تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 95 اولاول ... 216167686970717273747581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 949

نام تاپيک: ◄◄ تاپیک سوالات و مشکلات مربوط به برنامه AutoPlay Media Studio

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

این ارور واسه چیه؟

هر کاری میکنم نمینوتم بزارمش واسه اتوران

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

سلام
    من وقتی که یک لیبل رو در برنامه به صورت فارسی به کار می برم ، موقع اجرا اون لیبل رو به صوره ناخوانا و حروف عجیبو غریب برای من نشون میده !
    من باید از چه فونتی استفاده کنم که لیبل مورد نظر به صورت فارسی نشون داده بشه ؟ در ضمن تنظیمات ویندوز هم درست هست !
    Last edited by K A R I M I; 24-10-2011 at 10:20.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان سلام .
    چند تا سوال در مورد AutoPlay Media Studio 8 دارم .

سوال اول :
    می خواستم اکشنی اشته باشم که وقتی نشانگر موس روی جای خاصی ( مثلا جایی که هات اسپت معلوم کرده ) برده میشه در جایی دیگه از صفحه تصویری نشون داده بشه . یعنی این تصویر فقط وقتی نشون داده بشه که موس روی قسمت مورد نظر باشه ، قبل و بعد از اون چیزی نباشه .

سوال دوم :
    هر کاری میکنم نمی تونم برای پس زمینه پروژه موزیک بزارم . هیچ اروری نمیده ، آدرس لود و پسوند فایل هم درسته ، اوتپلی و لوپ هم هست ولی پخش نمیشه .

سوال سوم :
    می خوام بعد از پایان پروژه فایل هایی مثل آیکن ها و کلا آبجکت های ساخت پروژه رو کاری کنم که قابل دسترسی نباشه . یعنی دسترسی به محتویات پروژه فقط با وجود دی وی دی امکان پذیر باشه .

و سوال آخر :
    میخواستم سایتی رو برای دانلود تصاویر فلش با فرمت swf معرفی کنید تا بتونم برای زنده تر نشون دادن پروژه از اونها استفاده کنم . مثل همون افکت هایی که تو دی وی دی های لرد و کینگ استفاده میشه .

شرمنده سوالات زیاد شد . ولی واجب بود .
    اگه دوستان جواب بدن خیلی بهمن لطف کردند .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام

من یک اسکریپت به زبان php دارم که 4 فیلد دارد 2 تا از فیلد ها ثابت هست که خودم میخوام تعیین کنم چی باشه . 2 تا هم کاربر تعیین میکنه و بعد به اسکریپت وصل میشه و پاسخ اسکریپت یک فایل هست که قراره دانلود بشه

این کار امکان پذیره ؟ خواهش میکنم کمک کنید

ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    یک سوالی داشتم
    من خیلی وقت پیش که این برنامه ورژن 3 بود باهاش کار کرده بودم ( شاید 9 سال پیش ) و دیگه نیازی به این برنامه پیدا نکردم تا همین الان . می خام برای یک جشنواره سی دی اتوران بسازم
    حالا سوال من اینه که مثلا فایلهایی که قراره تو سی دی بریزم تو درایو F من هست . تو ورژن قبلی (ورژن 3 ) یادمه که اول پوشه ای که قراره روش کار انجام بدی رو انتخاب می کردی و فایلها هم تو اون ذخیره میشد . حالا تو ورژن 8 چه طوری باید اون کارو انجام بدم ؟ یعنی پوشه ای که فایلهای من توشه ( درایو F) . یعنی چه جوری به نرم افزار بگم من برای این پوشه می خام اتوران بسازم و بعد وقتی کل پوشه را رایت میکنم مشکلی نداشته باشه
    ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    یک سوالی داشتم
    من خیلی وقت پیش که این برنامه ورژن 3 بود باهاش کار کرده بودم ( شاید 9 سال پیش ) و دیگه نیازی به این برنامه پیدا نکردم تا همین الان . می خام برای یک جشنواره سی دی اتوران بسازم
    حالا سوال من اینه که مثلا فایلهایی که قراره تو سی دی بریزم تو درایو F من هست . تو ورژن قبلی (ورژن 3 ) یادمه که اول پوشه ای که قراره روش کار انجام بدی رو انتخاب می کردی و فایلها هم تو اون ذخیره میشد . حالا تو ورژن 8 چه طوری باید اون کارو انجام بدم ؟ یعنی پوشه ای که فایلهای من توشه ( درایو F) . یعنی چه جوری به نرم افزار بگم من برای این پوشه می خام اتوران بسازم و بعد وقتی کل پوشه را رایت میکنم مشکلی نداشته باشه
    ممنونم
    مثل همون ورژن 3 است، کافی فایلتو انتخاب کنی تا توی فولدری که سیو می کنه کپی کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان من چندتا مشکل دارم خواهش میکنم راهنمایی کنید

1- من یک پاراگراف درست کردم که داخلش هر خط عنوان یک صفحه از برنامه هست. می خوام وقتی طرف موس رو میبره روی هر عنوان اون خط پس زمینش آبی بشه و وقتی روش کلیک میکنه بره به صفحه مربوط به اون عنوان. ولی تو پراراگراف نمیشه اصلا به قمست دلخواه لینک داد و یا با رفتن موس روش خصوصیات داد

خواهش میکنم راهنماییم کنید
    مرسی
    Last edited by nekooee; 07-03-2012 at 15:59.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا یکی جوای من رو بده من واسه همین گیر موندم :(

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام. پاراگراف واسه کاری که شما می خواین انجام بدین نیست. شما باید از لیست باکس استفاده کنید و یا از لیبلهای زیر هم استفاده کنید.

10. این کاربر از omid.sarmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خوب با لیست باکس چجوریه؟ من با هیچکدوم نتونستم:( تو زمینه لینک دار کردن بعضی کلمات متن خیلی این برنامه ضعف داره من مجبور شدم با فلش کارم و درست کنم بیارم تو این. فقط میشه کل شی رو لینک داد این ضعف بزرگیه. وقتی هم تو فلش طراحیش میکنم باز یک مشکل دیگه هست و اون اینکه نمیشه فلش رو به صورت transparency وارد پروژه کرد و زیرش کار رو خراب میکنه. و تازه لایه بندی برای فلش هم نداره و اگر پاراگراف رو روی کار فلش قرار بدید میفرستش زیر!!
    Last edited by nekooee; 08-03-2012 at 13:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •