من فردا دارم میرم تهران واسه خریده ایپاد
یک راست برم پایتخت دیگه؟
بعد به من گفت هکشم میکنه واسم!
این اسپیکره 2g ایا قویه؟ یا نه؟
در اخر نکته ای موقع خرید لازم نیست؟
قیمتا طرفای 250 هست دیگه 8 گیگ؟
من فردا دارم میرم تهران واسه خریده ایپاد
یک راست برم پایتخت دیگه؟
بعد به من گفت هکشم میکنه واسم!
این اسپیکره 2g ایا قویه؟ یا نه؟
در اخر نکته ای موقع خرید لازم نیست؟
قیمتا طرفای 250 هست دیگه 8 گیگ؟
دوستان یه نفر هست بتونه یه کانورتور خوب کرک شده به من معرفی کنه تابتونم فیلمامو تبدیل کنم ممنون میشم
COWON Media Center - jetAudio اخرین ورژنش
من خودم از این استفاده می کنم.تنظیمات مخصوص آیپاد تاچ داره.
از من به شما نصیحت بگرد دنبال گارانتی!
یه دونه تو پاسداران هست....
یه سری هم به سایت ایران آیپاد بزن شمارشونو بردار باهشون تماس بگیرید تا خودشون یه گارانتی معرفی بکنند!
تا مثل من نشه که میگن 187 تومن برای تعمیر بیار.
پ.ن
شنیدم قدیمی ترین وارد کننده محصولات پل یه گارانتی میده به اسم سیب طلایی
امیدوارم موفق باشی.
گارانتی؟!! مگه واسه شما چی شده بود که 187 تومان؟!! خودش مگه چقدره؟:o
گارانتی که نمیشه اسمشو گذاشت!یه ضمانت نامه یه چیزی که موقع مشکل یه جایی رو داشته باشی بهش بچسبی!!!!!!!نه این که......
شرمنده اعصاب برام نمونده داستانم 2صفحه پیش نوشتم!
ولی حتما دنبالش باشید، من دوتا سایت پیدا کردم ایران آیپاد و ایران اپل، حتما یه تماسی باهاشون بگیرید!ضرر نمیکنید حداقلش اینه که دنبال تعمیرکارنمیگردی!
پ.ن
دوستان یه تعمیرکار که شرکتی نباشه و منصف هم باشه سراغ ندارید؟
ویرایش:
0----------------------------------------------------------------------------------0
شرمنده لحنم خیلی نا امید کننده بود.امیدوارم هیچ مشکلی برای آیپاد و آیفون دوستان پیش نیاد.و به قول دوستان اون دکمه home-ِش برای همه بچرخه دی:
Last edited by Acro-Crown; 19-04-2009 at 19:07.
الان من یک ایپاد 16 گیگ با ورژن 2.2 بخرم میتونم جیلبریک کنم خودم بازی موزیک راحت بریزم؟
جیبیریکش کاره 10 دقیقست حتی بدون اینترنت وای فای! تضمینی!
تنها چیزیکه نیاز داری یه برنامه به حجم 14mb و اگه دسترسی به وای فای ندارین یه برنامه دیگه.و تنها با یک کلیک آیپادتون جیلبریک میشه!
البته فکرکنم موقع جیبریک باید به اینترنت وصل باشین!
من adsl دارم ولی WIFI نه! ولی فکر نکنم واسه جیلبریک WIFI بخواد؟ اگر بخواد باید برم دانشگاه ازاد![]()
شرمنده من فکر کنم یک اشتباه کردم!
شما گفتین فریم ویر2.2.برای جیلبریک شما نیاز به فریم ویر2.2.1 دارین که با داشتن adsl نباید دانلود 270mb مشکل جدی برای شما باشه.
همونطوری که گفتم شما نیازی به وای فای ندارین و بدون وای فای میشه فرایند جیلبریک رو تکمیل کرد.سپس برای بعضی از برنامه ها که فقط از طریق cydia قابل نصب هستند نیاز به وای فای خواهید داشت.
کلا پیشنهاد من اینه که خودتون جیلبریک بکنید چون هم هزینه ای که باید پرداخت بکنید خیلی زیاده -من قیمت 70هزارتوامن رو هم برای جیلبریک شنیدم- و هم این که اگر نیاز داشتید دوباره این کارو انجام بدید نیازی نیست از کسی کمک بگیرید و هزینه ایی اضافی و نا مربوط پرداخت کنید.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)