تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 220 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 2191

نام تاپيک: Call of Duty: World at War

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

سلام
    من این بازی رو به قیمت 3000 تومن گرفتم.
    مشخصات سیستم من
    رم=یک گیگ
    سی پی یو= amd 64 +4000
    کارت گرافیک= nvidia 7100 gs
    ولی نمیدونم چرا با وجود اینکه تمام تنظیمات گرافیک رو روی حداقل گذاشتم بازهم بازی کند اجرا میشه. میشه بازی کرد ولی بازی کنده و به روانی cod4 یا کرایسیس نیست؟
    تا اونجایی که من میدوم سیستم من باید راحت این بازی رو اجرا کنه؟ ایا من اشتباه میکنم؟ مشکل کجاست؟
    ممنون

پروفشنال linkinkurd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

کاش این یکی رو هم همون infinity ward میساخت
    Last edited by linkinkurd; 13-11-2008 at 14:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه click_dez's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خونشون

پيش فرض

من بازی کردم ولی انصافا Cod4 چیز دیگه ایه
    اون خیلی خاطره انگیزتر بود

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

هنوز كسي نتونسته راه حلي واسه اين كه اين بازي هي كرش ميكنه پيدا كنه؟!

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    من این بازی رو به قیمت 3000 تومن گرفتم.
    مشخصات سیستم من
    رم=یک گیگ
    سی پی یو= amd 64 +4000
    کارت گرافیک= nvidia 7100 gs
    ولی نمیدونم چرا با وجود اینکه تمام تنظیمات گرافیک رو روی حداقل گذاشتم بازهم بازی کند اجرا میشه. میشه بازی کرد ولی بازی کنده و به روانی cod4 یا کرایسیس نیست؟
    تا اونجایی که من میدوم سیستم من باید راحت این بازی رو اجرا کنه؟ ایا من اشتباه میکنم؟ مشکل کجاست؟
    ممنون
    احتمالا" از خود بازیه
    انصافا" با اینکه امسال هم بازی خوبیه ولی به هیچ وجه استودیو تریاچ به پای اینفینیتی نمیرسه حالمونو گرفت این بازی با این همه باگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه m_a_h_n_o's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جای ثابتی ندارم

پيش فرض

دوستان سلام
    این virtual memory یک فایل سیستمی هستش که همه ویندوزها اونو داره و مسیرش هم داخل درایو سیستم عامل هست با نام Pagefile.sys و همونطور که از اسمش پیداست برای ویندوز نوعیرم مجازی تلقی میشـــه ! توجه کنین که این فایل از جمله فایلهای سیستمی هست و طبعا سوپر هایده و دیده نمیشه ( برای دیدن این قبیل فایلها باید به مسیر Folder option \ View بروید و چک مارک کنار Hide protected operating system files رو بردارید و گزینه show hidden files and folders رو هم فعال کنین ) توجه کنین صرفا با ظاهر کردن این فایل نمیتونین اونو به صورت دستی Delete کنین بلکه برای این کار باید مراحلی طی بشه که در پایان همین پست اشاره کردم !!!
    همونطور که گفتم شما به طور پیش فرض virtual memory دارین ولی میتونین اونو صفر کنین و با پاک کردن (صفر کردن) میتونین سرعت ویندوز و بازیها رو بالا ببرین البتـــه اگه رمتون زیاده مثلا 2 گیگ هست این کارو بکنین !!! چون virtual memory به درد میخوره و جایی به دادتون می رسه که رمتون دیگه جایی خالی نداره ! مثل بازی Dark mesia که فیکس 2 گیگ رم میخواست.... البته اینم بگم که این فایل (virtual memory ) به هیچ عنوان جای RAM نمیشه مثلا نمیتونین با خودتون بگین خوب من 1 گیگ رم دارم پس میرم 2 گیگ هم virtual میسازم روی هم میشه 3 گیگ... این فکر غلطیه !

البته virtual memory طبعا نـــباید تا وقتی RAM هست ، در سرعت بازیها دخالت کنه بلکه باید در صورتی ازون استفاده بشه که رمتون دیگه جا برای بارگذاری نداشته باشه ! ولی بعضی بازیها از جمله همین کال آف بعضی وقتا قات میزنه و با اینکه رم خالی داری میاد و از virtual memory استفاده میکنه و همین بازی رو کند میکنه !!!
    کلا توصیه میشه که برای بهره بردن از حداکثــــر سرعت RAM برید و Virtual memory رو پاک کنین !
    برای پاک کردن Virtusl memory روی my computer کلیک راست کرده و properties رو بزنین و بعد به سربرگ Advanced بعد settings بالا رو بزنین و از داخل اون به سربرگ Advanced برین حالا پایین پنجره نوشته change ...........

بعضی اوقات و در بعضی بازیها و همچنین در بعضی از نرم افزارهای سنگین با صفر کردن Virtual memory اروری در گوشه سمت راست پایین ویندوز کنار ساعت ظاهر میشه و به طور خلاصه میگه که آقای محترم رم شما به اتمام رسیده و همچنین virtusl memory هم موجود نمیباشد..... (این ارورو با نام low V.memory میشناسن !
    در همچین مواقعی Virtual درست کنین ....
    Last edited by m_a_h_n_o; 13-11-2008 at 15:01.

پروفشنال S!LENCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    میدونم هر جا که باشم، آسمون همین یه رنگه...!

پيش فرض

سلام دوستان
    انگار هنوز هم بعضیها نمی تونن درست بازی رو اجرا کنن
    یه سایت خارجی پیدا کردم که چند تا راه حل نوشته
    ببینین به درد می خوره؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

پروفشنال M.Z.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب دوست عزیز

بجای کلمه Hamedkhatar اسم پروفایل ویندوزت رو بزار جاش !!

C:\Documents and Settings\Hamedkhatar\Local Settings\Application Data\Activision

مثلا یوزر ویندوز من هست K E Y H A N که اگه بخوام از این سیو استفاده کنم آدرسش میشه :

C:\Documents and Settings\K E Y H A N\Local Settings\Application Data\Activision

نکته :

البته تو پوشه Documents and Settings چندین فولدر مخفی هستن از جمله Local Settings که باید اونا رو از حالت مخفی در بیاری
    آره پیداش کردم نمی دونستم مخفیه فقط یه چیزی نمیدونم چرا همه سیوهای بازیم پاک شده ، کسی هست که بازی رو تموم کرده باشه و یا حداقل 70% درصد بازی رو رفته باشه و سیواش رو واسه ما بذاره؟

یا علی./

اگه نباشه جاش خالی می مونه m_a_h_n_o's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جای ثابتی ندارم

پيش فرض

خداییش ظلمه یکی مثل من مشکل پرت شدن از بازی رو نداره و به خاطر سیستم پایین نمیتونه از بازی لذت ببره و یکی هم مثل همین دوستان بهتره بگم بدشانس که با وجود سیستم خوف نمیتونن بازی کنن و هی از بازی پرت میشن بیرون و ازین قبیل !!!

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

اول کیلک راست کن روش بعد کلیک چپ!
    این کار رو هم کردم ولی باز هم نشد
    من این قسمت رو دو بار از اول رفتم گفتم شاید حل بشه ولی نشد
    جناب H M R 0 0 7 لطفا سیوهای خودتون رو برام بگذارید
    ممنون از شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •