شما احتمالا با چیلتر شکن میرین توی این سایتها که در این صورت باید IDM رو هم قسمت پروکسیش رو فعال کنید.
بهتره از چیز پی ان استفاده کنید.
اینطوری بدون مشکل خود IDM دانلود میکنه
شما احتمالا با چیلتر شکن میرین توی این سایتها که در این صورت باید IDM رو هم قسمت پروکسیش رو فعال کنید.
بهتره از چیز پی ان استفاده کنید.
اینطوری بدون مشکل خود IDM دانلود میکنه
معذرت اشتباه شد
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
دوستان چكاري هست براي دانلود ار يوتوپ راهايي زيادي هست شامل
1-نصب اخرين ورژن IDM كه 6.5 بيلد 11 هست بعد شا هر صفحه كه باز كنيد فيلم داشته باشه يعني روي وي قابل پخش رو دانلود مي كنه
2-اگر ار مروگر كروم استفاده كنيد خودش يك افزونه داره كه هر وقت شما يوتوپ برويد لينك دانلود پايين اضافه مي شود البته بايد مرورگر هاي ديگه اين افزونه رو داشته باشه
3-يكسري نرم افزار ها هستند كه لينك يوتوپ مورد نظر خود رو مي دهيد بعد دانلود مي كنه
4-يكسري هم تحت وب اين امكان رو مي دهند مثل (),کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
() و سايتهاي زيادي ديگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
براي نگاه كردن فايل هاي FLV نرم افزارهاي مثل Kmplayer ,Gom player , VLC player FLV player CODec classic player ver 7.1
و خيلي هاي ديگه
Last edited by sadeghakbari; 12-04-2011 at 00:04. دليل: اشتباه شد
بعد از زدن حدودا 1200 پست در انجمن من موندم كه چرا با بي دقتي نسبت به مكان تالار و تاپيك اقدام به زدن پست ميكنيد
يك اخطار در كارنامه شما ثبت شد
رعايت كنيد
km واقعا عالیه فقط یه بدیه خیلی بدی که داره اینه که کیفیت فیلم رو واقعا محسوس میاره پایین!
نرم افزاری نیست با وجود چیلتر از یوتوب دانلود کنه؟
سلام، من وقتی می خوام از یو هزار و ... برای وارد شدن به یوتیوب استفاده کنم سرعت دانلود فیلم ها (با IDM) خیلی خیلی میاد پایین در حدود 5 یا 4 با وجود اینکه در حالت عادی سرعتم 50 تا 60 هستش.
چه راهی هست که وارد یوتیوب بشم و برای دانلود با IDM سرعت واقعیم رو هم داشته باشم؟
لطفا راهنمایی کنید
یه سایت برای Converte file هست میشه از اون هم برای دانلود از یوتیوپ استفاده کرد
کافیه لینک یوتیوب رو بدین بهش بعد با هر فرمتی که خواستین میتونین اون فایلو دانلود کنین از روی همین سایت (چیلتر هم نیست سایتش)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو این سایت می تونی آدرسه فیلمی که تو یوتوب هست ک÷ی کنی بعد دانلودش کنی!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام یه نرم افزار برای دانلود ار یوتیوب میخوام قوی باشه همه مدل نرم افزار تست کردم هیچ کدوم کار نمیکرد ممنون میشم یکی که کار کنه برام بزارید
دوستـــ من میشه گفتـــ یه جورایی تمامی نرمـ افـــزار هــا Reject شـــده اند !!
شمـــا بوسیــله ی اکــانتـــ های آنتـــی ـــیلتر می تونیــد خیلی راحتـــ با دانــلود منیجرتون دانلــود کنید .
لطـــفاً اینــ بحثــ رو ادامـــه ندید !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)