بخاطر اينكه كسي استفاده نميكنه.
بخاطر اينكه كسي استفاده نميكنه.
سلام دوست عزيز تعرفه gprs همراه اول در ساعات پيك هر كيلو بايت14/8 ريال و در ساعات غير پيك هركيلو بايت 4 ريال ميباشد.
دقيقا همينطوره كي مياد بسته هاي ايرانسلو ول كنه بياد از همراه اول استفاده كنه اونم با اين قيمت سرسام آور![]()
سلام.من قبلا به اینترنت وصل میشدم.ولی گوشیم رو فرمت کردم.این اطلاعات هم پاک شده.حالا باید چیکار کنم؟
سلام
من وقتي سيمکارتمو گرفتم موقعي که برام فعالش کرد گفتش که مدل گوشيمو به 8002 مسيج کنم تا MMs راه بيوفته ولي اصلا مسيج به اين شماره ارسال نميشه. بايد چيکارش کنم؟
سلام
من وقتي سيمکارتمو گرفتم موقعي که برام فعالش کرد گفتش که مدل گوشيمو به 8002 مسيج کنم تا MMs راه بيوفته ولي اصلا مسيج به اين شماره ارسال نميشه. بايد چيکارش کنم؟
سلام. میخواستم بدونم gprs همراه اول توی استان چهارمحال و شهرکرد و بروجن هم قابل استفاده هست؟ و اگه هست طریقه ی فعال کردنش چطوریه؟ ممنون.
و من همچنان منتظرم.
سلام
دوست عزيز شما براي فعال سازيه MMS همراه اول بري امورمشتركين تا براتون يه فرمي پركنه و يه كپي شناسنامت بگيره بعد فعال ميشه.
نقاط تحت پوشش:شهرهای تهران، مشهد، شیراز، بندرعباس، گرگان، اردبیل، همدان، سمنان، قزوین، زنجان، سنندج، تبریز، اصفهان، اهواز، زاهدان، چابهار،شهر کرد،کرمان،کرمانشاه،یزد،یا سوج،شهرکرد،قم،بیرجند،بجنو رد،زابل،عسلویه،ایلام ،اراک ،خرم آباد و استانهای گیلان و مازندران
اينم لينكش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)