این وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچی میگین ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچی میگین ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همون طور که دوستان گفتند تمام مدل های کووان از 100 تومنی تا 600 تومنی کیفیت و بلندی صداشون عین همه. فقط فکر کنم D2 یه مقدار قدرتش بیشتره. 74 میلی وات.
فرق اساسی O2 و S9 اینه که باتری S9 بیشتر می مونه (50 ساعت). O2 اندازه ش بزرگتره و فایل های تصویری رو بدون convert پخش میکنه و S9 هم اینترفیس متفاوتی داره که شبیه به آی پاد تاچه.
در کل O2 قویتره و قیمتش هم بیشتره. ولی باز بستگی داره بیشتر موزیک میخوای یا تصویری.
فقط موزیک میحوام
پس بین این دو S9 بهتره
کافیه سرچ کنی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثلا
مهم این تیکه اس که من دهها بار تکرار کرده ام :
یعنی : اختلاف بسیار جزئیه و واسه 95% مصرف کننده ها (منم همیشه همین عدد رو میگم!!) کیفیت صدای اینا دقیقا یکسان هستش ...However, the differences are so incredibly tiny - to 95% of all people all three players should sound absolutely the same.
همون جواب بالا دوست من ...
* یاد X5 بخیر ..
شما همون s9 رو بگیر اگه از نظر بودجه مشکلی نداری ... و اگه فقط واسه کیفیت صدا مهمه ، می تونی حتی با بودجه پایین تر i7 رو هم بگیری و D2 اگه گیر بیاد
از نظر بودجه مشکلی ندارم فقط من خیلی وسواسیم همین
راستش اگه تفاوت صدا خیلی جزیی باشه مثلا با ایرفون حرفه ای مشکل حل بشه خوب ipod بهتره
ببخشید.....
من الان میخوام +d2 رو بخرم.....به نظر شما کمی صبر کنم و s9 رو بخرم بهتره یا اینکه همین رو بخرم...
و اینکه کیفیت +d2 در حد d2 هست یا نه؟؟...کلا +d2 از لحاظ کیفیت ساخت و صدا مثل d2 تضمین میشه یا نه........؟؟؟
خیلی ممنونم...........
کیفیت ساختش یه مقدار پایین تره ولی کیفیت صداش به نظر میاد بهتر باشه به دلیل وجود BBE+
سلام
صبر کردن بخاطر S9 به چه منظور؟...... به منظور کمتر شدن قیمت از قیمت الان؟ اگه این باشه که مطمئن باش که به این زودی ها قیمت ها تغییر نمیکنه با توجه به روند قبلی در مورد قیمت ها به نظر من بهتره که همین الان اقدام کنی تا منتظر بمونی...... همین چند روز پیش یکی از دوستان برای خرید D2 میخواست اقدام کنه و میگفت با توجه به قیمت جهانی الان بهتره شده ولی وقتی دید که دیگه تولید نمیشه پشیمون شد و گفت که چرا زود تر اقدام نکرده
+D2 از نظر صدا بهتره شده اما شنیده میشه که از نظر کیفیت بدنه مثل اینکه افت کرده البته من از ظاهرش که خوشم اومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)