اگه اينطوري باشه كه نميشه
مثلا يكي هميشه Invisible مياد
تو سايتا INvisible نشون ميده اما Ignore مون نكرده كه!
اگه اينطوري باشه كه نميشه
مثلا يكي هميشه Invisible مياد
تو سايتا INvisible نشون ميده اما Ignore مون نكرده كه!
آخرش گفتم
روش دثیثی نیست واسه این کار
فکر کنم اصلا روشی نباشه واسه فهمیدنش![]()
وقتی آنلاین بود با آی دی خودت پی ام بده اگه جواب نداد با یه آی دی دیگه بهش پی ام بده! اگه جواب داد یعنی اون آی دیت ایگنور تشریف داره
با سلام.
من تو یاهو مسنجر یه مشکل بزرگی دارم.
هروقت میام برم تو یکی از روم ها مینویسه:
the requst was refused
چی کار کنم؟
موقع ساخت آی دی سنتون رو از 18 کمتر زدید
یه آی دی دیگه بساز
نمی دانم دوستان مشکل yahoo messenger a bit letter تونستن حل کنن یا نه اگه حل شد که هیچی ولی اگه نه من چند تا راه میگم حتماً جواب میده چون چند تا از دوستام هم امتحان کردن شد از هر کوم خواستین مشکلتون را حل کنین:
1-این موثرترین بود که با نصب multi حل شد (مال خودم ودوستام)
2-بعد از تعویض ویندوز اصلاً به درایوا نرین و یاهو را نصب کنین اگه امتحان کنین 100٪ میره تو ای دی تون (میتونین برای رفتن به درایوا از windows explorer استفاده کنید)
3-اگه از internet eexplorer استفاده میکنین برین به tools/internet options/connections/lan setting بعد اگه use proxy server for a lan تیک داشت بردارین.
4-عجیب ترین راه بود که وقتی سرعت اینترنت خیلی پایین میامد on میشد!!!
امید که مشکلتان حل شود
سلام به همه.
من چه طور می تونم کاری کنم که هرکی که از سیستمم با مسینجر بالا میاد، گزینه سیو آل مسج فعال باشه؟؟؟ در حالت پیش فرض فقط در حین فعال بودن مسنجر، آرشیو پیام ها رو در خودش ذخیره می کنه و بعد که خارج شد، پاکشون می کنه!
![]()
با سلام
یه سوال تقریبا فوری داشتم از شما
من یه برنامه جمع کردن آی دی از روم های یاهو که 100 البته با شرایط جدید یاهو کار کنه رو سریعا لازم داشتم.
لطفا راهنماییم کنین.
چندین برنامه رو داون کردم ولی هیچ کودوم کار نکردن
پیشاپیش متشکرم
موفق باشین
آیا این درسته که مامورهای نیروی انتظامی با یه آی دی میان توی روم و زیر زبون بعضی از افراد میرن و بعد با گرفتن آی پی و آدرس میان برای دستگیری .
اصلا چنین چیزی امکان داره
ما که چنین چیزی نشنیدیم.
خیلی عجیبه. توی روم هم دست از مردم بر نمیدارن.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)