سلام دوستان
موقع وصل شدن با ایرانسل چه طور میشه سایت هایی که فی/لتر شده مثل فـــیس بوک رو باز کرد؟
وی پی ان که جواب نمیده!!راهی هست در کل؟
سلام دوستان
موقع وصل شدن با ایرانسل چه طور میشه سایت هایی که فی/لتر شده مثل فـــیس بوک رو باز کرد؟
وی پی ان که جواب نمیده!!راهی هست در کل؟
خب اگه با چیز پی ان نتونستی از هیتلر رد بشی راه دیگه ای نیس !!
البته چیز پی انا هم خیلی بازی در میارن این روزا
برادر شبکه TOR رو که هیچ احدالناسی نمی تونه دور بزنه حتی پلیس اف بی ای -البته اینها هم کار خاصی نکردن ابلها گرفتن پورتش و کلهم بستن مثلا وی پی ان دانشگاهها هم با اینکار قطع می شه-از برنامه toonel هم فکر کنم بتونی استفاده کنی من شخصا استفاده می کردم
خوبی برادر!! هنوز هم از برنامه toonel استفاده می کنی ؟ یا می کردی؟
سلام هنوزم استفاده می کنم از تونل ولی الان ایرانسل ندارم منظورم این بود که با ایرانسل و برنامه تونل استفاده می کردم یه زمانی و قاعدتا الان هم باید بشه (این برنامه تحت جاوا هست توی لینوکس هم خودم استفاده کردم باهاش)
یا اینکه بعضی از وی پی انها هستند که با پورت استاندارد عرضه نمی شن قاعدتا باید بتونید از اونها استفاده کنید چون اصلا پورت می دونید پورت یه چیز نرم افزاریه دیگه خودتون هم می تونید عوضش کنید - حتی یک پروتکل جدید بنویسید (مثل http ) که پورت خودش و داشته باشه - یک سری پورت استاندارد هستند که اینها اون رو می بندن پورتها دستی رو نمی تونن کاری کنن من چند تا ایمیل تبلیغاتی اینجور وی پی انها برام اومده بود که با پورت استاندارد کار نمی کردن اینها رو مخصوص ماها درست کردن نمونه بارزش هم برنامه TOR هست که از پورت نا استادندارد استفاده می کنه!
ببینید قضیه دقیقا سر همینه مثلا کشور مثل چین هم نمیاد پورت استانداردش و ببنده چون راحت می شه برای عبور از فیلتر دورش زد ولی ادارات دولتی مثل دانشگاهها دچار مشکل می شن چون مجبورن استاندارد کار کنن سر همین قضیه بستن پورت وی پی ان داد همه در اومده بود هیچکی نمی تونست مقاله دانلود کنه بس که این وزیر ارتباطات ما بی خرده!
Last edited by Mehran NZ; 08-11-2011 at 22:42.
سرپرست مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت خبر داد:
تست GPRS مشترکان موبایل در سامانه متماموبنا- سرپرست مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت اعلام کرد: ازآنجا که اتصال به اینترنت از طریق تلفن همراه نیز در کشور فراهم است، نحوه سرویس دهی اپراتورهای موبایل در سامانه مرکز سنجش اینترنت در سامانه متمامورد ارزیابی قرار می گیرد.
محمدرضا توکلی در گفت وگو با خبرنگار موبنا با اشاره به راه اندازی پرتال ملی سنجش ضریب نفوذ اینترنت در کشور اظهار داشت: از این طریق می توان آمار صحیح و واقعی از وضعیت اینترنت کشور به صورت به روز و یکپارچه بدست آورد.
وی با بیان اینکه شاخص ضریب نفوذ فناوری اطلاعات از شاخص های پیشرفت ارتباطی محسوب می شود ادامه داد: یکی از مواردی که می توان براساس آن کشورها را با یکدیگر مقایسه کرد آمار ضریب نفوذ اینترنت است که در کشور ما یکی از مشکلاتی است که از سوی رسانه های داخلی و مراجع بین الملل مورد انتقاد قرار می گیرد. به نحوی که در برخی موارد حتی اعداد غیرکارشناسی و یکسان اعلام می شود.
اظهار داشت: در مرحله بعدی از پروژه های مرکز متما ، 8 سامانه در حال طراحی و تولید است که پیش بینی می شود در سال 91 به بهره برداری برسد.
توکلی گفت: سامانه تحلیل اطلاعات ترافیک شبکه ، سامانه نمونه گیری و جمع آوری اطلاعات آماری به صورت تلفنی ، پرتال مدیریت دانش تخصصی مدیریت منابع اینترنت کشور، سامانه جویشگر وب ، سامانه آدرسهای IP ، سامانه مدیریت اطلاعات آماری ، پرتال اصلی مرکز متما و مدیریت منابع اینترنتی ، 8 سامانه خدماتی کاملا تخصصی هستند که تا یک سال دیگر به بهره برداری می رسد.
وی با اشاره به راه اندازی سرویس سنجش سرعت اینترنت از سوی مرکز متما که طی آن هرماه شرکت های برتر ارایه دهنده خدمات اینترنت از لحاظ متوسط سرعت و کیفیت ارسال اینترنت به کاربران ارزیابی می شوند، تصریح کرد: ازآنجا که اتصال به اینترنت از طریق تلفن همراه نیز در کشور فراهم است، نحوه سرویس دهی اپراتورهای موبایل نیز دراین سیستم مورد ارزیابی قرار می گیرد.
117کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از دوستمون بابت معرفی این سایت
این نتایج تست سرعت اینترنت ایرانسل من با استفاده از سایت متما بود.
شما هم نتایج تست سرعتتون رو بذارید.
من تو منطقه شمالغرب هستم.
در مورد نتایج تست سرعت جالبه که سرعته آپلود دو برابره سرعته دانلوده (از دو برابرم بیشتر)
و این نکته رو بگم که البته سرعت ثابت نیست و تو ساعتهای مختلف روز تغییر میکنه
![]()
من یک مدت اپرا مینی داشتم و راحت از تمام سایت های فیلتر رد میشدم
الان 2 یا 3 روز ایرانسل گمونم پورت اپرا را بسته
البته الان یکجور دیگه وارد سایت های فیلتر میشم ولی خوب این مرورگر به خوبی اپرا نیست
من نمیدونم مشکل دقیقا کجاست
آیا به نظرتون دوباره اپرا باز میشه یا نه؟
دوستان من امروز نمی تونم طرح بزنم شما مشکلی ندارید؟
طرح ها به علت یه سری تغییرات موقتا غیر فعال شدن به زودی فعال میشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)