اینم کی برای کاسپرسکی اینترنت سکوریتی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم کی برای کاسپرسکی اینترنت سکوریتی
این کیها مال کدوم ورژن هست؟ 2009؟
بالای 90 درصد کلید هایی که منتشر میشوند برای ورژن 7 و 8 و حتی 6 یکسانند.بنابراین کمتر کلید ها به صورت جداسازی شده پیدا میشوند. در معدود موارد احتمالی که کلیدی فقط مختص نسخه ای خاص باشه با ارور ناسازگاری برای محصول مواجه میشید که کافیه اون کلید رو حذف و بقیه رو امتحان کنید.
ُلام
چرا كاسژر اسكي ايران ورژن اينترنت سكيوريتي رو نمي فروشه
باي
شما از كدام نمايندگي رسمي فروش محصولات كاسپر در ايران پرسيديد و به شما گفتند كه اينترنت سكيوريتي كاسپر را نمي فروشند؟
این آدرس مشکل داره.
کسی Key معتبر برای اینترنت سکیوریتی 2009 نداره!؟
کلید های پست 676 که قرار داده بودم فعال هستند برای kis و kav
با سلام خدمت اساتید گرامی.دو تا سوال داشتم:
1)من kis8 روسیستم نصب کردم.بعد هم اپدیت کردم.اما طبق اموزش پست اول مسیری برای ذخیره فایل اپدیت تعیین نکردم.حالا میتونم از قسمت appliction data>Kaspersky Lab,...فایل های اپدیت رو ذخیره کنم؟
2)حجم اپدیتهای روزانه چقدره؟
alipencia عزیز این تاپیک برای کرک وسریال کاسپر هست. در تاپیک اختصاصی کاسپر بپرسید تا جواب بگیرید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدببینید موارد زیر رو رعایت میکنید یا نه.
اشتباها نباید از کلید های kav و kis به جای هم استفاده کنید.
اگر کلید هایی رو قبلا در کاسپر وارد کردید و بلک لیست بوده اند یا ارور های دیگه ای دادند اونها رو اول پاک کنید بعد کلید های فعال رو وارد کنید.
اگر مشکل برطرف نشد بگید که دقیقا کاسپر چه اروری میده، از کلید های کدوم پست استفاده کردید و اینکه kav دارید یا kis ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)