این عکس مشکل داره 404 error .
ولی اگه پیغامو بنویسی بهتره
این عکس مشکل داره 404 error .
ولی اگه پیغامو بنویسی بهتره
این ایراد به سیستم شما مربوط نیست بلکه به احتمال بسیار زیاد باگ بازی هست.
برای رفع مشکل همین مرحله رو از نو لود کنین و در صورتی که مشکل هنوز پابرجا بشه از سیو یکی از کاربرها کمک بگیرین.
اون آدرس که شما میگین امضای ایشون هست (نام کارت گرافیکی SPARKLE به چشم میخوره) نه عکس پیغام خطای بازی!
سلام من بعد از سیو و خاموش کردن سیستم دفعه بعد که برای بازی می یام بازی که لود می شه هر مرحله ای باشه فرقی نمیکنه بازیکن سرش به آسمونه و همش دوره خودش می چرخه موس رو میگیرم درست میشه ولی باز ول می کنم همونطوره هیچ بازی دیگه ای رو مشکل ندارم الان پرنس 4 راحت اجرا میشه موس و کیبرد رو کشیدم فرقی نکرد به نظر شما چی کار کنم
این مشکل از وصل بودن دسته بازی به پورت usb به وجود میاد . دسته رو که از کامپیوترت جدا کنی مشکل چرخش حل میشه.سلام من بعد از سیو و خاموش کردن سیستم دفعه بعد که برای بازی می یام بازی که لود می شه هر مرحله ای باشه فرقی نمیکنه بازیکن سرش به آسمونه و همش دوره خودش می چرخه موس رو میگیرم درست میشه ولی باز ول می کنم همونطوره هیچ بازی دیگه ای رو مشکل ندارم الان پرنس 4 راحت اجرا میشه موس و کیبرد رو کشیدم فرقی نکرد به نظر شما چی کار کنم
درسته من فکر کردم آدرس خطاست.
رفیق اگه مشکلت حل نشد من سیوه تمام مراحلو روی easy و normal دارم.
سلام دوستان
تومرحله 3وقتی میری داخل اون محیطی که خلا هست و میخوای اون دکمه رابزنی
یه چیزی در مورد ژنراتورمیگه باید چکارکرد
اول کلیک راست c رو می زنی آهسته میشه بعد با کلیک راست F ژنراتور رو جا میزنی
مرسی از راهنماییت درست شد الان چپتر 4 اون قسمت خلاء که بمب داره هنوز مییای بدویی پق میترکی میخوای بپری پق بازم میترکی چی کار باید بکنی![]()
اینم عکسش هنوز مییای بدویی پق میترکی میخوای بپری پق بازم میترکی چی کار باید بکنی
![]()
سلام
یه نفر کرک یا شماره سریال وخلاصه هرچیزی که نیازه برای اجرای بازی رو قرار میده برامون
من بازی رو از اینترنت دانلود کردم کرک نداشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)