تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با طرح جديد همراه اول براي حفظ زبان فارسي و كم كردن نرخ s

راي دهنده
46. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • sms فارسي

6 13.04%
  • sms انگليسي

40 86.96%
صفحه 71 از 132 اولاول ... 216167686970717273747581121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 1317

نام تاپيک: اخبار همـراه اول

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

قیمت سیمکارت های 0912 ثابت ماند

سیمکارت های دائمی همراه اول (0912) در اولین روز از هفته جاری بدون تغییر قیمت ثابت ماند.

به گزارش خبرنگار سازمان خبری موبنا، استمرار رکود در بازار سیمکارت های دائمی همراه اول باعث شده تا این کالای ارتباطی همچنان ثابت بماند.
    سیمکارت های اعتباری همراه اول ، تالیا و ایرانسل نیز در بازار امروز نیز بدون تغییر قیمت در اختیار مشتریان قرار گرفت.
    میانگین قیمت سیمکارت در بازار پنج منطقه تهران به شرح زیر است:
    سیمکارت کارکرده کد یک همراه اول با قیمت 530 هزار تومان در بازار تلفن همراه به فروش می رسد.
    شماره های رند و مرتب این کد با قیمت بالاتر از 800 هزار تومان در اختیار مشتریان قرار می گیرد.
    سیمکارت صفر و کارکرده کد دو نیز به ترتیب با قیمت 570و 330 هزار تومان به فروش می رسد.
    سیمکارت صفر کدهای سه، چهار و پنج هم به ترتیب 470 ، 340و 340 هزار تومان فروخته می شود.
    سیمکارت کارکرده این کدها نیز به ترتیب با قیمت 305 ، 235و 230 هزار تومان در سطح بازار تلفن همراه در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.
    سیمکارت صفر کدهای شش ، هفت و هشت هم با قیمت 330 ، 310 و 310هزار تومان به فروش می رسد.
    سیمکارت کارکرده سه کد فوق به ترتیب 220 ، 210 و 190 هزار تومان به فروش می رسد.
    قیمت سیمکارت های اعتباری همراه اول، تالیا و ایرانسل در بازار آزاد به ترتیب به بهای 30 ، 12 و 7 هزار تومان به فروش می رسد.

2. این کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

تغییر تعرفه GPRS همراه اول براساس نحوه استفاده کاربران

عضو هیات مدیره شرکت ارتباطات سیار ایران از بررسی تغییر تعرفه و نیز تعیین تعرفه سرویسGPRSهمراه اول بر اساس نحوه استفاده کاربران از این سرویس خبر داد.

حمیدرضا نیکوفر در گفت وگو با خبرنگار موبنا با بیان اینکه تعرفه سرویس gprs در دست بازنگری قرار دارد، گفت: همراه اول در حال بررسی مدل های متنوع تعرفه برای کاربران متفاوت سرویس gprs است.
    وی گفت: بر این اساس تعرفه استفاده از سرویس gprs برای کاربران پر مصرف در مقایسه با کاربران کم مصرف متفاوت است.
    نیکوفر ادامه داد: این تعرفه پس از تصویب در مجمع به صورت رسمی اعلام خواهد شد.
    هزینه استفاده ازسرویس gprs همراه اول درزمان اوج ترافیک یعنی از ساعت 8 الی 23 به ازاء هر کیلو بایت تبادل اطلاعات 8/14 و در زمان غیر اوج ترافیک یعنی از ساعت 23 الی 8 روز بعد و همچنین روزهای تعطیل به ازاء هر کیلو بایت تبادل اطلاعات 4 ریال است.

4. 2 کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

سیمکارت های همراه اول با قفل سخت افزاری وارد بازار می شود

منابع بازاری معتقدند مدتی است سیمکارت های همراه اول با قفل سخت افزاری وارد بازار می شود و در صورت کپی سیمکارت، می سوزند.

به گزارش خبرنگار سازمان خبری موبنا به نقل از فروشندگان، طی ماه های گذشته برخی از افراد سودجو و متقلب با دستگاههایی همچون کپی سیمکارت به جعل سیمکارت در بازار می پرداختند.
    در حال حاضر با وجود عرضه گسترده گوشی های دوسیمکارته با برندهای متفاوت و در پی آن فروش سیمکارت های اعتباری با هزینه پایین ، کپی سیمکارت برای متقلبان سودی ندارد.
    "ناصر بابایی" یکی از فروشندگان در این باره گفت: مدتی است که سیمکارت های همراه اول با قفل سخت افزاری سخت وارد بازار می شود و در صورت کپی از این نوع سیمکارت ها، می سوزد و امکان کپی از آن وجود ندارد.
    وی افزود: در شرایط فعلی که سیمکارت های اعتباری از بهای 7 تا 30 هزار تومان در بازار موجود است ، کپی سیمکارت توسط متقلبان دیگر سودی به همراه ندارد.
    بر اساس این گزارش طی سالهای گذشته ، برخی از افراد متقلب با استفاده از دستگاههای مخصوص به کپی از سیمکارت ها می پرداختند که هم اکنون این کار در بازار تلفن همراه تهران از دور خارج شده است

6. این کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت sshaffafi10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام.دوستان.من يه خط 0919 دارم كه از وقتي پيامك ها فعال شده من هرچي پيام ميزنم پول از حسابم كم نميشه.تا حالا فكر كنم 500 تايي زدم.كسي ميدونه قضيه چيه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

دوست من به این همراه اول اطمینانی نیست ...
    .
    فکر نکن چیزی کم نمیشه مگه اینا میزارن کسی مفتی از سیم کارتشون استفاده کنه ... یه وقت میبینی 60 70 تومن فقط پول sms برت میادا !!!

آخر فروم باز mamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام.دوستان.من يه خط 0919 دارم كه از وقتي پيامك ها فعال شده من هرچي پيام ميزنم پول از حسابم كم نميشه.تا حالا فكر كنم 500 تايي زدم.كسي ميدونه قضيه چيه؟
    برا همه اینجوریه . من هم اعتباری 0914 دارم

پروفشنال .SA33D.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

درسته توی این سیمکارت جدیدا خیلی ها بصورت Original!! از نعمت smsرایگان برخوردارن.
    روی بعضی کدها هم از مرکز پیام091100504 مجانی میفرسته.اما تا حالا نشنیدم که پولش بعدا از اعتبار کم شده باشه.
    تا میتونید استفاده کنید نوووووش جوووووووونتون.

در آغاز فعالیت sshaffafi10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست من به این همراه اول اطمینانی نیست ...
    .
    فکر نکن چیزی کم نمیشه مگه اینا میزارن کسی مفتی از سیم کارتشون استفاده کنه ... یه وقت میبینی 60 70 تومن فقط پول sms برت میادا !!!
    آخه دوست من 0919 كه قبض نداره.چطوري بعدا ميخوان از من پولشو بگيرن؟

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تاپيك اخبار هست نه چت روم رعايت كنيد ممنون

13. این کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

همراه‌اول طرح فرکانسی نیمه شمالی تهران را اصلاح می کند

موبنا- اصلاح طرح فرکانسی سایت های BTS همراه اول ازنخستین ساعات بامداد روز پنج شنبه 15 مردادماه در نیمه شمالی تهران، آغاز می شود.
    به گزارش خبرنگار سازمان خبری موبنا به نقل ازروابط عمومی شرکت ارتباطات سیار ایران، اصلاح طرح فرکانس سایت های BTS همراه اول در نیمه شمالی تهران، با هدف ارتقای کیفیت شبکه تلفن همراه تهران از فردا آغاز می شود.
    کوه های البرزدر شمال، خیابان آیت ا... طالقانی در جنوب، بزرگراه شهید باقری در شرق و بزرگراه آیت ا... اشرفی اصفهانی در غرب محدودۀ اجرایی اصلاح طرح فرکانسی مذکور خواهد بود.
    اصلاح طرح فرکانسی در محدودۀ فوق الذکر، حداکثر ظرف مدت 48 ساعت یعنی تا ساعت 24 روز جمعه 16 مرداد ماه 88، خاتمه می یابد و دراین مدت احتمال دارد درارتباطات مشترکان همراه اول دراین مناطق، مشکلاتی ایجاد شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •