تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 198 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان الان من یجایی هستم که نمیدونم طرف الف ها رو بگیرم یا گرگهارو میشه بگید که با کدومشون مبارزه کنم ؟؟
    من الان که حدودا ساعت هشت و ده دقیقه است جوابتو میدم البته نمیدونم کی این پست من میاد چون من تازه عضو شدم.یه سوال داشتم از دوستان کی دوره آزمایشی تموم میشه؟
    در جواب شما باید بگم که میتونی طرف هر جفتشون باشی و حتی میتونی گرگ نماها رو تبدیل انسان کنی.برای این کار کافی اون معبد رو ادامه بدی و بعد وقتی رئیس اونها که به شکل یه زن هست رسیدی متقاعدش کنی که رهبر الف ها رو میاری پیش اون.بعد میری پیش اون که همون نزدیکاست اونو میبری پیش گرگ نماها.بعد یکمی صحبت میکنن و تو میتونی یه گزینه که فکر کنم نوشته بود من نیمخوام با هیچ کس بجنگم رو انتخاب می کنی ولی اون رهبر الف ها باهات میجنگه و وقتی شکست بدیش یه وردی میخونه گرگ نماها انسان میشن.
    بهت پیشنهاد میکنم توی انتخاب گزینه ها دقت کن چون فکر کنم این قسمت گقتگوی زیادی داره.من دقیقا یادم نمیاد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_a_n_t_e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خب مشکلم حل شد برای اوانایی که مثل مشکل من رو دارند از این لینک یه فایل 18 Kb است که از تورنت بگیرنش و بزارنش کنار dlc هایی که دانلود کردنم و اجرا کنند تا درست بشه اینم لینک

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه ßehianoa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یه سری Mod پیدا کردم قیافه اینا : Sten - Leliana - Morrigan شبیه اینا و یا حتی بهتر می کنه
    Optimusجان میتومی up کنیشون یا لینک dl بدی؟ متشکر میشم.

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

من توصیه می کنم هر کی میخواد الف بره بیشتر سعی کنه Intimidate کردن رو قوی کنه چون persuade کردن کمتر جواب میده چون با الف ها زیاد خوب نیستن و تهدید کنید خیلی بهتره جواب میده و اینجوری دیگه پر رو نمیشن
    من خودم تقریبا همه رو سعی می کردم بترسونم (Intimidate) و جواب میداد.
    این بازی به نظر من نکته های خنده دار زیادی داره.مثلا صحبتهای موریگان با الیستر که خیلی جالبه.یا مثلا پسر اون یارو توی کمپ که فکر کنم اسمش سندال بود من موندم آخر بازی وسط این جنگ و خر تو خر این سندال چی کار می کرد و میگفت enchantment
    راستی من توی یه سایت خارجی خوندم که زوران عاشق لیلیانا میشه! این درسته؟ فکر کنم باید زیاد این دو تا رو در گروه داشته باشیم و با هم زیاد در بین بازی حرف بزنن.من کمتر پیش میومد که این دو تا رو همزمان توی گروه بذارم چون جفتشون rogue هستند.
    - هر چی Cunning بالاتری داشته باشی + Level هایCoercion می تونی Persuation های موفقی داشته باشی.
    - هر چی Strength بالاتری + Coercion بالا می تونی Intimidation های موفقی داشته باشی.

Sandal کار یه فروشگاه سنتی در این بازی هارو می کرد. هیچ توضیحی نیست اما همیش نزدیک آخر اینجور بازی ها یه Shop پیدا می کنی که آخرین خرید ها Enchantment ها و ... انجام بدی.

عاشق Leliana نمیشه بلکه تیکه می ندازه . اگر Morrigan و Oghren تو گروهت باشن Oghren همینجور تیکه های مختلف به Morrigan می ندازه و همینجور Morrigan و Sten هم تقریبا همینطوره چون Morrigan از موجودای قوی مثل Sten خوشش میاد اونم به Sten تیکه می ندازه.

دوست عزیز توی این سایت برو Mod های فراوانی هست :
    کد:
    اگر سوالی داشته برای گرفتنشون بگو.
    Last edited by Optimus Prime; 10-01-2010 at 21:32.

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یه سئوال دیگه (بخشید وقتتو گرفتم!) .من همه Achievementهای بازی رو باز کرم فقط 4تا از اونها Secret هستن و من نمیدونم باید واسه گرفتن اونا چی کار کنم! میتونی کمک کنی؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

یه سئوال دیگه (بخشید وقتتو گرفتم!) .من همه Achievementهای بازی رو باز کرم فقط 4تا از اونها Secret هستن و من نمیدونم باید واسه گرفتن اونا چی کار کنم! میتونی کمک کنی؟
    توی 360 یا PC ؟ اگر برای PC میگی که بیشتر از 4 تا Secret داره . پایان های مختلف مثل پذیرفتن Ritual Morrigan یا فدا کردن خودت یا فدا کردن Alistair یا Loghain اینا جزو Achieve های Secret PC هستند.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

9

عاشق Leliana نمیشه بلکه تیکه می ندازه
    البته من توی سایت خونده بودم.شاید درست نخونده بودم ولی توی تیتر اون موضوع یه Love بود ولی من متن اصلی اونو نخوندم. ولی موریگان و الیستر خیلی شخصیتهای جالبی هستند و دائما با هم چرت و پرت میگن.جالبه که من توی گیم اسپات دیدم توی جایزه بهترین شخصیت جدید این دو شخصیت کاندید بودند ولی نمیدونم برنده شدند یا نه.

هر چی Cunning بالاتری داشته باشی + Level هایCoercion می تونی Persuation های موفقی داشته باشی.
    دستت درد نکنه من اینو دقیقا نمی دونستم ولی با Intimidate خیلی حال کردم چون بیشتر افراد رو میتونستی بترسونی
    راستی survival (اگه درست نوشته باشم) چه دردی میخوره؟فقط مقاومت بدنی رو زیاد میکنه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

باسه PC. نه من اونا رو باز کردم ... الان رفتن دوباره دیدم 3تا Secret هستن.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

باسه PC. نه من اونا رو باز کردم ... الان رفتن دوباره دیدم 3تا Secret هستن.
    از این جا چک کن :
    کد:

10. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

راستی الان دیدم :
    کسی لینک dl داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •