قبول نشدن چون نمی دونستن بومی شده
انتخاباشونو تهران می زدن
ولی سال دیگه شما می دونی
خب انتخاباتو تو شهر خودتون می زنی قبول می شی!!
سخت نیست
قبول نشدن چون نمی دونستن بومی شده
انتخاباشونو تهران می زدن
ولی سال دیگه شما می دونی
خب انتخاباتو تو شهر خودتون می زنی قبول می شی!!
سخت نیست
من قبولیدم،ولی اونی که میخاستم نه،به خاطر همین بومی،تازه من توی شهر خدم میخاستم،ولی رتبه ها نصف شده نصبت به پارسال!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این حرفو نزنین!!
ظرفیت دانشگاه ها که تغییر نکرده اگرم کرده باشه بیشتر شده!!!
این که بومی شده به نفع شما هم هست !!!
اگه الان قبول نشدید مطمئن باشید اگه این بومی بازی ها هم نبود خب قبول نمی شدید
برای شما که انتخابت توی شهرت بوده این یه شانسه!
البته این نظر شخصی منه و یه عده خرده نگیرن و یه عده طرفداری کنن
من تا قبل از رفتن به ثبت نام فکر می کردم بهتر بود توی تهران قبول میشدم
اما وقتی وارد محل ثبت نام دانشگاه تبریز (همون ژیمنازیوم) شدم و مراحل ثبت نام را در مدت 5 ساعت طی کردم ته دلم یه جوری شد
دیگه وقتی بیرون میومدم خدا رو شکر می کردم که تهران یا شهر های دیگه قبول نشدم
مخصوصا اونایی (مثل من که بیشتر افراد رو شامل میشه) اهل کوچه و بازار!!! و متر کردن تمام کوچه های شهر نیستن وقتی میرن تو یه شهر دیگه (به قول قدیمی ها غربت!) به جای اینکه بیشتر از قبل درس بخونن میرن دنبال یه کارای دیگه، اولش سیگار میکشن تا درد دوری رو تحمل کنن بعد اکس میزنن تا به فردا امیدوار بشن بعد هم تریاک می کشن تا دیروزشون رو فراموش کنن
و بعد چهار سال گوشه ی خیابون هستن
این بود داستان درس خسرو از کتاب ادبیات دوم دبیرستان!
چون محیط دانشگاه کلی با محیط مدرسه فرق می کنه. تو مدرسه آدم حداقل یه صاحب داره مثل مدیر و ناظم و ...
ولی تو دانشگاه یهو دانش آموز وارد یه محیط باز میشه که واسه همه هرچی بخوای هست و مثل مدرسه نیست که تو آزمایشگاه بهت بگن اونو دست نزن که خراب میشه... و در اینجا هم محیط عوض میشه و هم باید فرد دوری از خانودشو هم تحمل کنه که کمر شکن هستش
اما بعد 4 سال که دیگه با این محیط اخت شدیم میشه رفت شهر دیگه و اونجا زندگی کرد
و باز هم به قول قدیمی ها
میتونیم گلیممون رو از آب بیرون بکشیم
نه عزیزم،اصلانم خوب نشده واسم،من انجا دارم میبینم،اگه بدونی شیراز قطبه،میدونم که نمیدونی پارسال همینجا آخرین قبولی شیرازی توی مکانیک روزانه 1700 بوده،ولی امسال 954 هر 2تا هم شیرازی،هنوزم میگی به نفعه ماست؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
به خدا نفهمیدم چی گفتی،ولی فک کنم مخالف باشم!!!!!!!!!!!![]()
اونایی که میگن هر کس تو دانشگاه شهرش , حتما میدونن که هر سال چند هزار نفر هم دارن از تهران میرن تو دانشگاه های شهر های دیگه درس میخون ...
و این که خیلی از استان ها یا دانشگاه ندارن یا چند تا رشته پایه رو دارن یا از نظر امکانات در حد صفرن ...
یعنی رشته ای مثل نفت که فقط خوزستان و تهران داره بقیه حق ندارن برن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من منظورم این بود که تصمیمات اینجوری نگیرند تو فکر کن بیان تاثیر معدلو بکنند 50 درصدهر کس تو شهر خودش باید باشه دیگه![]()
(باور کن بعید نیست) بعد دیگه من باید چیکار کنم
بعدشم اون جمله بالا رو ویرایش کن و گرنه میان ویرایشت میکنن
جنبه هم خوب چیزیهمخصوصا اونایی (مثل من که بیشتر افراد رو شامل میشه) اهل کوچه و بازار!!! و متر کردن تمام کوچه های شهر نیستن وقتی میرن تو یه شهر دیگه (به قول قدیمی ها غربت!) به جای اینکه بیشتر از قبل درس بخونن میرن دنبال یه کارای دیگه، اولش سیگار میکشن تا درد دوری رو تحمل کنن بعد اکس میزنن تا به فردا امیدوار بشن بعد هم تریاک می کشن تا دیروزشون رو فراموش کنن
و بعد چهار سال گوشه ی خیابون هستن
هر چند ببینم خودم جنبشو دارم
من که ته دلم دوست دارم شهرستان قبول شم. نه با خوانوادم مشکل دارم نه عقده آزادی دارم فقط مستقل بودنش رو دوست دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)