تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 71 از 2550 اولاول ... 2161676869707172737475811211715711071 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه omdm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

7

با سلام

من از سرويس آشنا و يا توس آشنا استفاده مي كنم و هميشه ، مشكل ديتا و سرعت دارد و سرويس دهي مناسب ندارد و با وجود سرعت 256 سرعت واقعي 32 هم ندارم و بيشتر بين 7 تا 15 مي باشد. و پشتيباني هم هميشه به گردن كاربر ، مي اندازد.

موفق باشيد.
    Last edited by omdm; 22-08-2008 at 15:51.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام

من از سرويس آشنا و يا توس آشنا استفاده مي كنم و هميشه ، مشكل ديتا و سرعت دارد و سرويس دهي مناسب ندارد و با وجود سرعت 256 سرعت واقعي 32 هم ندارم و بيشتر بين 7 تا 15 مي باشد. و پشتيباني هم هميشه به گردن كاربر ، مي اندازد.

موفق باشيد.
    تسلیت تسلیت!
    موفق باشید

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

پيش فرض

سلام دوستان

من ميخوام اشتراك از همارا سيستم بگيرم ...

سوال ؟؟؟
    كداميك از موارد زير رو ترجيح ميديد :

1)
    پهناي باند +128 ........ ترافيك 1gb............ ساعت 4 الي 7 بامداد دانلود رايگان ........... قيمت : 16500 تومان

2)
    پهناي باند 64 ........ ترافيك نامحدود........... قيمت : 18500 تومان

منتظر جواب هستم

حـــــرفـه ای aram_nfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

به نظر من اینترنت محدود یعنی اینکه خودتو توی دنیای اینترنتی که نا محدود هست تویه یه قفس محدود کنی

بهتره 64 بگیری با ترافیک نا محدود

5. این کاربر از aram_nfs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

6

BIZIMT جان خیلی ممنون از جوابات
    / ایشالله خدا یه ISP نصیبت کنه ما رو هم بی بهره نزاری

فقط چند تا نقطه ی مبهم بوود

تزریق پهنای باند و برخی کارهای اساسی از جمله سرویس دستگاه ها و ... دستشون درد نکنه . مرکز شما کاربر زیادی نداره فکر کنم.

میانگین DownStream من از توخید که تو مرکز مدنیه کمتره / دلیل این چیه ؟

ایا چون یوزر اینجا کمه پهنا رو کم کردن یا اینکه مرکز ما مستقل نیست و از قندی پورت میگیره ؟

کلا شلوغ بوودن یه مرکز خوبه یا بده ؟ ( از دید isp و هم چنین برای یوزر )

قدیم ندیما از ماهواره برای تامین پهنا و .. استفاده می کردند . الان مجوز به بعضی شرکتها داده شده. (انگشت شمار) مزیت همون بحث Ip و .. .

یعنی الان پهنایی که مخابرات میده ارزونتر از ماهوارس ؟ فکر کنم پارس آنلاین مجوز ماهواره داره درسته ؟

یه ISP که مجوز ماهواره داره چه مزیتی نسبت به ISP که این مجوز رو نداره میتونه داشته باشه ؟

الان تبریز کدوم شرکتا مجوز دارن ؟ / وقتی خود مخابرات پهنا رو میده چرا دیگه مجوز ماهواره صادر میکنه ؟

مرکز گلستان چون لیز و پهناش بیشتر محدودیتی نداره.

این " لیز " دیگه چیه ؟ ( نکنه منظور همون Leased Line هست ؟ )

راستی میشه مسیر دیتا رو از تهران تا خونه ی یوزر بگی ؟ / یعنا دیتا اول کجا میره بعد کجا میره تا برسه به من مشترک ؟ ( اگه ممکنه نوع خطهاش رو هم بگو )

شما کدوم یک از اینا رو میشناسی ؟ / آقایان شهرام جواهریان / جلیل زاده / آرش ماهوتی /

یه باگ برا همارا محسوب میشه . از خدا چه چنهون همارا که ندید مدید نیست قربون دستشون این از خوبی که برای شما لطف کردن.

این باگی که تو نرم افزار هست قرار نیست رفع بشه ؟ / یعنی من ت ابد میتونم بجای 4 ساعت 40 ساعت دانلود کنم و کردیتم صفر بشه ؟ / شما دقیق در مورد این باگ نرم افزار میدونی ؟

-- تو بخش کانفیگ مودم من نوشته :
    Line Rate - Upstream (Kbps): 242
    Line Rate - Downstream (Kbps): 484
    اینا رو کی این عدد داده ؟ یا مودم خودش شناسایی کرده ؟ / اصلا از این بیشتر نمیشه سرعت داشت ؟

برا 512 این عددا ست شده / می خوام بدونم اینا رو چطوری رو مودم من ست کردن من که مودم رو جایی نبردم ؟

اینی که نوشته 484 یعنی من نمیتونم با همین سرویس فعلی داون استریم 485 داشته باشم ؟ ( سرعت دانلود من الزاما کوچکتر مساویه این عدده ؟ )

تو خود دانشگاه که فیبر نوری کشیدن ولی تا در دانشگاه با چه کابلی اینترنت رو آوردن که افت نداشته باشه ؟

منظورم اینه که شما که الان تو ISP هستین یه شرکن دولتی میاد و یه پهنای گنده ازتون میگیره ( مثلا 4 مگابیت ) اونوقت شما عین من 512 کیلو بیتی به ایشون سرویس میدین ؟ یعنی برای افت سرعت خد جدا نصب نمیکنین ؟

همچین شرکتی پیدا میشه

پس از فردا میرم آدرس جدید ماکس نت با نگهبان صحبت میکنم بجاش من نگهبانی بدم و کاغذا رو جمع کنم

خیلی برادرانه و راحت تست کن . زنگ بزن بگو یکی هی داره با پسورد من کانکت میشه و برای من 691 میده . چیکار کنم این کیه آخه تو رو خدا نگاه کنینن ببینی چقدر داره از ترافیکم کم میشه .
    اونوقت نتیجه چی میشه ؟

راستی ،

یوزر پس مودم میکروتیک چیه ؟

چرا شاتل دیگه ماهنامه هاش رو منتشر نمیکنه ؟

تازگیا با AM602 کار کردی ؟ / آپگریدش چی ؟

یوزرای ویژه ( که اکثرا ادارات کله گنده هستن با اینترنت مگابیتی ) کدومشون از شاتل و کدومشون از همارا و کدومشون از ماکس سرویس میگیرن ؟

با سلام

موفق باشيد.

گفتین این ISP کدوم شرکته ؟

سلام دوستان

سوال ؟؟؟

1)
    پهناي باند +128 ........ ترافيك 1gb............ ساعت 4 الي 7 بامداد دانلود رايگان ........... قيمت : 16500 تومان

2)

منتظر جواب هستم
    سلام اقا وحید عزیز

مشخصات رو اشتباه زدی که

1) پهنای باند 512 / ترافیک 2 گیگ / قیمت 13500

بستگی به کاری داره که می خوای انجام بدی / مثال میزنم تا روشن شی /

ببین من خودم وقتی که برا بازدید سایت میزاریم کمه یعنی لازم دارم یه سایت زوود لود بشه و ببینم و برم خ . ب ؟

پس من احتیاج به +128 دارم تا یه سایتی تو 3 ثانیه لود بشه / اگرم دانلود داشتم میتونم شب اینکارو بکنم ( هر شب با این سرویس میتونی 600 مگ دانلود داشته باشی )

ولی با سرویس 64 نا محدود میتونی هر 24 ساعت 680 مگ دانلود داشته باشی / در عوض همون سایتی که برا من 3 ثانیه لود میشد برات 10 ثانیه لود میشه
    Last edited by MaSoOd; 26-08-2008 at 06:46.

7. این کاربر از MaSoOd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشخصات رو اشتباه زدی که

1) پهنای باند 512 / ترافیک 2 گیگ / قیمت 13500
    مسعود جان این دوستمون راست میگه تو آگهی نوشتن 128+. ولی 512 میدن.
    دوست من به نظر من اولی بهتره!
    موفق باشید

9. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

می خواستم به دوستمون بگم که فکر نکنه اونطور که تو آگهی + نوشته فقط یه کمی سرعتش زیاد میشه بلکه سرعتش 512 هست

+128 یه ایده ی تبلیغاتیه که اگه مخابرات بعدا گیر داد مشکلی نباشه
    Last edited by MaSoOd; 23-08-2008 at 14:38.

11. این کاربر از MaSoOd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    سوال ؟؟؟
    1)
    2)
    منتظر جواب هستم
    شماره یک 128+ و 2 گیگ و یک ماه 13500 تومان بدون هزینه اضافی عوارض و ... .

و من برای شما سرویس های نا محدود رو پیشنهاد می کنم. چون 128 همون 512 هست و شاید شما با تماشای یک شبکه ماهواره اینترنتی در مدت کمتر از 1 هفته ترافیکتون تموم بشه.

MaSoOd جان :
    جواب شما رو هم می دهم . اما چون الان یکم خستم و ماشاا... سئوالاتون بس بزرگ می خوام استراحت کنم تا با فکری باز بتونم راهنماییتون کنم. فعلا.
    Last edited by BIZIMT; 23-08-2008 at 14:41.

13. این کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

13 خبر فوری :

به خبری فوری که همینک به دستم رسید و باید از خودمان (به عنوان قدرت هسته ای) متاسف باشیم، توجه بفرمایید:

در سال 2002 افغانستان 31 ميليون نفري تنها داراي 20 هزار خط تلفن ثابت، 30 هزار شماره تلفن همراه و 35 هزار خط تلفن ماهواره اي داشت، اما در سال 2006 اين كشور داراي 3 اپراتور تلفن همراه با يك ميليون مشترك بود و 150 شهر اين كشور نيز تحت پوشش قرار گرفته بودند.

به گزارش فارس، در حال حاضر آمار رسمي سايت وزارت ICT افغانستان نشان مي‌دهد كه تنها در عرض دو سال تعداد مشتركان استاندارد GSM تلفن همراه در اين كشور به بيش از 5 ميليون و 400 هزار نفر و تعداد مشتركان استاندارد پيشرفته تر CDMA كه هنوز در ايران در دسترس نيست به 53.867 نفر رسيده است. از سوي ديگر هم اكنون 4 اپراتور به نام‌هاي روشن، افغان بي‌سيم، اريبا و اتصالات در افغانستان در حال فعاليت هستند.

و اما ................................................

افغان بي‌سيم سومين اپراتور افغانستان است که با دريافت هزينه‌اي كمتر از 20 هزار تومان در ماه و بدون هيچ گونه محدوديت ترافيكي دسترسي به اينترنت بر روي تلفن همراه را با سرعت 115 كيلوبيت در ثانيه ممكن مي‌كند. اين سرعت تقريبا معادل سريع ترين سرويس اينترنت ADSL در ايران با سرعت 128 كيلوبيت در ثانيه است و گفتني است كه اين اپراتور با بيش از يك ميليون نفر مشترك بيش از 95 شهر مهم افغانستان را تحت پوشش دارد. بارگذاري زنگ گوشي ديگر سرويسي است كه اين اپراتور ارائه مي‌كند.

تکنولوژی ما چرا باید قابل مقایسه با افغانستان هم نباشد ؟؟
    منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by BIZIMT; 23-08-2008 at 18:14.

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

قدیما اگه یادتون باشه یکی بوود میگفت من ایران را بسوی درواره های تمدن جهانی میکشانم

حیف که رفت و نشد

ولی این افغانستان دیگه شده اونوری (آمریکا رو میگم ) این چیزا طبیعیه

آفرین به این اتصالات که تو هر بلبشویی پیداش میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •