سلام
ممنون دوست عزیز
چرا توی این تست ها خبری از Online Armor نیست من انتخابش کردم ولی جلوی همش خالی هست و هیچ تستی ازش نیست فک کنم تست های سال قبل حضور داشت !!!
سلام
ممنون دوست عزیز
چرا توی این تست ها خبری از Online Armor نیست من انتخابش کردم ولی جلوی همش خالی هست و هیچ تستی ازش نیست فک کنم تست های سال قبل حضور داشت !!!
من به درخواست یکی از دوستان clt کمودو رو با انلاین آرمور رایگان و پرمیوم تست زدم و به راحتی هر دو ورژن 340 رو گرفت در حالی که این دوستمون بالای 120 نمیگیره
یک سری هم عکس از پیغام ها فرستادم و در یک فایل زیپ واستون قرار میدم بعضی از پیغام های تکراری رو حذف کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست گل
jolan57 عزیز میشه بگی از چه ویندوزی استفاده میکنی ؟؟؟
سلام
اطلاع دقیقی ندارم چرا انلاین ارمور در این تستها شرکت نمیکنه و یا چرا نتایجش از سایت matousec برداشته شده
در سالهای قبل انلاین ارمور در صدر جدول تستهای ماتوسک قرار داشت
احتمالا بین انلاین ارمور و matousec مشکلی بوجود اومده که نتایج تستها رو از وبسایتشون برداشتن اگر اطلاعات موثقی در این مورد دریافت کردم در همین تاپیک قرار میدم
خواهش
![]()
سلام دوستان:
zemana antiloger می تونه به عنوان یک فایروال قدرتمند عمل کنه یا خیر؟کاراییش چطوره؟
سلام.
Zemana AntiLogger همونطوری که از اسمش پیداس یه برنامه ی ضد keylogger هست. نه یک فایروال.
یکی از قوی ترین برنامه های ضد کی لاگر هستش.
خوب از لحاظ امنیت چه فرقی با فایروال داره؟
چون همون پیامهایی که فایروال میده این برنامه هم میده
به من روش جلوگیری از دسترسی برنامه ها به اینترنت رو در Zemana AntiLogger توضیح بدید.
همچنین Global Rule رو طوری تغییر بدید که کامپیوتر شما پیغام های ورودی Echo رو مسدود کنه.
پورت 27015 پروتکل UDP رو در حالت Inbound ببندید.
و ترتیبی بدین که نشه وارد سایت یاهو شد.
این هم تست جدید ما
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)