انا اینترنت هم ساعت 2 شب شروع میشه!
اگه ممکنه در ساعات رایگان تست بگیرید.
در شب افت سرعت داره؟ با سرعت چند دانلود می کنید؟
انا اینترنت هم ساعت 2 شب شروع میشه!
اگه ممکنه در ساعات رایگان تست بگیرید.
در شب افت سرعت داره؟ با سرعت چند دانلود می کنید؟
افت سرعت نداره و سرعت شب و روزش تقریبا یکیه و با 100kb/s ( با internet download manager)دانلود میکنه ، مال شما چقدره؟؟در شب افت سرعت داره؟ با سرعت چند دانلود می کنید؟
اگه اشتباه نکرده باشم پارس آنلاین از ساعت 1 رایگان میشه. ولی سرعت دانلود شبانه اش رو نمیدونم
من هم چهارشنبه به شدت عصبی شده بودم. مرتب قطع و وصل میشد. زنگ زدم آوانیک میگه مشکل از مخابراته. میگم خوب میرم از خود مخابرات میگیرم که حداقل نتونن تقصیر رو بندازن گردن یکی دیگه. میخنده میگه از اول ماه دیگه از یه icp تهرانی میخواهیم ترافیک بخریم. وایستادم ببینم چی میشه.
---------- Post added at 07:47 AM ---------- Previous post was at 07:47 AM ----------
همون مکس نت رو بچسب ولش هم نکن. بقیه آی اس پی ها یکی از یکی دیگه افتضاح ترن.
همون مکس نت رو بچسب ولش هم نکن. بقیه آی اس پی ها یکی از یکی دیگه افتضاح ترن.
عجیبه!!!!!!!!!!
منم از maxnet گرفتم ولی 1Mb=maxturbu اینم تست سرعتمه (ساعت 15:30 تست گرفتم)
بعضی وقتا با 100 معمولا بین 90~80 (تازه اونم با IDM) دانلود میکنم ولی شب و روزش یکیه اصلا افت نداره
Last edited by milad_heartsick; 14-05-2011 at 15:37.
عجیبه!!!!!!!!!!!!!!!!!
من از (1MB (maxturbo مکس نت استفاده میکنم اینم تست سرعتمه که ساعت 15:30 گرفتم معمولا با 90~80 دانلود میکنم (اونم با IDM) شب و روزشم یکیه یعنی شبا افت نداره
کدوم مرکز مخابراتی هستید شما؟ کدوم منطقه!؟
344 مرکز تلفنم شهید قندی
سلام به تمام " اورمیه " ایها نه " ارومیه " ایها !!!
من میخوام ADSL بگیرم . . . منتها میخوام بدونم طرف ما فیبر نوری هست یا نه ؟
اگه فیبر نوری باشه که مجبورم فقط از مخابرات بگیرم !!
من تو شهرک بهداری ، خیابان 24 متری میردادماد میشینم . . .
و سوال دیگه اینکه :
کدوم ADSL رو بگیرم ؟؟
دوستام که Shatel رو بهتر از همشون میدونن !!
سلام به همه دوستان
امروز براي تمديد رفتم مخابرات و چند نكته دستگيرم شد،گفتم بيام اينجا اطلاع رساني بكنم!!!
1- همه بنرهاي قيمت رو برداشته بودن،وقتي علت رو پرسيدم گفتن كه افزايش قيمت داريم و براي همين برداشتيم تا قيمتهاي جديد را اعمال كنيم. البته گفتن كه قيمتها خيلي كم در حد چند صد تومان گرون شده! (يعني بخاطر چندصد تومان بنر عوض كردن!)
2- در مورد افزايش سرعت پرسيدم گفتن كه از 512 بيشتر نميديم و ديگه مثل سابق كپي كارت دانشجويي و... نميخوان و به همه مثل نقل و نبات تا سقف 512kb اكانت ميدن و 1مگ و 2مگ هم ندارن! و اونايي كه ميخوان افزايش سرعت بدن اگه از حجمشون باقي مونده باشه منتقل ميشه و سوخت نميشه يعني اگه كسي 128 داره و 2 گيگ از حجمش مونده اگه 512 بگيره اون 2 گيگ حجم باقي مانده منتقل ميشه بروي اكانت 512.
3- مثل معروفي هست ميگه كوزه گر از كوزه شكسته آب ميخوره، خود مخابرات امروز اينترنتش قطع بود و كارمنداي امور مشتركين داشتن بيسكوئيت ميخوردن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)