آقا این مایکروتل انگار میخواد آپولو هوا کنه من دارم میام اینو بگیرم بدون گارانتی... الان gooshishop زده 890 قیمت پایینتر سراغ ندارین که حضوری هم بتونم برم مغازه؟ این با پیک میاره در خونه نمیدونم آدم میتونه مطمعن باشه یا نه؟؟
آقا این مایکروتل انگار میخواد آپولو هوا کنه من دارم میام اینو بگیرم بدون گارانتی... الان gooshishop زده 890 قیمت پایینتر سراغ ندارین که حضوری هم بتونم برم مغازه؟ این با پیک میاره در خونه نمیدونم آدم میتونه مطمعن باشه یا نه؟؟
این که خوبه....میاد در خونه بهت میده.....از این بهتر.....اگه خراب بود می تونی پسش بدی![]()
آقا چقدر هولی ؟ منم مثل تو هول بودم الان پشیمون شدم .برای اینکه جی 810 رو 500 تومن خریدم . اگه 15 روز دیگه صبر میکردم با قیمت 430 تومن میخریدمش . یا شایدم توی این 15 روز تبلیغ آی 8510 رو میدیدم و اونو میخریدم .
ای بابا فوقش 100 تئمن میاد پایین تو این 1 ماه با گارانتی! مدل های جدید هم میاد آدم باز مجبور میشه وایسه. بگیریم خیال خودمون راحت کنیم
صدای فیلم تو اون کلیپ مثل اینه که رفتی تو سینما نشتی
دوستاني كه به اميد خدا Omnia رو ميخوان بخرن برن به سايت زير و از Skin هاي مخصوص Omnia لذت ببرن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امنیا فوق العادست از همه نظر فقط تنها مشکلش قیمتشه و رزولشنش که اگه vga بود عالی بود!!!!!!!!!!!!!
امیر جون خیلی ممنون بابت مطالب مفید و عالی مه میزلری
خیلی توپه این اسکین هاش
اسکین آی فونش خیلی با حاله
الله اكبر..................
امير اين چه عكسايي هست كه گذاشتي...............اون عكسايه ريزه skin رو ميگم.....................:دي
اقايون بالا 18ببينند
پسر ، این امل نه ببشخید اومنیاحرفی برای گفتن نذاشته............!!
عجب ، اینترفیسهایی براش در اوردن.............!!
به اون کوچولویی............. من نمیفهمم تو چه طوری میتونی ببینیش...........؟!؟!امير اين چه عكسايي هست كه گذاشتي...............اون عكسايه ريزه skin رو ميگم.....................:دي
اقايون بالا 18ببينند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)