تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 394 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

u5:
    این مدل در ظرفیت های 2، 4 و 8 گیگ وجود داره که مشخصاتش رو در زیر میبینید
    مشخصات
    *قدرت خروجی صدا 64Mw
    -----------
    i7
    مشخصات
    *دارای ظرفیت های 8 ، 4 و 16 گیگابایت
    *قدرت خروجی صدا : 52mW

این یعنی صدای u5 بهتر از i7 هست؟!!
    نخیر – به هیچ وجه صدای بلندتر به معنای کیفیت بالاتر نیست ... در واقع هیچ رابطه ای بین این دوتا نیست ... فرض کن من بتونم 5 برابر آقای شجریان صدام رو بلند کنم ، آیا معنی اش اینه که از ایشون خوش صدا ترم ؟! نخیر ... اینجا هم به همین ترتیب ..

ضمن اینکه من چندین بار برای دوستمون azpz این داستان رو تعریف کردم که نه تنها بلندی صدا ربطی به کیفیت صدا نداره ، بلکه این اعدادی که برای کارای cowon ذکر میشه هم ارزش مقایسه ندارن ... یعنی حتی اگه یکی بگه "اصلا من فقط واسه ام بلندی صدا مهمه " ، نمیشه بهش بگیم " خب پس u5 بلندتر از i7 هستش " ... قبلا عرض کردم که این یه عدد بالقوه است و محدودیت های فنی خواسته و ناخواسته می تونه روی نتیجه نهایی تاثیر بذاره ...

مجددا یه دلیل دیگه اینکه وقتی چیزی استفاده منطقی نداره ، فایده بحث سرش چیه ؟ ... اگه شما بخواید با حداکثر بلندی صدای اسمی این دستگاه به موسیقی گوش بدید به احتمال بسیار زیاد گوشتون آسیب می بینه ...
    Last edited by seymour; 26-07-2009 at 00:22.

2. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

1. نه دیگه - اینکه بحث رو با این جمله که " هر شخصی نظری داره " مختومه کنیم واسه بحث در مورد اینکه "زرد رنگ بهتریه یا سبز" مناسبه ... در اساس منطق علمی این جمله یه بسط هم داره و اون اینکه: "مساله اینه که نظر یک نفر صرفاً نظرشه و نظر دیگری نتیجه شناختش" ... وگرنه من و شما و جناب azpz و مدیر اون فوروم ، ادیتور Cnet چه فرقی داریم ؟ ... من می تونم بگم " cowon مزخرفترین صدا رو داره – هرکس نظری داره" ... چطور یه نفر متوجه می شه که حرف من و شما چقدر درست یا غلطه (بذار بهتر بگم: معتبر/غیرمعتبره)؟ ... آیا غیر از اینه که تفاوت ماها در شناخت ما از اون مقوله اس ؟ ...

2. شما و azpz اصلا توجه کردید که دوستمون در پستش گفت که اهمیت واسه اش صداست و تصویر زیاد مهم نیست ؟ ... با این حساب وارد کردن چندباره بحث تصویر در این معادله دقیقاً دلیلش چیه ؟ ...

3. با توجه به اینکه میگید این مدل گمنام نیست، میشه چندتا از ریویوهای معتبر u5 رو لینک بدید تا من براساس اونا نظر بدم؟

4. سایت cowon کنار ogg و flac ستاره زده ... یعنی اینکه فقط در بعضی fw ها این قابلیت ایجاد شده ... و اون fw ها کره ای هستند ... من نمی دونم پشتیبانی زبان fw اش چطوره ؟ ... اما برحسب تجربه قبلی از cowon احتمال میدم نیاز به انتقال فونت باشه ... کار رو خیلی سخت کردن ؛ نه؟! ...

5. "همه میگن D2 از نظر صدا بهترین مدل کووانه" ... همه دقیقا کیه ؟ ... چندتا لینک برای شناسایی بخشی از این همه به من میدی؟
    شما اگه درست و حسابی اینترنتو بگردی U5 که سهله. راجع به انواع مدل های چرخ گوشت هم ریویو پیدا میکنی. نکته ی دیگه این که دلیل نمیشه چون بیشتر از 7 ریویو هست پس 7 پلیر بهتریه. مثال ماشین میزنم که خودت علاقه داری. مثلا این که راجع به ب ام و بیشتر میشنویم دلیل نمیشه که حتما ب ام و از لکسس بهتره.
    اون ستاره ای هم که سایت کووان زده معنیش اینه که با نصب فرم ویر راحت این فرمت ها رو پخش میکنه. من نمیدونم این (بعضی) که شما میگین چه معنی میده.
    کسایی که چند تا از پلیرهای کووان رو تست کردن من دیدم گفتن D2 بهتره. اگه اشتباه نکنم چند تا سایت هم به این مطلب اشاره کردن. در اولین فرصت لینک میذارم.
    ببینم عزیز
    چرا یه xpressmusic 5800 با یه هدفون کریتیو نمی خری
    هم یه گوشی توپ با قیمت مناسب
    شارژ 27 ساعت برا اهنگ
    5800 انصافا صداش بلنده ولی کیفیت کاملا تعطیل.
    من از پاور عزیز می خوام نظر بدن ، اصلا این دوتا خط واسه چی توی این پست هست ؟! ...

اصلا مگه کسی حرفی در این مورد زد؟! ...

.

دوست خوب ، پست های قبلی شما که ناپدید نشده ؛ حداقل قبل از انکار برو چک کن :

مگه این پست شما نیست که اولین دلایل برتری u5 رو بلندی صدا دونستی ؟

(* در ضمن snrاین دوتا یکیه !... ممنون میشم انقدر db و mw رو کنار هم ذکر نکنی ... جسارتاً خسته کننده و مضحکه !)

عرض کردم : برای درآوردن من از اشتباه چندتا لینک ریوی از این پلیر معروف بدید ...

متوجه هستی که اینجا بخش مشاوره اس ؟ ... یعنی براساس نیاز کاربر بهش مشاوره میدیم ؟ ... وقتی دوستمون بگه به تصویر نیاز ندارم ، چرا مجددا بحث تصویر رو می کشید وسط ؟ ... کنجکاوم بدونم ...الان داستان اینطوریه که دوستمون میگه من رنگ ماشین واسه ام مهم نیست ، بعد شما مرتبا توی پستت میگی خب ببینیین یکی از دلایل مهم ضعف این ماشین رنگشه ...
    نکته ی اول این که بنده Prowler هستم و نه Power. متاسفانه خود شما هستید که به نیازهای دوستمون توجه نمیکنین. ایشون گفتند من یه پلیر میخوام که صداش خوب باشه. فقط صدا برام مهمه. و این که تا حد امکان نازک هم باشه. خب این مشخصات U5 هست. من نمی فهمم چرا دوباره روی 7 تاکید دارین؟
    ؟
    باشه همینو برمیدارم...قیمتش چنده؟
    فقط من اولویتم کیفیت و اندازه بود...از این کوچکتر نمیشه؟
    یعنی کیفیت خوب با اندازه خیلی کوچیک...مثل این...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه با انتخاب کوچکتر کیفیتم بیاد پایین...پس همین i7 بر میدارم...
    فقط ببخشید پر حرفی میکنم... من میخوام پلیرم از بهترینها نو ایران باشه...
    یعنی از i7 کیفیت بهتر تو ایران نیست؟
    هر کدوم از پلیرهای کووان رو که بگیرین بی رقیب هستید از نظر کیفیت.
    تلاش خوبی بود دوست خوبم ، ولی موفق نبود ! - ... ببین :

دوستمون میگه "من فقط دنبال کیفیت صدا هستم " ، پلیر مناسب برای ایشون i7 هستش ..

شما میگید "من به تصویر اهمیتی نمیدم " ، پلیر مناسب برای شما هم i7 هستش ..

(شما اشتباهاً فکر کردی که تنها نقطه تفاوت i7 و u5 اینه که یکی تصویر داره و دیگری نه .. بله – اگه اینطور بود شاید حرف شما درست می نمود .. اما نکته ماجرا اینه که اینطور نیست و تفاوتشون صرفاً در همین نیست - برای اطمینان گشتی در وب بزن و ببین چندبار i7 بعنوان یک پلیر درجه یک با کیفیت صدای عالی پیشنهاد شده و چندبار u5 – چطوره؟ ) ....شما اشتباهاً نتیجه گرفتی که این دو تا پاسخ همدیگه رو نقض می کنن در صورت که اینطور نیست و بحثی که با دوستان داشتیم چیز دیگه ای بود (بحث این بود که اساسا جایگاه i7 در مقایسه با بقیه مدلهای cowon کجاست) ... آیا نیازی هست بیشتر توضیح بدم یا خودتون متوجه شدید؟

* بنده همیشه از یه بحث قوی لذت می برم ... جسارتاً عرض می کنم: این بحث فعلی "u5 و همه مدلهای cowon در مقابل i7" یکی از اونها نیست ... بهرحال ادامه بحث بی ضرر و حتی روشنگره ...
    دوست عزیز از شما که عمری اینجا مشاوره میدی بعیده این طوری صحبت کنی. ما که نمیخوایم خدای نکرده با هم کل کل کنیم.
    دلیل نمیشه چون از 7 بیشتر ریویو خوندی پس U5 بد باشه که. کدوم منطقی هست که میگه هر چیزی بیشتر راجع بهش صحبت شه بهتره؟
    نخیر – به هیچ وجه صدای بلندتر به معنای کیفیت بالاتر نیست ... در واقع هیچ رابطه ای بین این دوتا نیست ... فرض کن من بتونم 5 برابر آقای شجریان صدام رو بلند کنم ، آیا معنی اش اینه که از ایشون خوش صدا ترم ؟! نخیر ... اینجا هم به همین ترتیب ..

ضمن اینکه من چندین بار برای دوستمون azpz این داستان رو تعریف کردم که نه تنها بلندی صدا ربطی به کیفیت صدا نداره ، بلکه این اعدادی که برای کارای cowon ذکر میشه هم ارزش مقایسه ندارن ... یعنی حتی اگه یکی بگه "اصلا من فقط واسه ام بلندی صدا مهمه " ، نمیشه بهش بگیم " خب پس u5 بلندتر از i7 هستش " ... قبلا عرض کردم که این یه عدد بالقوه است و محدودیت های فنی خواسته و ناخواسته می تونه روی نتیجه نهایی تاثیر بذاره ...

مجددا یه دلیل دیگه اینکه وقتی چیزی استفاده منطقی نداره ، فایده بحث سرش چیه ؟ ... اگه شما بخواید با حداکثر بلندی صدای اسمی این دستگاه به موسیقی گوش بدید به احتمال بسیار زیاد گوشتون آسیب می بینه ...
    این بحث آسیب هم قبول ندارم. معمولا کسایی که دنبال بلندی صدا هستند کسایی هستن که به بلندی صدا عادت دارن. این افراد که شاید من هم جزئشون باشم افرادی هستند که با صدای کم ارضا نمیشن و از اون جایی که گوششون تحمل صدای بلندتر رو داره خواهان بلندتر شنیدن هستند. حتما صدای D2 رو شنیدی دیگه؟ من یکی از دوستام صدای D2 رو تا 50 راحت میبرد و اصلا احساس ناراحتی نمیکرد. و اتفاقا حساسیت گوشش طوریه که صداهایی رو که من نمیشنوم می شنوه.
    قوه ی شنوایی انسان هم مثل حواس دیگه انعطاف پذیره. یعنی حساسیتش نسبت به محیطش کم و زیاد میشه.
    Last edited by prowler88; 26-07-2009 at 01:28.

4. 3 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_SANIANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران_پیروزی

پيش فرض

خیلی ممنون....
    نظرتون در باره ی Sony NWZ-S738F چیه؟
    آخه تو این سایت رده خوبی داره...
    کد:
    با توجه به اینکه معیار من کوچیک بودن هست...آیا این هم میتونه انتخاب خوبی باشه؟
    راستیه7 بلوتوس داره؟
    Last edited by MH_SANIANI; 26-07-2009 at 10:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با 50 تومن چی بگیرم بچه ها؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من یه بار هم که شده این بحث رو بیشتر باز می کنم ؛ قصد توهین ندارم و اگه این حرف باعث توهین به کسی میشه صمیمانه عذر می خوام، اما متاسفانه سطح بحث دوستان در حد " به نظر من و به نظر تو " مونده ؛ یاد بحث های تخصصی تر سالهای قبل بخیر... خوشحال میشدم اگر دوستی بتونه مطلع تر و از زاویه دید یک audiophile بحث کنه : (اگه توی دیکشنری می بینید که نوشته شخص موسیقی دوست ، منظورمون در اینجا اون نیست ! – منظور کسیه که اونقدر در زمینه شنیدن موسیقی باکیفیت خوب و بد تجربه داره که بتونه جزئیات رو بخونه) اینجا یه بخش فنی از فورومه و انتظار میره که دوستان فنی بحث کنن:

صورت مساله: یکی دوتا از دوستان میگن که ظاهرا صدای مدلهای مختلف cowon به گوششون یکسان میاد (از جمله دوستمون prowler عزیز) ... بنده مخالف هستم ومعتقدم u5 پایین تر از دوتای دیگه، و D2 اندکی پایین تر از i7 هستش... دلایلم رو میگم:

+ در نظر بگیرید که اولا این دوتا از پردازنده و کدک صوتی متفاوت استفاده می کنن ... D2 دارای چیپ Telechips TCC7801/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] WM8985G هستش و i7 دارای Telechips TCC771L/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] WM8731L ... چطور دو محصول با سخت افزار متفاوت صدای معادلی دارن؟ (اینا حتی SNR شون یکی نیست – همون db مورد علاقه دوستمون azpz)... جواب اینه که ندارن ! ...

+ این دیگه یه بحث معروفه (که احتمالا دوستان در جریانش نیستند) که صدای D2 حالت analytical داره ... حالا واسه شما شاید جدید باشه ، اما سال 2008 انقدر ما این واژه رو شنیدیم که آدم می خواست خودش رو بزنه به در و دیوار!!! ... اگه سبک موسیقی رو وارد قضیه کنیم معناش اینه که سبک های موردعلاقه کاربر ایرانی که باس می پسندن روی این طیف ضربه می خورن ... (چون باس رو light می کنن و حتی اگه جزئیات رو افزایش بدن – باز هم دیگه باس نمیشه واسه مخاطب ایرانی!) .. ضمنا در استفاده طولانی گوش رو بیشتر خسته می کنه (این یکی رو میشه عمومیت داد حتی به سبک های خارجی مثل راک که با دو اکسترمم فرکانس بیشتر بازی می کنن)

(توضیح بی ربط به موضوع: البته این یه خصلت عمومیه کارای cowon هست که یه مقدار cold هستند ... یه حدسه ، اما شاید یه علت فروش کمتر cowon و در عین حال علت کیفیت بالاشون همین باشه ... یعنی اکثر کاربرها صدای warm رو در اولین نگاه (اولین گوش دادن!) ترجیح میدن و همون رومی خرن ... بذار بگیم : صدای warm واسه گوش راحت تره )

+ حتی اگه بحث ذائقه عمومی و دموکراسی باشه باز هم به احتمال زیاد حرف دوستمون رد میشه ، می تونیم نظر کاربران عضو در فوروم های معروفی مثل iaudiophile و ABI رو مرور کنیم ، ببینیم از نظر کیفیت صدا متمایل به کدوم هستن ... حاضرید؟ ... بین i7 و D2 و u5 ، ببینیم کدوم رو ترجیح میدن ؟ ... بالاخره تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها ... خوبه؟ ... (اولی اش همونی بود که مدیر فوروم ABI کیفیت صدای سانسا کلیپ رو از u5 بالاتر دونسته بود که البته جای تعجب هم نداشت !)

+یادش بخیر ، در گذشته این تست های کیفیت بیشتر باب بود ... اما همچنان بعضی وقتا از این کارا می کنن که کارهای روشنگری هستش ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در آزمایشگاه های Cnet نشون داد که صدای D2 در یه سری فرکانس های خاص عمداً دستکاری شده تا صداش sweet تر به گوش بیاد .. معناش چیه ؟ معناش اینه که در حقیقت همون پرانتز بالا که عرض کردم رو اومدن جبران کنن و صدا رو واسه مخاطب عام مناسب کنن ... معنای دیگه اش اینه که از صحت صدا کم کرده ان ...

+ (درباره u5 و i7) الان u5 و i7 حدود 2 ساله که عرضه شدن به بازار ... دقیقا علتش چیه که i7 انتخاب ویژه منتقدین میشه و اون همه حلوا حلوا میشه و u5 دوتا دونه ریویو از سایت های معتبر هم دریافت نمی کنه ؟ ... کلکی درکاره ؟ ... اون سایت های مرجع مرض دارن؟ ... یا اینکه نه ، شاید که مثلا i7 یه مدل سرتر و برتر از u5 هستش و طبیعیه که هرچیزی در حد لیاقتش تحویل گرفته میشه؟ ... چرا i7 رو یه قدم به جلو برای i6 می دونن و u5 رو یه قدم به عقب برای سری U ؟ ...

+ ببینید ادیتور سابق دو سایت بسیار خوشنام iAudiophile (تخصصی کارای cowon!) و DAPreview درباره u5 چی گفته :
    I saw a mock up of the U5 at the IFA in Berlin and was thoroughly unimpressed with the device. Cowon look like the have killed one of their best series with the introduction of this player.
    (ترجمه : توی نمایشگاه برین یه پیش نمایش از U5 رو دیدم و اصلا خوشم نیومد ... کوون یکی از بهترین سری هاش رو با معرفی این دستگاه نابود کرده)

+ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتخابهای ادیتور ارشد سایت معتبر Cnet بار براساس امکانات صوتی (EQ و...) مدل i7 تو لیسته ...

نهایتا تکرار می کنم که : بله – آخرش مهم نیست که مثلا من توی این بحث همه رو سرجاشون بشینم و فکر کنم که سلطان تالار هستم ... اون چیزی که مهمه اینه که هرکسی با انتخابش راضی و خوشحال باشه و مهمترین ملاک واسه اش گوش خودشه ؛ با اون حساب من غلط بکنم اگه بخوام نظری رو به دوستی تحمیل کنم که مثلا " نه – تو حالی ات نیست و گوشات رو ببر صافکاری!" ... اما : اگه داریم آکادمیک بحث می کنیم و می خوایم یه حکم کلی صادر کنیم که بدرد خلق خدا هم بخوره و به دیگران مشاوره بدیم ، باید از مرحله صرف "نظر من اینه" رد بشیم و انقدر تجربه ، مطالعه و شناخت داشته باشیم که بتونیم از نظرمون بطور مستدل دفاع کنیم ، و اگه غیر از این باشه نظرمون رو زیرپا بذاریم و اون چیزی که درست تر میاد رو به اون چیزی که به نظرمون میاد برتری بدیم ... اینا دوتا چیز جد هستن!

8. 9 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جناب prowler ، اینجا بخش فنی فوروم ، و بحث فنی می طلبه ... ما الان توی بخش نجوم هم که داریم بحث می کنیم دوستان انقدر واسه هم احترام قایل هستند که اگه نظری میدن با دلیل و مدرک از نظرشون دفاع کنن .. همونطور که من حاضر هستم واسه حرفم مدرک بیارم و گاه بگاه ذکر می کنم ، از شما هم همین انتظار میره .. از دوستان خواهش کردم چندتا ریویو از u5 بذارن که هنوز نذاشتن ؛ ادعا کردی که همه میگن D2 بهتره ، باید ثابت بشه ... شما مرتب فقط دور می زنی و نظر شخصی ات رو مطرح می کنی ... آقا جان ، نظر شخصی من روی یه مدل از سری S سونی هستش ، ولی شاید فقط یکبار تا الان مطرحش کردم ... چرا؟ (پاراگراف آخر پست قبل گفتم چرا)

مثلا در مورد بلندی صدا (که شما حرف من رو رد می کنید)، بذارید ببینیم ادیتور سابق فوروم آدیوفیل (یکی دیگه از خوشنامترین سایت های بررسی پلیر چی میگه : (این مال i7 هستش که مثلا از D2 هم پایین تره)
    The integrated amp pumps out a total of 52 mW of combined output power, which is enough to drive pretty much any set of high end headphones while shattering your ear drums if you are foolish enough to listen to this player at maximum volume..
    (ترجمه: اگه انقدر احمق باشید که بخواید با آخرین درجه بهش گوش بدید)

ادیت : ببینید cowon حتی حاضر نشده (=احساس کرده نمی ارزه) که یه نسخه از این محصول رو برای review ی سایت Cnet بفرسته ؛ چه نتیجه ای باید گرفت؟
    the Cowon U5: The player was never pushed much in the U.S. market--in fact, Cowon declined to send us a test unit for this reason-
    //

بذارید ببینیم حرفم در مورد گمنامی u5 چقدر بعید بوده ؟ ... احتمالا از مدیر فوروم dapreview هم بعیده ؟!
    also check out the more budget conscious Cowon U5 (not a very popular model
    (ترجمه: می تونی مدل ارزونتری مثل u5 رو هم چک کنی (که البته چندان محبوب/معروف نیست))

//

حالا بریم سراغ بلندی صدا و اینکه من عرض کردم روی این پارامتر مانور ندید ؛ ببینید بلندی صدای D2 که انقدر بعنوان نقطه قوت ذکر شد در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه وضعیتی داره :

این آزمایشی که مدیر فوروم ABI روی بلندی صدای چند پلیر انجام داده ... می بینید که مدل قدیمی X5 که قرار بوده 40 mw بلندی داشته باشه فرق چندانی با D2 که مثلا 74 mw هستش و به قول دوستان باید خیلی فرق داشته باشه نداره ... و o2 که 64 mw هستش از اون هم بلندتره ...

*جناب azpz... حالا دوباره حرفای من در مورد اینکه بلندی صدای همه کارای cowon به اندازه کافی زیاده و نیازی به مقایسه با هم ندارن" رو مرور کن ..

---------------

من از دوستان دیگه هم می خوام که اگه تمایل دارن بحث رو دنبال کنن و اینطور نباشه که مثلا چون من مدیر بخش هستم پس " وارد قضیه نشیم که ترکشش به ما هم میخوره " ... این یه بحث خوبه و باعث میشه که دوستان با نکاتی که همیشه باید مطرح می بوده آشنا بشن ...

الان مرتبا دوستان حرفهای من رو بعید و رد می دونن ، در حالیکه من متقابلا میگم حرفتون رو ثابت کنید تا قبول کنم ... وگرنه ادعا ساده اس : " منم می تونم پرواز کنم " ، ایرادش اینه که .. نمی تونم ثابت کنم !!
    Last edited by seymour; 04-08-2009 at 13:40. دليل: افزودن نقل قول در مورد بحث گمنامی

10. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_SANIANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران_پیروزی

پيش فرض

الان قیمت i7 حدودا چنده؟
    من چون شهرستانم میخوام اینترنتی خرید کنم...
    قیمتهای اینجا خوبه؟
    کد:

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با 50 تومن چی بگیرم بچه ها؟
    افزایش بودجه بسیار اندک شما رو به zen stone plus و sansa clip می رسونه ...
    خیلی ممنون....
    نظرتون در باره ی Sony NWZ-S738F چیه؟
    آخه تو این سایت رده خوبی داره...
    کد:
    با توجه به اینکه معیار من کوچیک بودن هست...آیا این هم میتونه انتخاب خوبی باشه؟
    راستیه7 بلوتوس داره؟
    سری s سونی چیز خیلی خوبیه .. من یه جای دیگه هم گفته بودم اگه بدون توجه به بودجه می خواستم یه مدل معرفی کنم این بود ... یادمه گرون بود یکی دوباری که قیمت کردم ...
    //
    I7 بلوتوث نداره
    //
    این کوچکتر از مثلا i7 نیست ها .. عکس های i7 رو چک کردی؟ هم اندازه به نظر میان
    الان قیمت i7 حدودا چنده؟
    من چون شهرستانم میخوام اینترنتی خرید کنم...
    قیمتهای اینجا خوبه؟
    کد:
    در تاپیک cowon اگه جستجو کنی قیمت ها اومده .. این قیمت مناسب به نظر میاد ..

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ببخشید دوستان من مقالات و مطلب راجع به زون زیاد شنیدم و خوندم ولی میخوام بدونم ایا اینجا کسی صداش رو شنیده ؟
    من باهاش کار کردم اونم فقط 1 بار ولی صداش رو نشنیدم ...
    تشکر ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببخشید دوستان من مقالات و مطلب راجع به زون زیاد شنیدم و خوندم ولی میخوام بدونم ایا اینجا کسی صداش رو شنیده ؟
    من باهاش کار کردم اونم فقط 1 بار ولی صداش رو نشنیدم ...
    تشکر ...
    من مدت کوتاهی باهاش کار کرده ام ... صداش خیلی خوب بود ؛ اما بهتر از این هم شنیده بودم … نمی دونم اینجا گیر بیاد یا نه ؟ .. بخصوص که الان آپدیت شده … شاید واسه اونایی که سخت گیر تر باشن مدلهای بهتری هم موجود باشه …

*راستی، بخش های از دوتا پست بالا رو برای شما نوشته بودم ، دوست من .. بخصوص بحث بلندی صدا و db رو دیدی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •