهنمایی کنید ممنون![]()
سلام
گوشی n73
رمز گذاشتم براش. وقتی میخوام استفاده کنم و دکمه هاشو میزنم تا پسوردو بخواد
یکیم دیر شروع به کار میکنه و صفحه اش دیر روشن میشه
مشکل خاصی داره یا برا حجم اشغال شده ی مموریشه؟
سلام
گوشی ایکس 5 لاک کدشو فارموش کردم
گوشی هم خاموش شده
باید چی کار بکنم؟
به جز فلش زدن راهی هست؟
بعد فلش واسه گوشی ضرر داره یا نه؟اصلا فلش چیه؟چی کار میکنه؟
Last edited by hesam68; 25-02-2011 at 04:18.
من چند روزی هست گوشی نوکیا C5-03 رو گرفتم ... یه مشکل عجیب با GPS این گوشی دارم ... موقعی که نرم افزار map رو باز میکنم بلوتوث روشن میشه !!!! و بعدشم هیچی ... اصلا به جی.پی.اس وصل نمیشه ...
سلام اساتید
گوشی n78نوکیا چند تا از کلیداش قاط زده
یعنی 90 در صد اوقات کار نمی کنه و فقط کلید های رقمی و کلید تماس کار می کنه
کلید قرمز و بالای اون کار نمی کنه
این مسآله باگ نرم افزاریه و با فلش درست می شه یا این که باید سخت افزاری رفت تو کارش؟
من پریروز از گوشی(5800) برادرم بک آپ گرفتم چون میخواست بفروشش برای همین از مسیج ها و دفترچه تلفنش بک آپ گرفتم و از مموریش کپیشون کردم رو لب تاب بعدش دیروز گوشیش رو فروخت و عصرش براش فایل های بک آپ رو روی گوشی(X6)جدیدش ریختم و وارد بخش بک آپ شدم ولی وقتی ریئستور رو میزنم میگه بک آپ برای بازیابی موجود نیست
کسی میتونه به من کمک کنه تا دفترچه تلفنشو براش درست یا بازیابی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
فکر میکردم چون سایت تخصصی هست سوالات راحت و اپ دیت جواب داده میشن!
بستگی داره چه برنامه ای روش بریزی . اگه دقیقا مال خود گوشی رو نریزی شاید مشکلی پیش بیاد . اگه بیرون بدی به احتمال زیاد مال خودشو نمی ریزن . اگه خودت اینترنت پر سرعت داری بهتره خودت فلش کنی و اگه دستوراتو کاملا انجام بدی مشکلی پیش نمیاد . اینم آموزش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
nokia x3-02 دارم ، هيچ پين کدی واسش نزاشتم ، پين کد اوليش چيه ؟
پین کد برای سیک کارت هستش
و لوک کد برای گوشی که پیش فرض نوکیا 12345 هستش
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
اول یه مستر ریست کنید
در صورت درست نشدن بدید گوشی رو با اسپری خشک سرویس کنن در غیر اینصورت فلت یا صفحه کلید مشکل داره
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
ببین هیدن نشده
اگه پیداش کردی NBuxplorer کمک می کنه
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
مشکلی نیست رم رو دفرگ کن و برنامه های اضافی رو پاک کن و به اخرین ورزن فریمورش فلش کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)